Magick

Allah Nasip ederse Sizlerle bir Konya seyahati geçireceğiz . Eminim çok keyifli olacak şimdiden sabırsızlanıyorum gerçekten.
Bakalım nasıl bir konser geçireceğiz. Gerçi şu hastalıklarımızıda bi atlatabilseydik çok iyi olacaktı
MAGICK e buradan şimdiden tekrar tekrar başarılar dileriz, albümünüz hayırlara vesile olur inşallah

BLACK TOOTH
 
ornek_afisk.jpg
 
Bugün aldım Magick albümünü sonunda baştan sona hepsini pür dikkat dinledim ve gerçkten süper olmuş en dikkatimi çeken parçalar "Mutilated" ve "Bittersweet" perşembe günü cd yi imzalatmak için ordayız başarılar..
 
konya'da ve yolda birlikte güzel vakit geçirdik ..sahne de de harikaydınız...operım tek tek :) özellikle berkay'a why waitin' demek isterim :) çok eğlenceliydi biraz da yorucuydu...ama olsun süper vakit geçirdik
 
ya ben t-shirt ve albüm alacaktım
fest sonunu bekleyeyim dedim
bibaktım abiler gitmiş masa bomboş üzüldüm ya

bu arada magick çok sağlam bir grup
teşekkür ederiz
 
Mike demiş ki:
konya'da ve yolda birlikte güzel vakit geçirdik ..sahne de de harikaydınız...operım tek tek :) özellikle berkay'a why waitin' demek isterim :) çok eğlenceliydi biraz da yorucuydu...ama olsun süper vakit geçirdik

Onur sonsuz tesekkurler, sen olmasan ne yapicam bilemiyorum :)

Konya konseri bence de cok eglenceli ve gazdı.. Konya seyircisine tesekkur etmek istiyorum ilgi ve alakaları için.

Ayrıca emekleri ve destekleri icin Hicri abiye, Egemen Limoncuoğlu'na, Black Tooth ve Crossfire tayfasına teşekkürler :)
 
Emeği geçen herkese teşekkürler; en başta o gaz seyirci, Egemen, Hicri, Tolga, Hazar, Nihat ve stand tayfası, Blacktooth (fanınız oldum lan), Crossfire, Dawnfall ve diğer herkese!

2. olarak albüm çıktığından beridir kritik veya ropörtajla bize destek veren tüm dergi/basına sonsuz teşekkürler. Açıklığa kavuşturmak istediğim bir nokta var, özellikle sevgili Doğu Yücel bunu dile getirmiş. Kapak tasarımındaki "dini" öğeler biraz abes bulunmuş. Diyebilirim ki, kapak aslında dini veya ideolojik bir mesaj taşımıyor. Stained Glass şarkısının mesajının bir uzantısı, ki orada bahsedilenler aslında çok insani şeyler. Bunu "düşler ve kabuslar" forumundaki Magick başlığına da yazacaktım ama sanırım üye alımı yok şu an, üye olmadığım için yazamadım. Doğu'ya desteği ve bize yer ayırdığı için çok teşekkür ederim.
 
Geri
Üst