Family Guy

2007 de ki Emmy ödüllerinde yapmışlardı o şovu. Umutsuz ev kadınlarınada laf soktular. Birde yerli dizilerde bazı karakterlerin üstünde Stewie'li tişörtler görüyorum.Acaba gerçekten ne olduğunu biliyorlar mı? Sokakta ki vatandaş içinde geçerli bu.
Mesela South park-Eric Cartman tişörtlülerin çoğu moda diye giyiyor. Ne olduğunu bildiklerinden değil maalesef.
 
vallahi benim south parklı ve family guy'lı bir çok tişörtüm ve bluzum var.fakat neyse ki ben ne olduklarını biliyorum.hatta doğum günlerimde bile hep south parklı,family guy'lı hediyeler alıyorum.

internetten south parkı izleyebiliyorum fakat family guy'ı bir türlü bulamıyorum.özledim bebeyi valla :LOL:
 
Tekrarlarında gözden kaçan şeyleri tekrar görebiliyor insan. Peter gerizekalı çıktığında çocukların velayeti kısa bir süreliğine Clevaland'a verilmişti.Peter da onun kötü bir ebeveyn olduğunu göstermek için Cleva'ın evine 7 tane hayat kadını getirdi. Clevaland'ta peter'a 'Peter,şu fahişelerin 5'ini burdan götür' :)
 
Gelmiş geçmiş en başarılı çizgi dizilerden biri olabilir. Özellikle Stewie ve Brian'ın ortak bölümleri kelimenin tam anlamıyla YARDIRIYOR diyebiliriz. IQsu insan üstü olan 1 yaşında bir çocuk düşünün - 1 yaşında çünkü 1. doğum gününün kutlaması sonunda, bu da 1. sezon oluyor, şöyle bir ayrıntı varki azrail Stewieye itafen "bu çocuk büyümemeli!" der- ve bu çocuğun dünyayı ele geçirmek ve annesini öldürmek gibi megolo ideallerinin mevcut olduğunu düşünün :LOL:
 
Son bölüm harika, 2 bölümdür biraz sıradandı. Not all dogs go to heaven; Quagmire 5 saniyeliğine çıktığında bile yarıyor, daha fazla ağırlık vermeliler o herife. Yakında izlersiniz umarım hepsini.
 
2 veya 3 gün önce ki izlediğim bölüm bayağı güzeldi. Chris lise 1'e başlıyordu, okulda ki Lise 3'e giden öğrencilerden dayak yiyordu. Hatt o esnada Alice Cooper şarkı "No More Mr. Nice Guy" çalıyordu. Sonra Chris evden ayrılıp, yerlilerin bulunduğu bir kabileye falan gidiyordu...
 
Evet, freshmen hunt olayı, Jungle Love. Family Guy'ın kesinlikle en iyi 5 bölümünden biri, sayfalarca konuşabilirim o bölümle ilgili. Hakikaten inanılmazdır bana göre. Seinfeld'e filan da gönderme vardır orada. Peter, cebindeki ufak mebladaki para yerliler tarafından çok büyük kabul edilince krallığını ilan etmişti ve yerlilere Seinfeld'in meşhur bölümlerinden biri olan The Contest'ten bölümler oynatıyordu.

- I am out, I have pleasured myself

- You cant spare one square?

Ayrıca sadece 5 sent karşılığında istediğiniz herhangi bir kelimeyi kendi tarzı ile telaffuz eden Kuzen Vinnie'de bölümün bombalarındandır.

- Here's a nickel, say Yugoslavia

- Yugoslavia!

Ve şimdilik son olarak Peter'dan:

- Finally a white man has an opportunity to be rich and in charge

Durdurun beni, bazı bölümler var ki duramıyorum. :D
 
Seth Macfarlane'in nizami olarak back to the future, star wars, indiana jones gibi uclemeleri izledigini ve hayran durumunda olup olmadığını derinden dusunduren seri. 7 sezonda gondermelerin o kadar çok adresi olmuşlardır ki yakında isim değiştirebilmesi muhtemeldir dizinin.



 
Kopya etmiyor ki isim değiştirsin. Kendi tarzında senaryonun gidişatına göre senin de dediğin gibi "gönderme yapıyor", yani yorumluyor. Çok da güzel yapıyor, dizinin yapısı bu zaten. Brian ile Stewie'nin askere gittiği bölümde, Stewie'nin koğuşta Brian'ı kaçmaktan vazgeçirmeye çalışırken çektiği nutukta bir anlık duraksamasında söylediği gibi:

- Oh, no clip? Thought we had a clip, all right.

