Bir gelişme yok hocam. Ankaradaki müzik marketleri gezdim. Bilgi verdim seri numaralarını bıraktım. Bir çok mağazaya mail attım.olayla ilgili gelişme var mı?
baktım hocam bi tur döndüm oraları ama önemli bir şey çıkmadı.Sincan ve ulus-cebeci tarafındaki sazcılara bakmak lazım ama biyerden sonra samanlıkta iğneye dönüyor
Bi tanesinin bile çıkmaması çok garip 😵baktım hocam bi tur döndüm oraları ama önemli bir şey çıkmadı.
ya sonuçta bunu çalan herhalde internette bi aratmıştır mutlaka denk gelmiştir çalıntı ilanına. seri numaraları belli çoğunun beklemedeyiz bakalım. polisede sorup duruyoruz hala kameralardan bir şey çıktımı diye. bir şey çıkmadı şimdilik ama bulunacak diye bir umudum var hala.Bi tanesinin bile çıkmaması çok garip 😵
97304 eklentisini görüntüle 97305 eklentisini görüntüle Dün gece Ankara Konur Sokak'ta bulunan Piyer Cafe Bar isimli mekana, çalıştığımdan dolayı bıraktığım ekipmanlarım çalınmıştır. Gitarım siyah hardcase içindeydi. Rosewood tuşe ,sienna sunburst 3 single bir stratocaster.
Pedallarım ise ;
- Tech 21 Fly Rig 5
- MXR Custom Badass 78' Distortion
- İbanez CP10 Compressor Sustainer (80'ler yapımı eski)
- MS Pozitron Phaser (Eski turuncu)
Pedallar büyük siyah bir toshiba laptop çantası içerisine monte haldeydi. Görenlerin duyanların 0537 738 62 88 numaralı telefonu aramalarını rica ediyorum.
Geçmiş olsun , inşallah en kısa zamanda bulunur , ( azıcık emeğe zamana saygı ,arkadaş , yıllarca çalış çabala , gelsin alsın ..... Yazık ) 🙁97304 eklentisini görüntüle 97305 eklentisini görüntüle Dün gece Ankara Konur Sokak'ta bulunan Piyer Cafe Bar isimli mekana, çalıştığımdan dolayı bıraktığım ekipmanlarım çalınmıştır. Gitarım siyah hardcase içindeydi. Rosewood tuşe ,sienna sunburst 3 single bir stratocaster.
Görenlerin duyanların 0537 738 62 88 numaralı telefonu aramalarını rica ediyorum.
Görenlerin duyanların 0537 738 62 88 numaralı telefonu aramalarını rica ediyorum.