Ogün Sanlısoy

o dediğin isimlerin (Şebo, Ogün, PentAgram) öyle patlama yapıcak şarkılara falan ihtiyaçları yoktur.
senin bahsettiğin o "cool" insanlar bu forumda pek takılmazlar, tekerleme gibi şarkı yazarlar bi de müzik uydurdum mu tamam, oldu işte!..
 
bestpro dön evine,ne yerdeyim ne gökte,bilmece,parası var havada karada hit parçalar ve hepsi türkiye standartlarında sert şarkılar.en iiler dedğinde pentagram ve teomanı yanyana yazmıssın bu çok tuhaf yani senin tarzın ne dostum hangi anlamda en ii sorusu mükemmel arkadaşımı tebrik ediyorum yani bi konserde önde elleri havada yanyana ağlayarak sallanan romantik kızlar ve müzisyenin akustik gitarı bir diğerinde siyah t-shirtlü elektronun bağırmasını yetersiz bulan gençler ve metin türkcan :twisted: sen bu meseleyi bida bi düşün ha ;)
 
Aslında çok anlamsız bir muhabbet olmuş. aysu_'ya katılıyorum. Sanatçının sevdiği şeyi yapması önemli. Önceden Pentagram elemanı olması Ogün Sanlısoy'un aynı sound'u korumasını gerektirmez. Albümden olmasa bile canlı performanslarından Ogün'ün parçalarından ve çalışmalarından son derece zevk aldığını görebiliyoruz. Burada sert parça hit parça ayrımı vs. ortadan kalkar. Sanatçı sevdiği işi yapar, biz beğenip dinleriz veya beğenmeyip dinlemeyiz...
 
aysu arkadaşım anlatıyım mesela teomandan istanbulda sonbaharı dinle bi de ogünden ne yerdeyim ne gökteyim veya demirden kahpeyi,yalanları dinle anlarsın.haaa hit nedir bilmiyosan da ben sana artık bişe demiyorum aşmışsın olayı çünkü.
 
eengin demiş ki:
aysu arkadaşım anlatıyım mesela teomandan istanbulda sonbaharı dinle bi de ogünden ne yerdeyim ne gökteyim veya demirden kahpeyi,yalanları dinle anlarsın.haaa hit nedir bilmiyosan da ben sana artık bişe demiyorum aşmışsın olayı çünkü.

ben buna gülerim işte :D

tamam arkadaşım, sen nasıl diyorsan öyle olsun senin bildiğin gibi.
 
www.ogunsanlisoy.info buraya girmenizi tavsiye ederim; Ogün bizzat kendisi sorulan tüm soruları cevaplamış. 3. klip hikayesinde de şöyle bi gelişme var; Şebnem'le bir şeyler yapmak istiyormuş yani "bir ben".. umarım "bir ben"e klip gelir. ama bu albümden de aynı "o gün" albümü gibi 4 - 5 parçaya klip gelicekmiş.. yani biri de "dön evine" (kesinmiş, ama 3. değil sanırım) olacağına göre.. =)
 
Bir Ben yerine Parası Var'a klip çekilse daha iyi bence. Şebnem Ferah'ın vokal yapmasına rağmen o şarkıya bir türlü ısınamadım. Hem Şebo kendi klibini çekti Ogün Sanlısoy'unki kaldı :)
 
maffick,ben koyu ogün fan ı değilim ama hayatımda onun kadar sahne performansı ii olan bi rockcı görmedim.ankirockfesttede en ii performans seçildi eminim ki rock'n coke da da çok ii olcak performansı.
 
ogün bence sağlam adam yane söyle şarkıları oyuncak değil bence...seside gzl ben beğeniyorum dinliyorumda...kaybettik severken şarkısı da gzl hadi beni güldürü zaten sevmeyen yoktur ;)
 
Geri
Üst