Knightmare (Heavy/Power Metal) - Ankara

Albüm kapağı ve dizayn için söz veremem çünkü öylesine güzel çizim bir kapağı yapıcak adam memlekette hem zor bulunur hemde maliyeti bizi aşar ama albümüm içinin tamamı 80ler olacak bu konuda garanti veririm. Bu arada kapakta kötü olcak sanmayın, arkasında sapına kadar metalci ve grafiker yetenekli bi raikhor'umuz var.
 
Ablum çıksın destek olsun diye 15 tane alcam çocugumu keserim , aman pardon çocugumu satarım o parayla alırım heyt :LOL:

Abi grubumu(n)zun albumunu sabırsızlıkla beklerken merak ettiğim birşey var.Bulloween abimin askerliği kasım da diye yazmıştınız sanırım , ondan önce en az bir konser olsa bari bir hasret gidersek kınaytmeere , pavır metale bu ayrılıktan önce ne güzel olur...


Sevgi & Saygı
 
Emre Merhaba;

Biz de aynı şekilde düşünüyoruz, keşke Bülent gitmeden birkaç konser verebilsek.... ama daha oldukça erken ileriyi görebilmek için....

Albüm çalışmaları çeşitli aksaklıklar nedeniyle çok yavaşlamış durumda; son gelişmeleri buradan duyuracağız...

Görüşmek üzere...
 
Evet inşallah kasım ayı için bikaç konser olur bende gitmeden çalmayı çok isterim, bakalım belki olur. Albüm işi gene çok yavaşladı ama bitiricez bi şekilde, bizde sabırsızlıktan ölüyüruz.
 
Merhaba arkadaşlar,

Knightmare albüm kaydında artık son düzenlemeleri ve işleri hallederken size belki üzücü, belki üzücü olmayan, belki de normal yane olabilir şeklinde bir haber vereceğim.

2003 yılından beri elemanı olduğum Knightmare gurubundan çeşitli nedenlerle ayrılmış bulunmaktayım. Rock Station festivali dahil onlarca konser, bir albüm kayıdı ve çok güzel anlar geçirdiğim gruba ilerideki yollarında her zaman oldukları gibi başarılar diliyorum.

Ayrıca bana müzikal ve grup bilinci anlamında olsun, enstrümanistlik anlamında olsun 3 yıl boyunca öğrettikleri ve kazandırdıklarından ötürü Knightmare' ın her elemanına ( Bülent, Hakan, Koray, Özgür ) tek tek çok ama çok teşekkür ediyorum.

Bende davulculuk ve metal müzik adına olan uğraşlarıma 7-8 aydır çaldığım Origam grubu ile devam edeceğim.

Knightmare gurubunda bulunduğum süre içerisinde bana hiçbir zaman ilgisini, sevgisini ve beğenisini eksik etmeyen siz arkadaşlarıma, dinleyenlerimize ve izleyicilerimize de sonsuz teşekkür ederim.

İleride olacak organizasyonlarda ve konserlerde görüşmek dileğiyle... ;) :twisted:

Kemal HATİPOÐLU nam-ı diyar Gaz Kemal, Power Kemal, Kas Kemal :) :p
 
Tatlı / acı birçok olayı birlikte yaşadığımız, müzik adına imkansızlıklarla başettiğimiz ve sahnenin heyecanını defalarca paylaştığımız dostumuza en iyi dilekler ve müzik hayatında başarılar :D
 
ismi knightmare'le beraber aklımıza kazınmış olan kemal'in gruptan ayrılması şahsen beni üzdü.(herkeside üzmüştür).bu tür durumlarda sevenler ne derse desin kar etmediğini bildiğim için bişey demiyorum.abi birde zaten içeriği bilmiyoruz.belki sağlık sebebiyeti.belki başka sorumluluklar.belki diğer grup falan.ama keşke albüm bi çıksaydı abi.birde konser verseydiniz ondan sonra olsaydı bu ayrılık.
meyse koray myspace çok hoş olmuş.baya sevindim.irtibat kurmamız için,insanlara tanıtmamız için çok güzel birşey yapmışsın.kayıtları dinledim arkadaşlarıma link verdim.yazılanlarıda okudum , insanlarda çok sevinmiş,teşekkürler.video'da baya iyi bu arada.(kemik gibi gitarının tonu valla)
 
