Param Olsa Da Geri Alsam Dedikleriniz.

Merhaba forumdaşlar.

Yıllarca şu GAS belasına onlarca ekipman aldım ve sattım. Keşke ev geçindirmeye çalışan bi memur olmasaydım da almak istediklerimi bütçe oluşturmak için elimdekini satarak almak zorunda kalmasaydım.

Son zamanlarda artık kafamda belli başlı kriterler netleştiği için alıp satmayı bıraktım. Gitar konusunda son durağım bir kaç kez alıp sattıktan sonra Ibanez RG2550e oldu. Beklentilerime uygun değişiklikleri de yaptım.

Bir de 19 yıl aradan sonra, Amerikan strat almak için sattığım ilk elektro gitarım Ibanez EX 270'i tesadüfen buldum ve geri aldım. Bakımlarını yaptım ve evdeki ebedi yerini aldı.

Fakat yine de elimden geçmiş ve özlediğim cihazlar, gitarlar var. Param olsa da satmamak üzere geri alabilsem.

Gelelim param olsa geri almak istediklerim listesine.
  • ENGL Gigmaster 15 Head. Elime nakit geçerse ilk sırada o var. Çünkü şu anda satışta.
  • Fender Bullet Strat. O da satışta ama maalesef sorunlu bir ilan. Amerikan strat falan değil gerçekten de çok güzel bir strattı.
  • Harley Benton G112 Vintage 30 kabin. Kısacası diğerlerine çok para vermeye gerek yok. Bütçeyi oturtursam Gigmaster ile bu kabin geri gelecek.
  • LTD M1000 Deluxe. Muhteşem bir superstrat. Param olsa da tekrar alabilsem.
Benim listem bu şekilde. Sizinkiler nasıl?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Başlığın konseptine aykırı olacak ama sattığım hiçbirşeyi geri istemedim. Bişeyler gitmeden daha iyileri gelmiyor.
Vedalaşmayı bilmek lazım.
İşte maalesef doktorcum öğretmen maaşına talim edince bazen de para ihtiyacından satmak zorunda kalıyor insan. En son oğluşumun gelişindeki hesapta olmayan masraflar için gitti canım Amerikan Fender, Amerikan Jackson vs..Keşke hep daha iyileri için satabilsek eldekini.
 
Jcm2000 tsl100 & 1960b özleniyor. Hele ki şimdi mg50ye kıyasla. İlk gitarımı da bulsam, çok güzel olacak. Sahne yıllarıyla beraber biten marlboro intense sigara, seni de çok özledim. Bunun dışında en çok özlediğim de şöyle bi gün program/konser olmasa da yatsak dediğimiz günler tabii :D
 
İşte maalesef doktorcum öğretmen maaşına talim edince bazen de para ihtiyacından satmak zorunda kalıyor insan. En son oğluşumun gelişindeki hesapta olmayan masraflar için gitti canım Amerikan Fender, Amerikan Jackson vs..Keşke hep daha iyileri için satabilsek eldekini.

O durumları da çok iyi anlıyorum. Bende çok zengin olsam kullanmadığım enstürmanları satmazdım ama cidden her giden ekipmanın yerine daha güzeli geliyor bir şekilde. Sabır önemli :)
 
Pek özlenecek bir pedal değil idiyse de sırf güzel anısı için boss mt-2, anlık bir buhranla 5-6 yıl önce elden çıkardığım sansamp gt-2, zamanla çeşitli sebeplerle gıcık kapmaya başlamamla birlikte her birini tabiri yerindeyse sürünerek almış olmama rağmen tek hamlede elden çıkardığım rr-3, rr-5 ve dxmg en azından koleksiyon namına geri gelebilir-di. Fakat her zaman için geleceğin kaygısı geçmişin sancısını aşıyor bende. Doğrusunun da bu olduğuna inanırım.

Sırada daha km-7 2016 var, rüyalarıma giren hufschmid h-7 var, zilyon ayrı ekipman, o var bu var...

Tükenmeyen gasların gözü kör olsun.
 
Eski Kore bir Jackson vardı. Klasik Fender tarzı tremololu. Görseniz manyetikleri paslı, gövdesinin mavi boyası hatta sap birleşme yerindeki kare parçasının siyah boyaları dökük. Bir süre bende durdu. 200 lirasızlıktan kaçırmıştım. Ama gitardan da tam istediğim jilet gibi Criss Oliva tonu geliyordu işte arkadaş!!
 
Vox Tonelab SE

Bilgisayar bağlantısı olmadığı (daha doğrusu olduğu ama pek bir işe yaramadığı) için yaklaşık bir sene önce satmıştım. Şimdi bulsam yine alırım. Bir daha da satmam.
 
Yeni başlık açıyorum. Aldığınıza pişman olduğunuz ekipmanlar diye. Orası daha faydalı olur.

Digitech RP-500'de pişman oldum. Çünkü meret hafifti. Tonu boşvermek lazım amfiden alırdım efektler idare ederdi ama hafiflik tarif edilemez bir artı bence bu tür aletlerde.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst