Roadie benim. 🙂 Biceps-triceps benden sorulur.
Ünlü son sözler...😀Roadie benim. 🙂 Biceps-triceps benden sorulur.
Stadyumda mı çalıyorsunuz arkadaş! 🙂
Şaka bir tarafa bende 1X12 combomu 2X12 bir combo amfiyle mi değiştirsem acaba diye düşünürken, belim ve sırtım "YAPMAAA" diye bağırıyor.
Roadiler de oldukca kufrediyorlar 😀Ben mekanlara 2x12 'yi bile pek layık görmüyorum 🙂
Şaka bir tarafa grubun roadie 'si varsa eğer ne mutlu sana.
Evet. Sonunda bu listeden 2 tanesini geri aldım. ENGL Gigmaster 15 kafa ve Harley Benton G112 Celestion V30 kabini bugün itibariyle geri aldım. 🙂Gelelim param olsa geri almak istediklerim listesine.
- ENGL Gigmaster 15 Head. Elime nakit geçerse ilk sırada o var. Çünkü şu anda satışta.
- Fender Bullet Strat. O da satışta ama maalesef sorunlu bir ilan. Amerikan strat falan değil gerçekten de çok güzel bir strattı.
- Harley Benton G112 Vintage 30 kabin. Kısacası diğerlerine çok para vermeye gerek yok. Bütçeyi oturtursam Gigmaster ile bu kabin geri gelecek.
- LTD M1000 Deluxe. Muhteşem bir superstrat. Param olsa da tekrar alabilsem.
Aldıklarımız bir başkasının sattığı, sattıklarımız bir başkasının aradığı ne garip olay 🙂Evet. Sonunda bu listeden 2 tanesini geri aldım. ENGL Gigmaster 15 kafa ve Harley Benton G112 Celestion V30 kabini bugün itibariyle geri aldım. 🙂
Listede her ne kadar Bullet Strat olsa da Fender Partcaster'ımı da tamamladım.
Sırada LTD M1000 var. 😉
Darısı tüm arkadaşların başına.
Oooooo. Bombayı patlattın sonunda. Hayırlı olsun. Boy boy resimler, cayır cayır sesler, videolar bekleriz artık.Aldıklarımız bir başkasının sattığı, sattıklarımız bir başkasının aradığı ne garip olay 🙂
Gün itibari ile engl screamer 50 combo thomann dan sipariş ettim.
Yolunuz düşerse beklerim bir sürü buton var üzerinde kurcalarız 🙂 bu arada urun hakkındaki yardımlarınızdan dolayı emeği geçenlere teşekkürler.Arkadaş @Painkiller Adana'da olmayaydı ne kurcalardım o Screamer'ı. Son denediğimden beri burnumda tütüyor 😀