Alive (Grunge) - Ankara

Valla bencede çok eğlenceli olcak Burak o gün.

Q_Absolution_q bizde merak içindeyiz grup olarak, yaklaşık 6 aydır sahneye çımadık :).

Kübapurosuuuu özledim çok sizi ya, olmadı ben gelicem kendim Bursa'ya artık. Çektiğiniz amatör filmler harika olmuş bu arada :)))))
 
Ya sağol yakında yeni programım da başlıyo:" Kameramla Yolgezer Konseri'nde " izlersin artık bende beklerim yorumlarını.... :twisted:

Bu arada şavrole şavrole şavrole oyy oyyy oyyy deriz bekleriz minibüsle bursa 'ya ;)
 
dün geceki gitar tonları gayet güzeldi çok beğendim. Alive ardından Kaotik pek iyi geldi. Sizleride sahnede daha sık görmek dileğiyle.

başarılar arkadaşlar
 
tebrikler.. Cumartesi aksamı çok güzeldiniz.! Solist sesini inanılmaz kullanıyo. Gerçekten çok etkilendim.. Ve herkese tavsiye ediyorum :LOL:
 
Se_r_tab yorumun için çok teşekkür ederim.Şarkıları kendi hissettiğimiz gibi hissettirebildiysek ne mutlu bize :) .

Bu arada Nokia Supersound yarışması için destek olan arkadaşlara teşekkürler.
 
yahu şavrole çok güzel şarkı olmuş.. şu sıralar döndürüp döndürüp dinliyorum ellerinize sağlık hakakten

helalinden bir oyumuda verdim :p ilk 10 da çıkarsınız umarım.
 
Maevar sağol desteğin için :)

Valla Owar bu aralar öyle bi sıkıntı oldu, karışıklık var, bizim şarkıları İzmir Alive'ın şarkıları zannedenler var. Ama bildiğim kadarıyla besteleri yok onların, ya da çalmıyorlar sahnede.
 
iyi konserler canlarım.yarın büyük gün güzel haberlerinizi bekliyoruz.kastım tüm adayları dinledim tek tek..gerçekten zar zor bi ilk 10 belirledim.güzel haberler gelecek bence..sevgiler..
 
bence barlarda Climb çalınmalı eğer çaınacaksa ve lead de şevrole deki gibi olmalı,bi de ben harper dinliyorum şimdi o şarkı baya güzelmiş,bi de konser için teşekkürler arkadaşlar bi de bence size bööle bi playlist lazımmış harbi hepinizi tanıyorum sizi en iyi anlatan şarkıları seçmişsiniz!!daha ne diyim..
 
alp, selam. ben cengiz bach korosundan.baya oldu görüşmeyeli. nokiasupersounddaki parça çok hoş olmuş. çok beğendim gerçekten. özellikle gitarın birkaç yerdeki ufak fikirleri oldu dikkatimi çeken.

başarılar. görüşmek üzere.
 
Yoksa sen de mi ayrıldın korodan Cengiz?!!? :))
O ufak fikirleri Ulaş'la Volkan çok güzel yakalıyorlar.
Valla umarım görüşürüz bi ara :)
 
Geri
Üst