Knightmare (Heavy/Power Metal) - Ankara

Bizim için gerçekten de eğlenceli bir konserdi. Özellikle havanın mevsim normaline göre serin olması ve sahnede enstrümanları ve kendimi (olabildiğince) iyi duyabilmem, benim açımdan güzel şeylerdi. :)

Orada olan herkese teşekkür ederim. Coraline'ye de ayrıca teşekkür ederim. (Konser sonrasında birkaç kişiyle tanışmış, ve ufak sohbetler etmiştim; bilemiyorum onlardan birisi misin :) )

Hoşçakalın...
 
Albüm için haberler bekliyoruz valla.Ne zamana çıkıyor.Knightmare sağlam grup...Aklıma şimdi Hacettepedeki performansınız geldi...Umarım albümünüz en olması gerektiği şekilde piyasaya çıkar ve hakettiği ilgiyi görür.
 
Bende o gün, Pazar günü olması, havanın garip biçimde soğuk olması ve yorgunluklarına rağmen bizi dinleme nezaketi ve sabrını gösteren herkese çok teşekkür ediyorum bizi yalnız bırakmadıkları için.

Ayrıca konser sonrası askerlik olayım için iyi dileklerini dile getiren Zehra Abla' ya ve sanırım caroline nickli, daha önce Koray' ın Tenados performansında tanıştığımız ablaya ayriyetten çok teşekkür ediyorum. Celestial' la ilk konser zamanlarımızdan beri bizi yalnız bırakmayan elinden geldiğince her konserimize gelip özellikle Özgür' ü ve beni olabildiğince destekleyen Zehra Abla' ya ayrıca çok teşekkür ediyorum :)

Knightmare' la askerlik öncesi son konserimdi. İnşallah albüm çıkıp askerlik olayları bittikten sonra daha da güzel konserlerde ve organizasyonlarda birlikte oluruz.

Organizasyonda emeği geçen, eşyaları taşımaktan tutunda sahneye çıkma saatimiz için çabalayan, uğraşan tüm arkadaşlarada çok ama çok teşekkür ederim. Umarım yine güzel konserlerde beraber oluruz...

Tekrar görüşmek dileğiyle :twisted:
 
Bu arada albüm hakkında son gelişmeleri belirteyim:

Nihayet tüm kayıtlar vokaller dahil bitmiş durumda. En kısa zamanda mixing ve mastering işlerine başlanacak. Bakalım çok majör ( huheuhe Koray' ın en sık kullandığı kelimelerden "majör" tam buraya uygun oldu gerçekten :D ) bir aksaklık olmazsa askere gitmeden ( Ağustos ) albümü elime almış, dinliyor olmayı planlıyorum ve planlıyoruz :D

İzlemede kalın...Roger that ;)
 
Ben çok saçma bir sebepten orda olamadım...

Bu konseri saymıyorum , bensiz olmaz Knightmare konseri bensiz nerde görülmüş ? :LOL:

Ben birtane daha konser istiyorum album ve askerlik öncesi :D Yine şöyle abi kardeş gruplu bir konser olsa fenamı olur yani niye hemen pes ediyorsunuz bu sondu diye ayıp ayıp :D


Neyse şaka maka son aylarda çıksada dinlesem artık !!! dediğim şu album çıktıgı gün saldırcam müzik marketlere , kimseyede yollamam vallahi herkes gitsin alsın korsana hayır !!!

Kemal unutmuşsun abicim Allah'ın dediği olur bu işler böyle planlamakla olmaz ;)

Sevgi & Saygı ...
 
Valla Emre öyle saymam etmem vırt zırt yok. Biz sana kaç gün önceden haber ettik, davet ettik, yaldızlı gül kokulu davetiyeler gönderdik ama sen yoktun :D :p

Sensiz konserde valla böyle bir şeyler eksik oluyor artık. Gözlerimiz en önde seni arıyor jöleli saçlarınla :D ;)

Hadi bi ayar çekte, bize şöle Kehanet ile açık havada 1500 kişinin kesin gelip izleyeceği bir olay ayarla :D :D :LOL: :LOL:

Görüşmek üzere Emre' ciğim. Kerem' e de çok selam söyle ;)
 
zooparty_web.jpg
 
Bugün yani 23 Haziran günü kalp kapakcığımdaki kalınlaşma rahatsızlığım nedeniyle penadur iğnesi vurunacağım için malesef bu güzel organizasyona katılamayacağım.

Herkese bol eğlenceler ve keyif dolu anlar dilerim.

İnşallah başka sefere görüşmek dileğiyle ;)
 
Kamal'ım çok geçmiş olsun yahu.Önemli birşey değildir umarım.Gerçi sana birşey olmaz pavırım kasım terminatörüm : )


Bir album çıksada bir görseler naytmeeri , heyt :)
 
Çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için.

Öyle büyütülecek bir şey yok esasen. Kalp kapakcığımda olan kalınlaşmadan ötürü, boğaz enfeksiyonu geçirirsem bu olayı tetikleyeceğinden boğaz enfeksiyonu olayının olmaması için düzenli olarak ayda bir 1.200 ünitelik penadur iğnesi vuruluyorum. Ama işte iğne olduğum günler saolsun o penadurun yakması olayı yüzünden yürümede, oturmada, kalkmada ağrılar yaşıyorum biraz. Daha önce penadur vurulanlar ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklardır :)

O yüzden bugün Zoo' nun partisine gelemedim. Yoksa sıra dışı veya normal yaşantımı etkileyen bir şey yok. Heyecana mahal yok :) :p

Tekrar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ama malesef hayatımın geri kalanını kalp kapakcığımdaki bu sorunla geçirmek zorundayım.

Albüm sonrası güzel güzel konserlerde ve organizasyonlarda görüşmek dileğiyle :twisted:
 
Kemal Çok Büyük Geçmiş Olsun... :(
Umuyorum Ki En Yakın Zamanda İyileşip Sahnelerine Geri Dönersin... :twisted:

Bu Arada Bu Organizasyonu Yapan Ve Emeği Geçen Herkesin Ellerine Kollarına Sağlık...

Tebrik Ediyorum ;)
 
Geri
Üst