Burn(Hard'n Heavy)-Ankara

cwdh496 demiş ki:
itiraf ediyorum az önceki measjı sercana olan 5lira borcumun karsılığı olarak içimden gelmiyerek yazmıs bulunmaktayım....hatta sercan mesajı kendi yazdı bana yolladı....böle bi insan işte sercan......emre iyidir ama emre bizdendir :D

Emre tabi ki sizdendir,emre halkın adamıdır :) (puhaha yalandan kim ölmüş) sercanda kamuoyuna pis oyunlarını sonunda göstermektedir göründüğü üzere,neyse sağolasın cavit,konsere bekleriz gözüm :)
 
bişey daha itiraf etmek isterimki emreye olan 10lira borcumdan dolayı sercanı ihbar etmişimdir aslında emre sercandanda beterdir...tefecidir kendisi.....tefeler....
 
Variant demiş ki:
Kendilerini studyoda dinleme şansı buldum.. Vallahi maşşallah yardıra yardıra geliyolar, umarım çok daha büyük işler yapacaklar ben inanıyorum.. Şu yardım konseri işide gerçekten tam gruba yakışır bi davranış gerçekten böyle güzel bi amaçla başlayıp kısa sürede uzun yollar kat edersiniz inş.. başarılar..

Haa.. Bu arada sercan adamlar dogru söylüyo.. Şu tuşelerini bi azalt artık be kardeşim.. Yeter ama.. :D

Çok sağol mehmet,stüdyoya ilk misafirimiz sen oldun,ama bundan sonra misafir kabul etmeme kararı aldık(evet senden sonra :) )şaka bir yana zaten geyik yapmaktan müzik yapmaya zor zaman buluyoruz,bir de misafir gelirse biz yarım akıllıların kafalar iyice uçar,aman diyeyim :)
 
Cavid sana hiç bişi demiyorum...Hani aramızda kalıcaktı abi haaa!!!.Emre sana gelince,hiç beklemezdim abi..seni ne kadar da yanlış tanımışım..ama halka ''Mal'' olduğun gerçeği yadsınamaz haklısın.Aha işte böle satar arkadaşım dediklerin yine bana gelicen Emre,yerin yurdun benim yanım..
 
cwdh496 demiş ki:
bişey daha itiraf etmek isterimki emreye olan 10lira borcumdan dolayı sercanı ihbar etmişimdir aslında emre sercandanda beterdir...tefecidir kendisi.....tefeler....

Tefelemez,tepeler bir de cavit kendisi epey şantajcıdır,ama emrenin yeri geldiğinde müthiş bir şantajcı olabileceğini bilmemektedir(elimde boy boy resimler var desem hoplarsın sanırım yerinden) :LOL:

Neyse geyiğimizi burdan değil,yüz yüzeyken yapalım da kapanmasın başlığımız...
 
Neyse arkadaşlar 10 lira 5 lira derken bu forumu okuyan ve Ankara'da bulunan herkesi konsere bekliyoruz.Nihayetinde bir yardım konseridir,umarım katılım çok olur.
 
arkadaslar bukadar geyik yeter....forum kirliliğine hayırr...burn e basarılar...konserde görüşmek üzere.....

dipnot : bu msg ın üzerinde aldığım uyarıların hiçbir etkisi yoktur....gercekten....inanki...harbi..(hade leen)
 
hüveeyt ben geldim ulen..!! macaristandan koptum da geldim :) 12 gün burn'den ayrı kalmak çok pis koydu bana :(

konser yakın bir arkdaşımın tedavi giderlerine ufak da olsa bir destek icin duzenlendi...
gelecek olan, gelmek isteyip de gelemeyecek olan herkese şimdiden teşekkürler... 1 nisanda görüşmek üzre..

BuRn - Elektro
 
Arkadaşlar,gelen,gelmeyen herkese çok teşekkür ederiz,gerçekten çok keyifli bir konserdi bizim için.Gelenler sağolun varolun,gelmeyenler neler kaçırdığınızı bilmiyorsunuz :)
 
Efendim biz grubunuzun ilk hayranları olarak geldik, dinledik, çok beğendik.Grubu stüdyoda dinleme şansına sahip biri olarak konserde gözlerim yaşardı tuvalete gidip saatlerce ağladım 8O =P !!
Yok ama Emre x2, Sercan, Ömer, Egemen hepiniz ayrı ayrı çok iyiydiniz, biz çok eğlendik :) . Diğer konserlerinizi bekliyoruz efem...
 
Hiperaktif mi,kim ben mi?Tevecühhünüz küçük bey :LOL:

İmge hanım sizi de tebrik ederiz o şansa sahip olduğunuz için :D

Tam gaz geliyoruz efenim,yeni konser haberleri burdan verilecektir gelmeyen de itinaynan odunların en tatlı yeriyle beslenecektir :)
 
katılım beni gerçekten çok ama çok mutlu etti... çünkü organizasyon geliri bizim için çok çok önemliydi, arkdaşaımız için...

gelen herkese teşekkür ediyorum... bir sonraki konserde görüşmek üzere.....
 
nasıl bi konserdi ben anlamadım :) çok sarhoştum sanırım bi sefer gitar düşmüş :) hayatımda zevk alarak çaldığım nadir konserlerdendi teşekkür ederim herkese. o sahnede şahane bi grupla çalmak, sarhoş olmak çok güzeldi :) konserin amacı ve tarihi gerçekten çok iyiydi böle bi organizasyonda yer almak beni çok mutlu etti. gelen ve desteğini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkürler.
 
hadi hayırlısı beyler ilk konserinizdi iyiydi.bi ara sahnenin aşağısında bi mikrofon bi bass gördüm pek hayra alamet değildi :) devam devam iyi başladınız...

bizi izleyenlerede teşekkürler.İzlemeyip gidenlerede ( o Kendini biliyor :p ) teşekkürler..adının baş harfi sercan hatta :D
 
Abi valla gitmek zorunda kaldım..Defalarca kusura bakmayın...Zaten kafam felaket dönüyordu,zor duruyordum yerimde :icelim ...Yorumların için saol...Güzel bir konser oldu bizim için.Grubun bir arada çaldığı ilk konserdi ve bu konserin bizim için yeri her zaman ayrı olacak...Tekrardan, gitmek zorunda kaldığım için affınıza sığınıyorum efenim.. :D Esen kalın.. ;)
 
Geri
Üst