:D

Ayrıca Geleceğe Dönüş'e çaktıkları en bomba selamlardan ikisi bu sezonda, 2 sayfa önce yazmıştım, özellikle telefon diyaloğunun ardından çalan şarkı ve Peter'ın eşlik edişi... :LOL:

Cantstandya demiş ki:
Bir de tabii o bölümde Stewie ile Geleceğe Dönüş sahnesi var, o da süper. "Hey buddy, I need to borrow this"...

Geleceğe Dönüş'e bir gönderme de Baby Not On Board'ın başında var. "I've had a very stressful morning" dedikten sonra:

- Wait a minute doc, are you telling me that it's 8.25?

- Precisely!

- Damn! Im late for school!
 
stewie'nin gay olduğu imaları oluyor bazı bölümlerde. Ama bir çok bölümde de kızlardan hoşlanıyor. Hele bakıcısının göğüslerini ellemek için bayıltması ve erkek arkadaşını beyzbol sopasıyla dövüp bagajda unutması unutulmazdı. Belki daha izlemediğim bölümlerde bu konularda göndermeler olmuştur Brian tarafından. :)
 
Var var baya direkt olarak var hem de. Ama Stewie bebek olmasının verdiği saflıkla -her ne kadar zaman makinesi yapabiliyor olsa da- bazı şeylere kafası basmıyor. :D

Road to Germany bölümünde İngiliz hava kuvvetlerine katılırken bir şeyler diyordu da, sonunda "Im probably homosexual" gibi bir cümle ile bitiriyordu. Ama dediğim gibi bu konuları pek bilir bir halde değil; Peter ve tayfasının denizde kaza geçirip geri geldiği bölümde Lois, Brian'dan ayrılınca Brian masturbasyon yapmaya gidiyordu bu olay üzerine, şöyle de bir diyalog gelişiyordu:

- Where are you going Brian?

- What do you think!

(Gülüşmeler, Stewie'de güler)

Ardından Stewie: All right, somebody will have to explain me why we are laughing.

:D

Son cümleyi attım da manası öyleydi yani.
 
Geçenlerde radyo eksende şu sahnenin sesini almışlar jenerik olarak.

Stewie annesine bir bölümde çok bağlanır,peşini bırakmaz.Bir akşam annesinin yatağına gelir;

Stewie:Hey mom,mom,mom,mom,mom,mother,mother,mother,mother,mami,mama,mama,mom,mom,mother..

Louis:Whaaaaaaaaaaat!

Stewie:Hi! ihihihihi (der ve kaçar) :)
 
Buraya yazmak için girmiştim foruma gece gece, meğer hortlamış. 7. sezonu pazar günü itibariyle geride bıraktık arkadaşlar. Peter's Progress isimli 16. bölüm sezon finali oldu ve edin yapın, bir yolunu bulun izleyin diyorum 7. sezonu komple. 6. sezonun sonuna doğru hafiften düşüşe geçer gibi olmalarına rağmen inanılmaz bir iş çıkarttılar ve kanımca 4 ile 5'in ardından en harika sezonu geride bıraktık. Her bölümde yerlere yatıran yerler oldu; son 2 bölümde evde ve mahallede geçen normal bölümler yerine, yine göndermelerle bezeli hafif Tribute ve geçmiş bazlı hikaye işine girdiler, çok eğlendim.

Yok yok, tutamıyorum kendimi inceden bir şey yazayım giderayak:

- A month went by before Andy said 2 words to somebody... As it turned out, that somebody was me.

- Vagina, boob.

Ahahah, hatta ve hatta:

- 2 things never happened again after that; Boggs never walked again, and Andy's farts never made a sound again.

İzleyin, izlettirin.
 
Seth MacFarlene dün yine Conan O'Brien'a çıktı. Emmy ödülleri ile ilgili muhabbet ettiler. Daha önemlisi "The Clevaland Show" diye yeni bir diziye başlamış.Sanırım Family Guy daki zenci dostumuz Clevaland için ayrı bir çizgi film. Pazar günleri Fox'ta
American Dad,Family Guy,The Clevaland show üst üste yayınlanıyormuş.
 
Yeni sezon da 5. road trip ile başladı. Enteresan bölüm oldu, farklı çizimlerle yaratılan farklı paralel evrenlere yolculuk yapıyorlar. 2. bölümün eli kulağında. Haydi bakalım izlemeye ve yarılmaya devam.
 
Roman Polanski ile ilgili haberleri biliyorsunuzdur. Geçen eski bölümde rastladım koptum.
Stewie bisikletini çalan çocuğu bodruma götürüp sıkıca bağlar. Annesine "evcilik oynuyoruz" der. Louis "çocuk sıkı bağlanmış" deyince Stewie "Roman Polanski evciliği" dedi. :D
 
Geri
Üst