Digitech Whammy, Fender Amerikan Deluxe strat, ve az çaldığım için sattığım perdesiz klasik gitarım
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...i-ibanez-jem-7v-steve-vai-sig-192567730/detay
Forumdan @LuciferioN 'dan almıştım, sonra @sandimas6 ile takaslamıştık. Tertemiz, kız gibi Jem idi. Şimdi alıp beyaz SD blackwinter set ile H-H yapıp yoldan çıkarasım var.
İmkanım olsa alır koyarım, tertemiz bir gitardı. 🙁
Sen morşimşeğin fotolarını koy önce🙂
2X12 rectifier kabin, hem de tekerlikli. Saçma bir fiyata vermiştim üstelik ve şu anda lazım oldu. Arıyorum ama sıfırı bile yok.
Baktım şimdi Thomann'dan 2700 TL'ye geliyor. Girebilirim danaya.Sırf o MESA yazısı için alıcam bi tane.
Kurtlusun olum. Git kendine orjinal Evh kabin al. Ivory olsun 🙂Sırf o MESA yazısı için alıcam bi tane.
İlerideki kabin 3lemem zaten ;Kurtlusun olum. Git kendine orjinal Evh kabin al. Ivory olsun 🙂
Bende bir JBL D120F var. Ama kagidinin degismesi gerek. Cok hirpalanmis. Ugrasirsan buyur.İlerideki kabin 3lemem zaten ;
2x12 Mesa Recrifier
2x12 EVH G12H30
2x12 Scumback M75 denen nane
Birde bi Greenback'li 4x12 marshall
Şaka değil valla planladım, net almazsam rahat edemem. Gönül birde orjinal JBL'li blackface de ister ama bulursak artık
İlerideki kabin 3lemem zaten ;
2x12 Mesa Recrifier
2x12 EVH G12H30
2x12 Scumback M75 denen nane
Birde bi Greenback'li 4x12 marshall
Şaka değil valla planladım, net almazsam rahat edemem. Gönül birde orjinal JBL'li blackface de ister ama bulursak artık
Ben mekanlara 2x12 'yi bile pek layık görmüyorum 🙂Ohoo ben 4X12 bakınıyorum.