Crossfire

Abilerim yarin gorusecegiz eylencez bol bol :twisted: saolun

CUMA GUNU SAAT 5'te HERKEZI bekleriz, bol bol eylence
biranizi, ne artik viski+vodkanizi yudumlarken, Ankaranin en tecrubeli ve Madirfaking KRAL gruplarini izleme firsati, tanisalim eylenelim, old school yasantisini canlandiralim..

HERKEZ BUYURSUN..
:twisted:
 
Bugün Cuma ve saat şu anda 11:30 akşam olsada ZooParty ye gitsek diye heyecanımızın hat safhada olduğu bir noktada knightmare ve crossfire dinleyerek heyecanımızı geçiriyoruz.
Old School ruhu umarım canlanır orada...
 
ewet çok gzl party oldu..yaklaşık 15m^2 sdutyo içinde 30dan fazla kişi vardı sanırım crossfire çalarken..valla ii geldi bünyeye hep yapın bizde gelelim...
stay heavy.. :twisted:
(buarada elimde kemalin paha biçilmes fotoları var :LOL: )
 
Hepinize çok tesekkur ederim geldiğiniz için. Gene çok içtik ama olsun iyi oldu hakkaten ihtiyacımız varmış boole bişeye. Uzun zamandır görmediğim kardeşlerimi de görünce tadından yenmedi, kırgınlıklar unutuldu. Çalan tüm gruplara zahmet edip geldikleri için bizi yanlız bırakmadıkları için sonsuz tesekkurler. Özgür babadan fotoları alır almaz koyucam alem parti görsün. 8)
 
Monsters of Rock 'ın halen tam olarak iptali olup olmadığı belli değil sanırım. Bir Türk Grubunun özelliklede Crossfire ın gerçekten orada olmasını yürekten isteyen biri olarak son haberi heyecanla bekliyeceğiz.

BLACK TOOTH grubu olarak sonuna kadar destekçiniziz.

Başarılar size DOSTLAR................................

Rock'ın Türk Canavarları ortamları sallamaya geliyor bekle bizi Bulgaria
 
Kıskanç tarafım onca grup açısından "Oohh.." çekiyor, ama diğer tüm taraflardan hakikaten çok çok yazık olmuş diyorum.. Özellikle Crossfire için mükemmel bir tecrübe olacaktı..
 
Tam tatile gıtcek zamanı bulmusum zoodakı partıyı kacırdım :( İşalaah bıda olur bu sefer asla kacırmam :twisted: Monster of rockın ıptal olması cok kotu oldu :( Basarılar... :)
 
zoo party 3'ü bekliyoruz ve 3.'de ben de grubumla çalcam ve crossfire hayranlarına bi süprizimiz olcak kaya ve bülent abilerle.neyse ne zaman olacağı belli diil ama sabırsızlıkla çektiğimiz belli.
 
Geri
Üst