Verelim hocam ecstasy mevcut. 😀Bunun ecstasy sini istiyorummmm
Verelim hocam ecstasy mevcut. 😀Bunun ecstasy sini istiyorummmm
Olmaz ki ama, daha bugün bir Rivera 5512 almış ve Fender 65 DLX REV'i tekrar satışa koymayı düşünürken. :notworthy:Verelim hocam ecstasy mevcut. 😀
Twinjetime iyi bak😕Verelim hocam ecstasy mevcut. 😀
bunu değerlendirelim🙂Verelim hocam ecstasy mevcut. 😀
Twinjetime iyi bak😕
Yok, yok birinden kurtulun bence🙂![]()
Gayet iyi bakılıyor merak etme. 😀
Yok, yok birinden kurtulun bence🙂
Cok reddedilemeyecek ekipmanlar sunamam fakat nakit ne dusunursunuz bilemedim🙂)Reddedemeyeceğim bir teklif yapılırsa olabilir. 🙂
En azindan artik nerede arayacagimi biliyorumCok reddedilemeyecek ekipmanlar sunamam fakat nakit ne dusunursunuz bilemedim🙂)
Abisiyle beraber çok huzurlu gözüküyorlar🙂![]()
Gayet iyi bakılıyor merak etme. 😀
bende başlıkta son atılmış mesajda senin nick'i görünce önce şaşırdım dedim ki @sixfeetunder 'ın daha ne isteği olabilir , sonra farkettim ki yokmuş zaten goygoymuş 😀 rahatlamadım diyemem 😀Abisiyle beraber çok huzurlu gözüküyorlar🙂
100 tl?Reddedemeyeceğim bir teklif yapılırsa olabilir. 🙂
Zaten goygoymuş derken anlamadımda, maddiyat yüzünden sattığım amfi zaten adamda en iyi 10 amfiden 2 si mevcut para olsa alırım .bende başlıkta son atılmış mesajda senin nick'i görünce önce şaşırdım dedim ki @sixfeetunder 'ın daha ne isteği olabilir , sonra farkettim ki yokmuş zaten goygoymuş 😀 rahatlamadım diyemem 😀
Keeley DS-1 verelim 🙂Pembe renkli bir RR 5 vardı çok tatlıydı gitar,
İbanez 91 model mor bir Rg 550 vardı çok üst düzey mod yapmıştım gitti...
Esp Kamikaze vardı bir ara o da bir ara Ankara' da neydi dükkanın adı Kıvılcım' da 2009 da görmüştüm sonra yok oldu nerelerde bilmiyorum.
Bir Charvel CS Pointy naturel gloss vardı elimden geçen...
Padal olarak Keeley DS1 unutmayacağım...
Şu an bunları satışta görsem acımam çökerim açık konuşayım... Birde Lavabo desenli bir Fusion vardı, Birde Jacskon SL1 Sunset onları da yakalamam lazım... Çok çok liste uzar da. İçim depreşti offff .... 🙁
Keeley DS-1 verelim 🙂
Listeme eklemeyi unutmuşum. Ibanez SA260FM en çok severek çaldığım strattı. En kısa zamanda yeniden edinmeyi planlıyorum.