Crossfire

Rebel_Werewolf demiş ki:
junkcan demiş ki:
Her şey çok iyiydi ama aksamalar olacaktı elbette. İlk konserinizdi neticede. Fakat kendi hatalarınızı iyi oldu diyerek geçiştirmeyin.
Eğer organizasyon Celestial sahnede 10 dk boyunca "yardım edecek bir görevli yok mu" diye kıvranırken yardıma çıksa ya da süresini aşan gruplara uyarıda bulunsa belki de Crossfire da süresinden fedakarlık zorunda kalmayacaktı.

Celestial Asylum sahnedeyken, tonmaister ile sahne arasında gidip gelip durdum ama ona rağmen iletişimi sağlamakta sorun oldu. Her seferinde gruba tonmaisterın dediklerini ilettim. Tonmaisterın yanında sesini duyuracağı mikrofon olmaması, Celestial'ın isteklerini anlatmakta biraz sorun yaşaması, arada benim de derdimi anlatamamam belki de o süreyi biraz uzattı. Ekipman olarak farklı oldukları için(klavye vs) bazı aksilikler yaşadı Celestial.
Umarım seneye bu tür aksilikler yaşanmaz. Tecrübelendikçe daha iyilerini yaparız umarım... Crossfire'ı tekrar takdir ediyorum, çok iyilerdi.
 
Eveeet... Meğer kayıt olmak lazımmış siteye:
dsc12379bs.jpg
 
CROSSFIRE İstanbul'da... Tabii NIGHTWOLVES da...

triplegig_ss.jpg


3 Kasım - Perşembe
Icy Revolver - Karangu - Murat Net

4 Kasım - Cuma
Crystal Fire - Retaliation - Overload - Northern Lights

5 Kasım - Cumartesi
Surveillance - Pegasi - Leprosy - Thrash Attack - Knight Errant

6 Kasım - Pazar
Origam - Vengeance - Dethrone - Arcane - CROSSFIRE


banner.jpg


Caravan Rock Bar (İstiklal Caddesi / Taksim)
Giriş 3 YTL + 1 Bira
18 yaş sınırı varmış...
 
triplegigs.gif


Bugüne dek CROSSFIRE Ankara dışına bir konsere gitmiş de NIGHTWOLVES eksik kalmış mı...
Biz baktık, hiç de eksik kalmamışız...


O zaman yine gideriz...
CROSSFIRE nereye - NIGHTWOLVES oraya !

Konser için pazar günü sabahı Ankara'dan yola çıkıyoruz. Mercedes Sprinter marka bir araçla Arcane ve Crossfire grupları ile birlikte gidiyoruz. Belki Origam da bizimle birlikte olacak, bunu ayarlamaya çalışıyoruz ama kesinleştiremedik henüz araç nedeni ile...
Araç, sabah Stüdyo Raven'dan kalkacak. Pazar öğleden sonra saatlerinde İstanbul, İstiklal Caddesi'ndeyiz. Sağlam bir konser izliyoruz ve konserden sonra da pazar gece İstanbul'dan Ankara'ya dönüyoruz.

Önemli not: Perşembe, cuma ve cumartesi Ramazan Bayramı. Pazar günü konserden sonra yola çıkıyoruz ve pazartesi sabahı erken saatlarde Ankara'da olacağız. Herkesi okuluna, işine yetiştireceğiz. Bu konuda bir endişeniz olmasın...

Konser bileti + Gidiş dönüş ücreti: 40 YTL
Yer sınırlıdır. Gelmek isteyenlerin en kısa zamanda adlarını buradan yazmaları ya da bize ulaşmaları gerekmekte.
İlk başvuranlar kontenjanı doldurursa, başvuruları keseceğiz arkadaşlar. Elinizi çabuk tutun bu nedenle.
 
En sevdiğim grubun konserlerini hiç kaçırmamaya özen gösterdim ama 6 Kasım konserini kaçıracağım. Bunun acısını Rsf de çıkaracağım kesin . :metal Gruba başarılar ve bol şans diliyorum. Umarım herşey onların istediği gibi gelişir.. Rsf de de en önde bu sefer Nightwolves bayraklarıyla 16 Ekim Anka rock konserindeki gibi bütün Nightwolflar destek olacağız.. Bu destek ve grubun bu başarısıyla Crossfire tahmin edilenden çok daha öteye gidecek!! :D
 
ya pardon konuyla ilgisiz biliyom da bana şu kafa sallayan smileylerden bulabilicegim bi site bi link pls.
 
Evet biraz alakasız olmuş :LOL: Smileyler zaten yandaki menüde "tüm smilileri göster" ismi altında bulunmakta. Bu tarz forumlar birbirlerinden farklı simililere yer verebiliyor. Türk Rock'ta bunlar var şimdilik, idare edeceksin ne yapalım.
Yok mu len İstanbul'a başka gelen?
 
15 tatilde crossfire ankara da konser versin :) sağ kalırsam gelirim depremler dur durak bilmiyor :) dünden önceki gün crossfire dinlerken yakaladı :LOL:
 
Ben de 99 Adapazarı depreminde Adapazarı'ndaydım, umarım bundan sonraki depremlerde hiç mal ve can kaybı olmaz. İnsanlar evlerinin sağlam temellerde olup olmadığını bilemedikleri için, geceyi sokakta geçiriyor, ne kadar üzücü...
 
Sitede yaşanan sorunlar hakkında belki burada da bir açıklama yapmak istersiniz düşüncesi ile bu mesajı yazıyorum; bildiğiniz üzre siteye erişmekte güçlükler yaşamaktayız..
 
Geri
Üst