pey kullanıcısının son içeriği

  1. P

    Eflatun

    birde bu adamlar myspace de şarkılarını koymuş birileri anladığım kadarıyla bende yazıyım ; www.myspace.com/grupeflatun
  2. P

    Kaotik

    fırtına öncesi sessizlik mi diyelim ;) çok iyisiniz arkadaşlar devam :arrow:
  3. P

    Shiva

    şarkınız iyiydi baya nss de.yolunuz açık bunu sööylemeye bile gerek yok .ama ne kadar popüler olursunuz bunu bilmyorum ,olmak istiyomusunuz bunuda bilmiyorum aslında :? .başarılar :wink:
  4. P

    Eflatun

    bildiğim kadarıyla albüm kayıtına çoktan girdi eflatun yani kayıt muhtemelen bitti .zannediyorum bir sürü grup gibi onlarda şirket bulma problemi yaşıyolar .tabii bu çocuklarda bu şarkılarla yaşıyorsa daha kime albüm basılcak bu da ayrı bir muhabbet .okuyolarsa buraları yazsınlar birşeyler bilelim.
  5. P

    Gece

    offfff bu şarkı nedir böyle tek kelimeyle süper. ankaradan çıkmasını beklediğim iki grup var biri de sizsiniz ki(diğeri eflatun kardeşleriniz ) siz galiba biraz daha erken davranıp ortalığı estirceniz. çoook başarılar gurur duydum :wink:
  6. P

    Eflatun

    Programa çıktığınızdan geç haberim oldu ama bir şekilde tekrar filan izledim :wink: Güzel bir programmış .Yani amatör grupların tanıtımıiçin hazırlanıyor galiba ama gayet profesyoneldi program zaten ( hazırlayan arkadaşlara burdan teşekkür ederiz ileyici olarak.ellerine sağlık) Eflatun da...
  7. P

    OverDose (Hard-Core / Nu-Metal) - Ankara

    overdose sahne performansı çok iyi bir grup ama nu sahnedeki hallerini yansıtacak bir demolarının olmaması çk üzücü bence en yakın szamda demo yapsınlar ozaman eminim yıkılcakortalık :wink: başarılar :arrow:
  8. P

    Eflatun

    siz beni çıldırtcakmısınız arkadaşlar bu nasıl şarkı böyle 8O sözler SÜPEEEER. şarkı zaten SÜPEEEER:idea: :idea: :idea: özellikle " ESKİYİ DÜŞÜNME YÜREÐİN KANAR " kısmına bayıldım .çok iyi yaaa ne diyim ben :?
  9. P

    Poster-iti

    elime bir demonuz geçti manyak gibi eğledim .zaten grubun saçlarını dikip okonser bu konser gezen elamanınıda her yerde görüyorum :lol: bol bol şans millet...
  10. P

    Eflatun

    çok akıllı bir yazı .yaptığınız şeyden emin olmak ve en iyisini yapmak için uğraşmak "madem var 10 şarkımız hadi albüm yapalım" diye havalarda uçmamanız ayrıca bir yere basma örneği.hepinizi çok çoook önemsiyorum ve çıkacak albümünüzü sabırsızlıkla bekliyorum.ilk ben alcam emin olun :wink:
  11. P

    Eflatun

    Hayırlı olsun ...beklenne haber geldi sonunda :) Ayrıntıları bekliyoruz arkadaşlar.Bol Bol başarılar.Ankaragücü katlanarak devam etsin bakalım :wink:
  12. P

    Eflatun

    ben sizden korkuyom artık yaaaa ne yapcağınız belli değil valla çok hızlı bir büyüme içindesiniz bu bütüm amatör grupların isteyeceği bir şey eminim sitenizde çok güzel olacak. açılmasını bekliyorum bakalım neler çıkcak içinden faklı olur herhalde :roll: yani öyle olsun umuyorum :wink:
  13. P

    Yolgezer(rock)-Bursa

    konserde olacağım arkadaşlar başarılar :wink:
  14. P

    Funk'a La Turka

    aaaaaaaaaaaaaa :lol: olsun olsun demo daha mühim yapın alalım dinleyelim :wink: bu arada demoyu hangi stüsyoda yapcaskınız malum seksendört gitti artık çsm duruyomu yerinde acaba :roll: bol bol başarılar :wink:
  15. P

    Alive (Grunge) - Ankara

    bencede çok başarılı bir grupsunuz .sizin bestelerinizi bulabileceğim bir link var mı :?: çooook başarılar diliyorum :wink:
Geri
Üst