Kıraç

bence kıraç anadolu ezgilerini rock alyapılarıyla çok iyi sentezliyor yaptığı albümlerde şarkılara ve türkülere folk-blues rock melodik tınılarla yer veriyor.
özellikle deli düş-bir garip aşk bestesi ve zaman albümü favorim.
 
zapcho demiş ki:
anlamiyorum!
sesi kotu..
duzenlemeler kotu..
herseyi kotu..
anlamiyorum...

arkadaş kulakların rahatsız dı galıba..sen bu herıfın sesıne kötü diyorsan sana bravoo....kulakların paslanmış dıyorum...canlı dinlemediysen git bi dinle.sana dost tavsiyesi :evil: anlamak istemezsen anlamazsın ;)
 
sskalkan demiş ki:
zapcho demiş ki:
anlamiyorum!
sesi kotu..
duzenlemeler kotu..
herseyi kotu..
anlamiyorum...

arkadaş kulakların rahatsız dı galıba..sen bu herıfın sesıne kötü diyorsan sana bravoo....kulakların paslanmış dıyorum...canlı dinlemediysen git bi dinle.sana dost tavsiyesi :evil: anlamak istemezsen anlamazsın ;)

evet 2 yıl önce bahçeşehir de canlı dinleme şansızlığım olmuştu ve kusura bakma KÖTÜ....
bu adamlar (kıraç/Haluk Levent/Murat Kekkili) güzel birşey yapmıyor ki,
bunları toplasan bir tane Cem Karaca, Erkin Koray Ya da Barış Manço Etmezler, adamlar yeni birşey getirmediler müziğimize..
kullaklarım bayağı iyi sağol, ama Kıraçın sesi iyi değil...
 
ya ben kıraçı sevmiyorum....rock'a yakışır tarzda şarkılar yaptığını sanmıyorum ama genede yaptığı işe verdiği emeğe saygım var...
 
bu adamın yaptıı müziğe kötü diorsanız...
bnce türk rock müziine çok büyük katkıları olan başarılı bir sanatçı
 
Cem Karaca, Mogollar, Erkin Koray, Baris Manco gibi issimlerin yaptigi muziklerle kiyaslar isek.. Muzikalite acisindan ilerleme degil gerileme olduugnu fark edebiliriz.

Zaten su an anadolu rock yapiyorum diyen muzisyenler 60 larda 70 lerde de yapilan muziklerin tadini veremiyolar. O kaliteyi, inceligi yakaliyamamislar.

Anadoludan bir melodi alip distortionla calmak degildir anadolurock.. Ha ben anadolu rock yapmiyorum diyosa kendi capinda basarilidir, seven dinler. Ama sakin ha ki yeni bir Cem Karaca olarak lanse edilmesin Kirac, bu yapilabilecek en buyuk yanlislardan biri olur.

Dedigim gibi kendi capinda basarildir, ve sevenler dinler. Kendinise basarilar diliyorum.
 
Zaten Türk rock ın babalarıyla,şu anda piyasada süregelen sanatçıları kıyaslamak mantığa uygun düşmez.Ama en azından birşeyler yapmaya çalışanları da bu şekilde topa tutmak anlamsız
 
Bence Anadolu Rock'ı kendine has bir şekilde iyi yapan biri her ne kadar fazla dilemesemde yaptığı dizi müziklerindede belli oluyor ne kadar başarılı olduğunu !
 
merhaba kıraç abi ben samsundan ertan lise son ogrencisiyim ve yil sonunda Türk Böbrek Vakfı [TBV]yararina bir konser organize etmek istiyoruz gelen tüm geliride TBV ye bagisliyacagiz bizim sizden ricamiz acaba sizde boyle bir yardim organzasyonuna katilirmisiniz?yardim konseri oldugu icin acikcasi size verebilecegimiz pramiz yok bizi anlamanizi bekliyoruz eger boyle bir konser olursa o 7-8 yasindaki cocuklar bir an once iyilesebilecekler LUTFEN boyle bir organizasyona katilmak ister misiniz??Lutfen CEVAP lutfennnnnn!!!
 
ilk çıkış albümü ve sonrasındaki bir kaç albüm çok iyiydi, ancak eski üretkenliği göremiyorum, dizi müziklerinin üstüne bu kadar düşmesi hayal kırıklığı
 
kıraçı ilk albümlerinde ben de çok seviyordum.dağların kadını,bir garip aşk bestesi,karahisar gibi güzel şarkılar söylemişti.fakat zamanla eski üretkenliği kalmadı ve müzikalitesi iyice düştü.üstelik sağa sola bu kadar sataşıp magazin gündemine konu olmak da sevenlerini hayalkırıklığına uğratmıştır.son zamanlarda dizi müzikleri olayına bu kadar girmesi de ayrı bir olumsuzluk.şarkılarına çektiği klipler de birbirine o kadar benziyor ki hepsinde sanki oturup türk filmi izliyormuşum gibime geliyor.funda ararla show tvde bir program yapıyor haftada bir.geçen gördüm uzun topuklu botlar cem karaca vari bir şapka beyaz gömleğin üzerine kravat.enteresan...
 
Geri
Üst