Crossfire

mephistoss demiş ki:
yaaa yeter nedir bu 18 altıların çektii bende gittim ama almadılar :D olsun yine de gittim giremesem de bööle 50 kez giderim crossfire için.

Helal olsun kardeşim benim...
Ben kendi adıma içeri giremeyen Nightwolves üyeleri için elimden gelen her tür hile hurdayı yapmaya çalıştım, bir ölçüde başarılı da oldum ama bir yere kadar tabii bizim de elimizden gelen.

Ben de 10 yaşımdan beri yaş sınırı olsun ya da olmasın her ür konsere gittim, hile hurda, yoldan geçen adamı çevirip anası babası diyerek içeri girmek, sahte kimlik, grupları kafalamak gibi numaralar ile içeri girebilmişliğim vardır.
Yeter ki deneyin. Belki bir olasılık şansınız tutuyor, görevlilerin insafına gelebiliyorsunuz (bkz Ankarock 2005 konseri).
Teşekkürler mephistoss, giremesen de denediğin için.
 
AÇIKLAMA

AÇIKLAMA

Crossfire'da 2000 senesinden beri davul çalıyorum. Müzik anlayışımı, tekniğimi, sahne deneyimimi ve daha birçok şeyi bu grupta müziğe yüreğimi vererek kazandım. Ülke şartlarına bakıldığında, yabancı sözlü ve metal tarzı müzik yapan bir grubun, "iyi" bir konuma gelmesinde emeğim olduğunu düşünüyorum.

Metal gibi bir müzik tarzında, Türkiye gibi bir memlekette para kazanma amacının biraz zor olduğu kanaatindeyim. Bu noktada işe "paylaşım müziği" tabiri giriyor, dolayısıyla yaptığınız iş ya da müzik, size para getirme amacı değil, beraber iş yapma, zevk alma işlevini görüyor. Çalıştığınız insanları para kazanma, şöhret olma amacına araç olarak görmeye başladığınızda, olayın manevi getirisi, götürü olmaya başlıyor.
İşte ben de, olayın maddi yönü olan para kazanma ve şöhret olma aşamasını umursamadığım için, özellikle Rock Station Festivali sonrası yaşanan bazı tadsızlıklardan dolayı grupla yollarımı ayırma kararı aldım.
Grup işi evlilik gibidir: Birbirinize olan saygınız biterse, paylaşmanın anlamı kalmaz...

Teşekkür etmek istediklerim...
5 yıl boyunca hiçbir Crossfire konserini kaçırmamış, hiçbir maddi ve manevi fedakarlıktan çekinmemiş, grup için kız arkadaşını, okulunu boşlamış, grubun "ayak işi" olarak tabir edilen bütün kırtasiye, afiş, CD çoğaltım, dağıtım, postalama, araç kiralama, kalacak yer bulma gibi işleriyle uğraşan Deniz ÖZBİLGİN'e teşekkür ederim... Kardeşin kardeşe yapmayacağı yardımları senden gördük...

"Örgütlü fan hareketi" adı altında, Türkiye'de aktif üye sayısı en fazla olan fan klübü kurarak, öncelikle bize ve diğer metal gruplarına destek veren, yaşının küçüklüğü ve çocukluk heyecanı ile "Crossfire Iced Earth'ün eline verir" diyerek bütün kitlelerden tepki alan, en büyük ölümüne fanlardan Çağlar Özbilgin'e, Crossfire'ın neredeyse bütün grafik işlerini, CD kapaklarını, tasarımlarını, web sitesini, afişlerini, promolarını, göze hitap edecek şekle getiren Abdülkadir Yıldırım'a, askerden geldiğinde gruptaki yerini geri alamayan ve buna rağmen bütün kalbiyle bize destek veren, Crossfire'ın stüdyosu yokken ona Raven'ın kapılarını açan Kaan Dirgin'e, maddi karşılık beklemeden Crossfire'a sponsor olan, "iyi ekipmanın, iyi ses" demek olduğunu bilen ve bize yardımda bulunan Zuhal Müzik'ten Cem Tuncer ve Özgür Apak'a

ve beni sahneye çıktığımda mutlu olmamı sağlayan, kafaları koparcasına bize eşlik eden ve destek olan NIGHTWOLF'lara teşekkürler...

Crossfire grubuna bundan sonraki müzikal hayatında başarılar dilerim...
 
Selamlar ben Kerem Beşli ,Crossfire gitaristi.


Ben de durum buralara gelsin istemezdim ama grup işi sanırım her yerde böyle işliyor. Burada yaşanan tatsız olayları anlatmayacağım tek söylemek istediğim insan söyleyeceklerini düşünmeden söylememelidir. Hayatımda en çok sevdiğim işi bırakmama sebebiyet verenleri hiç bir zaman affetmeyeceğim. Biraderim teşekkür kısmında söylemek istediğim herkesi yazmıştır.
Nightwolf olayında ise söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum. Konserde önde duran o kardeşlerimize ne kadar teşekkür etsem azdır. Borcu hiçbir şekilde ödenemez. Rock Station Festivali iyi bir final oldu öyle kararlaştırmamıştık ama sonuç böyle oldu. Bugüne kadar desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
 
