Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

Schekter lara bir göz attım youtube a baktım c-1 FR hellraiser i çok beğendim. fiyatıda 1000 ytl şimdi soruyorum jakson rr3 mü yoksa schekter c-1 fr hellraiser mi ? avantaj ve dez avantajlarını öğrenmek isterim.
 
thomann.de bu siteden ürün alınca gümrükten geçmiyormuş gibi bir haber aldım anlaşmalıymış gibisinden ancak sitede c-1 fr hellraiser bulamadım bunun gibi gümrükten yırtacağımız başka bir site var mı arkadaşlar _?
 
bizim site gümrükle anlaşmalı falan değil. sadece bazı arkadaşlar var alım satım da yurt dışından ürün gönderebilen. o senin dediğin olsaydı burası ticari bir kurum olurdu zaten ama burası forum. bi kaç yardımsever eleman var onlarda bu işi yapmakta. başka öyle bi site bilmiyorum.
 
Yaderrock demiş ki:
ben schecer c-1 fr hellraiser i almaya karar verdim bana yardım edebilirmisiniz acaba.

Hangi konuda yardım istiyorsun?

Neyi merak ettiğini,ne hakkında yardım istediğinide ayrıntılarıyla yazarsan,insanların sana yardım edebilmeleri daha kolay olur.

Yoksa yazdıkların havada kalır.
 
arkadaşlar Cort Z6 almak üzereyim yaklaşık 850m ye fikirlerinizi bekliyorum
uygun fiyat mıdır ne bileyim sizce bu gitar için değer mi? yada daha iyi bir tercih yapabilirmiyim?
bide boss RC 2 ile boss GT 5 çakacam yanına bakalım nasıl olacak
 
yurt dışından kalite kontrolden geçmiş sorunsuz bir schecter getittirmek istiyorum ama son zamanda ssorunlu gitarlar yollamaya bşlamışlar bu yönde bir yardım istiyorum nasıl bunu sağlama alabilrim.
 
bu gitarın askı boyu nun bir standardı yokmudur arkadaşlar :LOL: bu göreceli bir durum ama sorun da saçma olacak gitarı alıyorum boynuma kasık hizama doğru geliyor gitar ancak 5 li ve bareli akorları basamıyorum bir türlü bunun sebebi askının aşağıda durması en iyi bastığım şekile getirdiğim zamanda karın boşluğu hizasına geliyor ve aynaya geçip baktığımda kötü göründüğünü farkettim acaba ne yapmalıyım ? görüntü çok önemlimi demeyin benim için önemli :D
 
yurt dışından kalite kontrolden geçmiş sorunsuz bir schecter getittirmek istiyorum ama son zamanda sorunlu gitarlar yollamaya başlamışlar bu yönde bir yardım istiyorum nasıl bunu sağlama alabilrim.
lütfen yardım edin.
 
Mehaba bende Cortr Kx1 var. 10 11 numara tel derken bayağı bir gerdinliğim arttı uzun zamandır beğenmediğim köprü yüksekliği tellerin kalınlığından dolayı özellikle 12 den sonraki perdelerde çalımı zorlaştıryor.

Stage müzike gidip sapı biraz sıktırmak köprüyü de indirtip sap ile aynı yüksekliğe getirtmek istiyorum.Fakat bu gitar bu kadar ince ayrı kaldıdrır mı ?Eğer o kadar güvenseydi Cort mühendisleri böyle yapardı(fender eric clapton moedeli gibi)Ama köprü bariz yüksek ve hızlı çalmayı etkiliyor.Teller perdelere değip çalarken cızırtı oluşur mu.Yaptırmaya değer mi?
 
O yükseklik başka birşey köprünün stilinden dolayı. Ayarlattır o yüksekliğide çok güzel kaldırır merak etme. Cort mühendislerinin bir basiretsizliği yok bu meselede. Ayarlattır değer.
 
Çok sağolun. Bütün cort Kx1 lerin köprüleri yüksek birkaç yıldır gitarı çalıyorum elimden çok bi gitar geçmedi.Aslında köprüde çok aşırı bir yükseklik yok ama yinede rahatsız ediyor.

Yıllardır gitarla uğraşan arkadaşlar bilirler köprüyle sap aynı yükseklikte olması güzel midir yoksa köprü biraz daha yüksek mi olmalı.Birde en üstteki aralık en alttaki aralığa göre daha fazla yani köprünün kalın mi tarafı ince mi tarafına göre daha yüksek.
 
Geri
Üst