Gripin'

grup BENCE muhteşem herhangi bişe sölemeye gerek yok...

bugün yani 22.05.2005 grubun bateristi ilkerin doğum günü burdan onun doğum gününü kutlıyım dedim... iiki doğdun iiki gripindesin iiki seni tanıdık nice yıllara...
(biraz klasik oldu ama.. :) )
 
geciktim:)
ama olsun.. dimi??
doğum günün kutlu olsun.. gripinin en şeker.. en bitane.. en tatlı.. ne biliyim.. çok övdüm sanırım:)
aa buldum.. gripinin en iyi bateri çalanı:p:)
iyiki varsın çeyrek asırlık adam!!..
 
zeynep_busra demiş ki:
iyi bir şey ama eger sonu piyasa olacaksa sadece biz bilelim yeter bence

Bu düşünceye katılmıyorum piyasa lafı yüzünden sınırlamalar yapmak çok yanlış ne güzel işte böyle kaliteli işler yapılıyor son zamanlarda bizlerinde piyasanında :!: :!: kulağının pası gidiyor yaygınlaşsın bu güzellikler ortalık tek gecelik insanlara notasız kötü kalıp müziklere kalmasın kalite ve seviye yükselsin böyle işler bu piyasa tabir edilen camiada tutulduğunda şahsen ben mutlu oluyorum geleceğe biraz daha umutla bakmamı sağlıyor bu durum ... yani bence böyle... :roll:
 
Bence bu kadarına onlarda cesaret edemez yok yok olmaz yaa :roll: :roll: gerçi Müslüm Gürses bu aralar değişiklik adına değişik işler yapıyor ama paramparça olayındada görüldüğü gibi parçanın içine edilmiştir. Umarım öyle bişey yapmaz kimse yapsada dinleyen olmaz yani umarım ;)
 
yaa bence olur ben yolda alakasız tiplerin boşveri karışmasın kimseleri falan sölediğini duyuyom hatta pazarda bile duydum yakında Arabeskçiler de söler bence
 
Zannetmiyorum söyleyeceklerini..... Zira her şarkıyı söyleselerdi şimdi cambaz,bir derdim var 3-5 kişinin elinden geçmişti bile.... Hem söylense bile bence "Aman bu arabeskçi niye söylüyor!!!" gibi yaklaşılmamalı. Tamam rock ve arabesk iki zıt kutup,çizgileri çok farklı nerdeyse her şeyleri birbirinden farklı ama bir arabeskçi de tutup Gripin'in bir şarkısını yorumlarsa bence bu Gripin için bir gurur olur.
 
Hadi canım söylemesi gurur olacaksa yaşamasınlar abi öyle bir gurur çıkıp müslüm G. nin veya İ.tatlısesin gripin parçalarını söylemelerini kaldırabileceğini sanmıyorum. Daha önce bunun birçok örneğini gördük her açıdan parçayı mahvediyorlar rock parçası oluyor uzun hava :(
 
2 gündür MP3 üne ulaşmaya çalışıyorum ama bulamadım. Bilgisi olan var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Antibiyotik demiş ki:
ya bi kere adam sevdiyse konserinde söyler ona kimse karışamaz.yasal bi sınırı da yok.ben de söylenmemesinden yanayım ama...mahvediyolar şarkıyı.


evet yaa konserlerde de söylüyorlar tabii adamlar bakıyorlar ben taşra çocuğuyum ayaklarını tutturamıyorlar kendilerince popüler olan sevilen şarkıları belirleyip onları söylüyorlar daha doğrusu katlediyorlar.
:evil: :evil: :evil:
 
daha bi kere canlı dinleme fırsatım oldu..
gayet de mükemmeldi ve ortamı da süper coşturdular..
bence gripin hiç bi şekile popüler birşeyler yapma niyetinde olan bir grup değil.. onun için popüleri söylemek gibi bir dertleri olduğunu da sanmıyorum..
bence ön yargısız gidip dinlemeyi başarırsanız siz de çok eğleniceksiniz..
 
ya albümü aldım''hikayeler anlatıldı''
2 gün içinde bütün şarkılarının ezberledim,akustik parçaların yer aldığı cd'de 3 tane de canlı performans var,dinleyin stüdyo kayıtlarıyla aynı düzeyde canlı performans solistin adını bilmiyorum ama kayıtlarda sesiyle hiç oynanmamış,çok güzel sesi var,bu arada ''kimseler karışmasını'' tek geçerim
 
Geri
Üst