Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

arkadaşlar resimdeki kirk ün kırmızı gitarının markasını bilen varmı ve bu gitarı ingiltereden bulabilirmiyiz bi yardımcı olurmusunz ve fiyatı ne kadara patlar

 
meraba
arkadaşım bi aralar gitar almak istiyodu. abisi sana güzel bi gitar getirtcem demiş ve yurtdışından bitane
B C RICH PLATINUM ASSASSIN getirtmiş.
Ama bu gitar hakkında hiçbir fikrimiz yok. 2000-2002 arasında üretilmiş bu gitar. sadece bunu öğrendim.
bunun fiyatı nedir? nerde üretilmiştir? özellikleri, manyetikleri vb. nedir?
bi fikriniz var mıdır, beni aydınlatırsanız çok iyi olucak..
 
leadx666 demiş ki:
arkadaşlar resimdeki kirk ün kırmızı gitarının markasını bilen varmı ve bu gitarı ingiltereden bulabilirmiyiz bi yardımcı olurmusunz ve fiyatı ne kadara patlar


Kirmizi olan Kirk'un favori gitari "Mummy". Gitar M-II temelli olan KH-2 aslinda. Resim de su bildik film Mumya'nin 1932'deki orijinal cekiminin afisi. Kirk resmin haklarini da satin almis. Yani o gitar'dan tek (aslinda iki tane, inlay'ler farkli, resim ayni) var ve baska da kanuni olarak uretilemez. Kendin cizersen olur kanimca. :)

Tek sansin gidip ESP KH2 alip kendin cizdirmen yani. Fiyati 2200 $.


http://www.metallicaworld.co.uk/kirk_hammetts_equipment.htm
 
drive sorunun varsa wah almanın anlamı yok ama drive sorunun olmaması lazım muhtemelen sustain sorunun var gitarı değiştirmek daha kalıcı bi çözüm olr senin için
 
kayıt işiyle uğraşıyorsan ve sık sık bar konser dolaşıyorsan bence sağlam bir prosesör al.hem alet taşıma derdi olmaz , pcde kayıt kolay olur.ayrıca analoglar gibi alt seviye gitarlarda kötü sonuçlar vermiyorlar.pod xt livede sx telecaster ve ibanez rgr 480 japan denemiştim aradaki fiyat farkı kadar ton farkı yoktu.Tabi ton açısından konuşuyorum gitarın çalım rahatlı vebenzeri konularda sıkıntın varsa gitarı değiştirmen faydalı olavaktır.
 
Bilgin için teşekkr ederim. Çalım rahatlığı benm için güzel bir gitar. fiyatına göre performansını seviyorum. ibanez rg370 dx denedim ondaki perde çıkıntıları hiç hoşuma gitmedi.
 
Merhaba arkadaşlar,
Elimde Cort X6 var ve bunu satıp yine "maddi olarak" onun denginde bir İbanez almayı düşünüyorum. İbanez istiyor olma sebebim klavyesinin daha ince olması ve daha rahat çalabiliyor olmam.

Sıfır GRG170DX, GSA60 ve SA160BS arasında kaldım. Bu iki gitar arasında sizce hangisini tercih etmeliyim. Heavy metal severim ama heavy metal yapacak değilim. Clean tonu iyi olan, sert tonları da idare eden bir gitar işimi görecektir.

FloydRose'u çok kullanacağımı sanmıyorum o yüzden olmazsa olmaz değil.

Bunlara alternatif bu fiyat aralığında başka önerileriniz olursa da seve seve dinlerim.

Şimdiden teşekkürler.
Müzik dolu günler.
 
Arkadaslar merhaba. Bende asagida yazili ekipmanlar var ve ek olarak ne gerekli ya da neyi degistirmem gerek yorum yapar misiniz?

LTD KH602 gitar
Rocktron Silver Dragon distortion
Hohner Force 20 watt amfi
 
Ben hard rock ya da metal caliyorum ve sizce ne gerekli ne gereksiz ya da hangi farkli pedallara yonelmem gerek bilmiyorum
 
Geri
Üst