Knightmare (Heavy/Power Metal) - Ankara

Zaten profesyonel bir kadroda insan ne yapacağını nasıl çalacağını biliyor onun için o provada size yetmiş zaten, çok keyifli konserdi ellerinize ağzınıza sağlık. Can da döktürdü valla :) bu adam metal çalmaya devam etsinde bizde davul dinleyelim. Albüme çok az kaldı biliyom :)
 
Ah be! Yorumları okuyunca kaçırdığıma çok üzüldüm ve pişman oldum. Affedin beni abiler. Bir dahaki sefere inşallah kaçırmayacağım. Tabi bir dahaki sefer olursa(askerlik olaylarından dolayı).
Şu albümü de bi gün yüzüyle görebilecek miyiz,şöyle elimde tutabilecek miyim jelatiniyle birlikte. Açıp kitapçığına bakabilecek miyim,böyle kokladığımda boya kokusunu alabilecek miyim,sonra o kitapçığı sizlere imzalatabilecek miyim, miyim de miyim...
 
Kayacan biliyosun zaten Canın bizde veya sizde yada bi başka grupta bişekilde muhakkak metal çalması gerektiğini düşündüm. Umarım daha uzun yıllar janla çalarıs. Konser içinde güsel sözlerinis için pek teşekkürler. Albüm için şu bayram tatilinde herşeyi bitirmeyi amaçlıyorus. Apööööö kapak işinde sona yaklaşmış, inşallah bayramda oda bitircek. Yasal işlemleride biras hızlandırırsak kasım sonu, aralık başı gibi çıkar. katarkızcıımmm tabiki ceksin, ceksin ce tabiki ceksin. Sana özel bonus trackli albüm hazırlııcam valla, özel çift jelatinli, kalın kitapçıklı. Bol imzalı.
 
Aynen öyle. Delirecez biz de yakında kendi kendimize sorular sormaktan. Insanity Center'da** alacaz soluğu bu gidişle :LOL:

Güzel yorumlarınız -ve önceki sayfadaki harikafotolar- için hepinize tek tek teşekkürler, son geri sayım başladı artık albüm için...


**İnsaniyet namına kurulmuş delilik merkezi, bir nevi akıl hastanesi... :p
 
Sen zaten oraya abone değil miydin abi ?

dsc000283zq.jpg


Bunu da orada çekmiştik sonra oradan kaçtın tanınmamak içinde saçları kestirdin vs... Forum ahalisinden laf çıkmaz korkma söyle söyle...


Gördüm ki yazmayan bir ben kalmışım , halbuki nekadar çok düşünmüştüm kendi kendime onuda yazayım istedim.Özgür'ün sahne performansı deli muhteşemdi bence daha önce canlı hiçbir amatör grupta öyle vokal performansı izlemedim doğrusu.Peki profosyonel grupta izledin mi canlı diye sormak isterseniz onu da izlemedim işin aslı.Çok beğendim gerçekten.
Knightmare tiiiişörtüde isteriz vallahi olmuyor kuru kuru bu konserler artık :)


Zıtey Pavır
 
Emre, sana da ekstra bi teşekkür parantezi açıyorum. Konserden sonra bi hasret giderelim diye her yerde aradım seni, (nayt) meğer sen sadece Knightmare izlemek için gelmiş, sonra ise gitmişsin. Valla eksik olma dostum, bizi defalarca mahçup ettin zaten... başka da bişey diyemiyorum ;)


_KehaneTEmre_ demiş ki:
Sen zaten oraya abone değil miydin abi ?



Zıtey Pavır

Tabi tabi, verilen huni eşantiyonunu alabilmek için iki yıl abone olmuştum, ama malesef aboneliğim 17 gün önce bitti. 6 aylık aboneliğe şu meşhur beyaz gömleklerden veriyolarmış, benimki de eskidiydi. En kısa zamanda yeniliyorum aboneliği :LOL:



Bir de; mahçup ediyorsunuz beni. Zaten çifte bayrama giriyorum (bi tanesi yukarıda bahsi edilen durum yüzünden "her gün", diğeri ise yaklaşan olan), onu da bu iltifatlarınızla bayram trilogy'e çevirdiniz ya, tuttuğunuz altın olsun :roll: :D
 
Çok güzel ya ordada ağzım açık izlemiştim replay iyi oldu :)

Hep sorucam unutuyorum albumun ismi ne olacak ? Biraz albumle ilgili genel açıklama alabilirmiyiz efenim :)
 
Dün gece albümün kapak çalışmalarını eskiz ve son şekiller olarak görmüş bulunuyorum.
Heyecanlandım. Abdulkadir Yıldırım (Rai'Khor) efendiyi buradan hem nişanlanmış, hem de emeğinin kalitesi vesilesi ile tekrar kutluyorum. Eline, emeğine sağlık. Böylesi keyifli ve kaliteli bir albüme, bu kapak çok yakıştı.

Tüm KNIGHTMARE elemanlarına ve sevenlerine de şimdiden hayırlı olsun.
 
Album kapağı , çıkış tarihi , track listesi , album . . .

Bunlar güzel şeyler fakat taksit taksit değil peşin istiyoruz efenim çıksın artık da alıp dinleyelim dimi :D
 
Kayıt bitti, miksaj bitti, mastering de bitti, kapak bitti booklet bitti inanamıyorum. Alaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh. Yasal sürecide aştıkmı önümüz deniz.
 
8O Gözlerime inanamıyorum!!!Doğru mu okudum ben???
Allaahımmmmmmmmm sonunda bitti demek. Süper bir haber,çok sevindim. Şu yasal süreç de çok uzun sürmese bare :D
 
Geri
Üst