KorayE demiş ki:
Tatlı / acı birçok olayı birlikte yaşadığımız, müzik adına imkansızlıklarla başettiğimiz ve sahnenin heyecanını defalarca paylaştığımız dostumuza en iyi dilekler ve müzik hayatında başarılar :D
Koraycııma bir noktada katılamıyorum çünkü kamalımla hiç acı olayım olmadı, böylesine mülayim, dosdooru bi adamla acı bi olay zaten yaşanmaz, yaşanamaz. Neyse geyiği bi yana bırakalım, Kamal benim için hepbir kardeş olmuştur. Tanıdıım günden beri elimden geldiince her konuda destek oldum ve olmaya devam edicem. Kamali tanıdığım gün tamam işte ömür buyu çalıcağım davulcuyu buldum demişti. Ama işte hayat filmlerdeki gibi olmuy neyazıkki. Kimseyi ilgilendirmeyecek sebeplerden dolayı kemalimle yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Bu karar hem kemal hem grup için alınmış ortak bi karar, kimse inşallah sulandırmaz. Neyse merak edenler için söyleyim kemal gruptaki herkezle görüşmeye devam etmektedir ve devam edecektir. Kamalıma hayatının geri kalanında başarılar diliyorum, inşallah içindeki melek hiç uçup gitmez.
Gelelim gruba. Grup kemalin yerine eski crossfire tokmakcısı Can Beşli ile yoluna devam edecektir. Ekim ayında ise yetişebilirse 1-2 konser düşünülmektedir. Albümünde miksajı bitmiş mastering ise başlamak üzeredir. Raikhor tosunu kıçı kaldırıp kapaağıda bitirirse pek yakında albüm raflarda olacaktır.
 
[Kimseyi ilgilendirmeyecek sebeplerden dolayı kemalimle yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Bu karar hem kemal hem grup için alınmış ortak bi karar, kimse inşallah sulandırmaz. [/quote]

Kalipardinin mesajının üstüne gelince sanki biraz laf sokmaya çalışıyomuşum gibi geldi bana. Özür dilerim Kalipardiciim. Kimseyi kastederek yazmadım bu satırları. inşallah kimsede üstüne alınmaz. Alınanlarıda şimdiden öpüyorum. Muckkkkkkkkkk.
 
Öperim mucukssss.....s :)

Can Beşli ardakaşım, kardeşim, abim davul olayına hemen hemen aynı zamanlarda başladığım arkadaşım Knightmare' ın müziği için gerekeni en az benim kadar iyi yapacaktır zati. Kendisine güvenim sonsuz.

Knightmare' ın hiç bir elemanıyla hiç bir küskünlük, dargınlık veya benzeri olumsuz bişi yoktur. Şayet penadur iğnemi olamazsam gene Koray' ın başını ağrıtıcam :) Origam' ın demo kaydı için Büllo' dan teknik destek talep edicem ve daha niceleri :) ( çok da yüssüzümdür :) )

Görüşmek üzere abilerim, dostlarım inşallah aynı konserlerde ve aynı sahnelerde ;) :twisted:

adioosssss :)
 
gbanes374 demiş ki:
Oooo, Knightmare adına çok sevindim, Can çok iyi bir gruptur. Knightmare'e bundan sonra yeni grubu Can'la başarılar diliyorum... 8O

"Knightmare de çok iyi bir davulcudur umarım Can gibi bir grupta başarılı olurlar 8O"

bu ne oglum ne oluyor 8O

ama Can kraldır, bir tanedir o da ayrı mevzu, umarım başarılı olur Knightmare yeni kadro ile, başarılar...
 
Üzüldüm :(
ANcak, Kemal ve Knightmare'in yollarına yine en iyi şekilde devam edecekleri kesin ;)
Tüm müzisyen arkadaşlarınma başarılar..
ALbüm çalışmalarınızda da başarılar, bekliyoruz ;)
 
Kemal, sen çok değerli bir insansın. Zaten şu ana kadar içinde bulunduğum tüm -ciddi- gruplarda (topu topu 2 tane zaten :D ) beraberdik. Neyse artık, sanıyorum hepimiz bu tür bir olayı normatif açıdan değerlendirecek kadar olgunuz. Sana -müzik veya müzikdışı- her şeyde iyi şanslar dilerim... Görüşmek üzere...

Hem karından -Knightmare- boşanmış olsan da hala bir metresin var, buna da şükür. :D (Artık sevgilinle beraberce "kağıt katlama sanatı -ı" konusunda uzmanlaşırsınız. Yalnız bu işler öyle Engin Terzi gibi bilek güreşi yapmaya benzemez, incelik ister, zerafet ister ha, ona göre :p )

Neyse özlü bir sözle yazıma nokta koyma zamanı geldi sanırım:

Kaliteli bir şarap almış babam
İçince ne dert kaldı ne de gam
En büyük grup tabi ki Origam

(Valla ilk iki satır kesinlikle gerçektir, üçüncüyü de sarhoşken yazmışım işte ayılınca utandım kendimden :D )

Herkese selam ederim bu arada... :)
 
Geri
Üst