Çalıntı Ekipman Başlığı

Çok geçmiş olsun. İşallah kısa zamanda bulunur. Arka sayfalarda yazmıştım ama yine yazıyım. Ankarada gitarı çalınanlar ulus hamamönü tarafındaki merdivenaltı sazcılara bakarak olsunlar. Hırsızlar genelde oralara götürüp satıyorlar.
 
Bu başlığı aktif bir hale mi getirsek.. Özellikle çalınan gitarların seri numaralarını, bir iki fotoğrafını ve email gibi vermek istedikleri, forum harici aktif kullandıkları geçerli iletişim adreslerini ilk mesaja girerek güncellesek.. Üzücü bir envanter olur ama faydalı da olur hani.. Aktif forum üyeleri kadar, üye olmayan insanların da yararlanabileceği bir başlık olur.. Ama başlığı açan arkadaşa veya moderasyona iş düşer.. Çalınıp ta bulunan gitarların silinmesi gerekir.. Bulundu diye geri dönüş yapılmazsa, başlığı düzenleyen arkadaşların kalbine doğmayacağı için gelecek bir zamanda hala burada hırsızlık malı gözükmesi bulunmuş gitarları satın almış olanları, gitarlarını satarken mağdur edebilir.. Gerçi onun da formülü bulunur..
 
Konunun orijinali

Merhabalar,
Dun gece bostanli bravo pastanesinin yaninda arkadaslarla barda otururken bir seref yoksunu arabanin arka camini kirip icindeki Roland FA 06 model workstation klavye/synth 'yi calmistir. Saat 00-00:30 civarinda oldugunu dusunuyoruz, cevredekilerin hicbir haberi olmamasi da ilginc ki sehrin o saatte en islek olan taraflarindan biri Bostanli Karsiyaka. Eger denk gelirseniz vs bana ulasirsaniz sevinirim. Tesekkur ederim.
 
Arkadaşlar resimlerdeki gitarım bugün ben işteyken çalınmış! Gören duyan olursa lütfen haber versin! 2013 model daha yeni almıştım !!!
 

Dosyalar

  • IMG_1218.JPG
    IMG_1218.JPG
    269.7 KB · Gösterim: 792
  • IMG_1219.JPG
    IMG_1219.JPG
    294.6 KB · Gösterim: 564
Son düzenleme:
Abi valla gitar bunun aynısı ama, seri numarasında başka gitarın sapı görünüyor. Şüpheli bir durum,
arıyorum ama ulaşamıyorum sana hocam :/

sherlock holmes mode on...

Arkadaşlar,

Umutlandırmayayım ama Does this look right to you? 2008 Standard Headstock seri no buradan alınmış (zaten kulakçıklar farklı), bu satıcı ya dolandırıcı, yada hırsız ve gerçekten sevgili @Cosmicsea nin çalınan gitarını farklı bir seri no ile satmaya çalışıyor...Diğer fotolar ise gerçekten gitarın fotoları sanki, yakın takip edin derim...

Sevgiler ve saygılar...

sherlock holmes mode off...
 
Geri
Üst