Crossfire' ı hemen hemen ilk kurulduğu yıllardan beri takip ediyorum; bu kadar çok seveceğimi tahmin etmedim ve kurulan Nightwolf Fan Klup sayesinde sevdiğin grubun peşinden koşmanın ne kadar zevkli birşey olduğunu yaşadım..Bir anda Crossfire konserlerine gelebilmek için yaptıgım şeyler gözümün önünden geçiyor, bunların en yakın takipçisi Rebel Werewolftur. Ben de elimden geldiğince; sınırları belli olan ve belki değeri olmayacak kadar küçük şeyler de olsa, grup için birşeyler yapmaya çalıştım.Keşke bu kadar verimli bir dönemdeyken bu tarz olaylar yaşanmasaydı..Grubunu bu kadar ciddiye alan, disiplinli ve işini bu kadar severek yapan bir davulcu bulmak kolay olmasa gerek..En azından ben çok fazla bilmiyorum.Crossfire' ın benim için manevi anlamı çok büyük olduğu için ben de birşeyler yazmak istedim..Umarım Crossfire bundan sonra da istediği başarıya ulaşır... :(
 
hadi ayrılık beklediğim bir şeydi ama kerem ile can'ın ayrılığını beklemiyordum hiç.. hiç iyi olmadı bu.. umarım fevri alınmış bir karardır ve geri dönülür..
 
abi nasıl iştir...çok üzüldüm hem sevdiğim bir grup olduğu için üzüldüm hem de grup adına üzüldüm...kerem o grubun frontmaniydi...can zaten bir daha bulamayacakları kadar iyi bir davulcu....çok yazık oldu....
 
Bence de Crossfire Iced Earth'ün eline verir, Çağlar'a katılıyorum. Yemişim izörtü.

Böyle iyi giden bir gruptan iki kişinin birden ayrılmasına ise bir Nightwolf olarak çok üzüldüm :(
 
Turkiye'de, ozellikle Ankarada parmak ile gosterilen en buyuk Turk Thrash grubunun bu duruma dusmesini hic istemezdim.
Butun grup ayrilan ayrilmayan uylerine basarilar diliyorum..
Luften bir kere daha dusunun diyorum ve hayirlisi olsun
boyle olmasini istemezdim
 
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!
Çok üzüldüm ya!!!
Neden böyle olur hiç anlamam ki... (Güleceksiniz ama); KURBAN dağıldığında da çok üzülmüştüm, CROSSFIRE'dan CAN ve KEREM'in bu mesajlarını görğnce de çok üzüldüm... Oysa ki dışarıda ne de güzel devam ediyordu herşey... Demek ki içten çatırdamış birşeyler....
Umarım hayırlı olur her 3 taraf içinde falan da demek istemiyorum aslında, ayrılmamalılar bence, bu kadar başarılı bi konumdayken, bu kadar profesyonelleşmişken yapılır mı???
düşünecekleri birşey var mı bilmiyorum artık, ama düşünmeye çalışın en azından, kopmayın birbirinizden, sıkı tutunun biraz, bırakmayın kendnizi, karışıyorum resmen, dikkate alınmam bunu da biliyorum ama,,, insan şu alemdeki en sevdiği grubun 2 elemanının ayrıldığını duyunca hem üzülüyor, hem sinirleniyor!
.
.
Kendi adıma konuşuyorum; her üyesini ayrı ayrı çok seviyorum! Hepsini sevmeye devam da edeceğim. Can'a tapmaya, hayretle izlemeye devam edeceğim, çok sevdiğim CROSSFIRE da olmayacaksa bile... Kerem'le de göbekleri yarıştıracağım allah büyütürse... Crossfirfe konserlerini hala en önden kafam koparcasına sallarken seyredeceğim... !
.
Arkadaşlarımla da konuştum şimdi,Ne olursa olsun, BİZ SINIF 64 OLARAK HER TARAFIN DA SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ!!!...
O kadroyu hiç unutmayacağım...
.
.
(şimdi okudum da, aklıma geleni yazmışım, kusura bakmayın...) :(
 
Gerçekten şaka gibi.. Bu ülkenin çıkardığı en iyi gruplardan biri, belki de en iyisi olma yolundaki tek aday, daha yolun başındayken yaprak dökümüne uğruyor.. Hala, bir anlık öfke olduğunu ve geri döneceklerini umut ediyorum lakin durum pek öyle görünmüyor.. Gruptan genel bir açıklama gelecektir nasıl olsa.. Umarım Crossfire ayakta kalır..
 
Maçı seyredecektik, bir kaç arkadaş toplanmıştık bekar evimde.. Alkolde stoklanmıştı haliyle.. ''Pisi pisine elendik ulan!'' edaları eşliğinde alkolden hızımızı alamamıştık ki; tam evden çıkarken bir mesaj geldi ''Önemli bir mevzu var, nete gel..'' diye.. Yedek stoğu yaptım, 20 dakika içerisinde nete girdim, linki aldım ve okudum.. Diyebileceğim hiç bir şey yoktu; halen daha yok.. Genelde uzun yazılar yazarım, düşüncelerimi tam anlamı ile belirtmeye çalışırım. Ama bu olayda belirtebileceğim bir düşüncem yok veya yazabileceğim satırlar pek fazla değil...

Neyi yazayım? Bu oluşumun içinde olan güzel insanlar ile nasıl tanıştığımı mı, birbirimizin ağız kokularını nasıl çektiğimizi mi, bilgisayarın monitörü başında nasıl kendimden geçtiğimi mi; yoksa performanslarını bir kez daha izlemek adına saatlerce yol gittiğimizi mi.. Bilemiyorum.. Tek bildiğim, son zamanlarda ortaya çıkan en sağlam Thrash grubunun ciddi şekilde kan kaybettiği.. Bir gecede iki tane hezimet bana fazla.. Playlistimi açıyorum ve zamanı gelene dek susuyorum..

Kahroldum; ama ''Belki fevri bir karardır ve geri dönüşü vardır'' diyecek kadar iyimser olamayacağımı da biliyorum.. Thrash ve Crossfire; kesinlikle damarlarımızda..
 
Geri
Üst