Ogün Sanlısoy

Vay be.. Keşke Rock'n Coke'a gidebilseydim dedim şimdi. O nasıl bir performans.. Hele de Metin.. Coştu resmen sahnede ilk andan itibaren. Tarkan Gözübüyük'ün gelmesi ise çok güzel bir sürpriz oldu. Kısacası güzel bir konserdi..
(Bu arada Dream TV bile Ogün "Ş"anlısoy yazıyor, ne yapsın adam :))
 
Hakikaten çok güzel bir performanstı ayrıca ropörtajda pentagram ın tekrar birleşmesi dedikodularının gerçek olduğunu söyledi ogün ama pek bir şey açıklamadı sadece evet var dedi evlere şenlik haber...
 
Çok iyiydi.Klasik bi Ogün performansı izledim,müthişti.Özellikle Dön Evine adlı parçasına doyulmazdı.Dikkatimi çeken Şebnem de Metin,Ogün de Metin (Özlemde de Metin çalıyor).İstanbulda gitarist kıtlığımı var.Bi el atmak lazım :LOL:
 
bence bu tamamen metin'in ayrıcalığı :D

"ben de özledim" parçasında kalabalık iyice toplandı ben bi kere daha üzüldüm orda olmak vardı ya.. yalnız şebnem'in çıkış saati çok iyiydi yani manzara açısından falan görsellik süperdi yani.. ama ogün'ün 14:00'de çıkması bence hiç olmamış. her neyse öyle ya da böyle yaşandı bitti.
ogün sanlısoy'u yakın bi zamanda canlı izlemek gerek!
 
Sakin başlayan bir Ogün konseri izledim. normalde Bilmece söylerken ortalığı sallardı ama sakin başlayıp sonra coşmayı tercih etmiş hoş olmuş ;) ama helal olsun adamın canı çıktı sakin milleti coşturmaya çalışarak... performans çok güzeldi.. Metin ayrı bir güzel çaldı zaten. Sertanın bateride poz verip ,gülüp ayrıca çalması da güzeldi. umarız Ogün için güzel bir referans olmuştur....
 
bence açık ara en ii ogündü az ama öz sayıdaki dinleyene yine keyifle müzik yaptını ispatladı.tarkan ın çıkması lüzumsuzdu ama gerek yoktu bence.
 
eengin demiş ki:
bence açık ara en ii ogündü az ama öz sayıdaki dinleyene yine keyifle müzik yaptını ispatladı.tarkan ın çıkması lüzumsuzdu ama gerek yoktu bence.

tarkan ın çıkması gereksiz değildi çünkü albümde de dön evine parçasında bas çaldığı için çıktı sahneye ve bence çok da güzel oldu
 
oldu o zaman demir şebneme,sertaba çıksın,serdar haluka çıksın,aylin aslım,tarkan, şebnem ogüne çıksın vs vs vs konser mtivasyonu kırıldı hem seyircinin hem bascının çok gereksizdi ama bu benim fikrim ben o esnada soğudum konserden niye yani mevcut bascının tarkandan eksiği mi var fısıltıları başladı.
 
Tarkan haybeden çıkmadı zeynepin de dediği gibi eğer albümü alıp dinleyip karıştırdıysanız albüm kapağını orada Dön Evinede Bas gitarı Tarkanın çaldığını göreceksiniz. Ayrıca Tarkan da şapkasıyla çok şirin olmuştu... ;)
 
sen hangi bilgiyle benim albümü almadımı söylüyosun biri bizi gözetliyordan mısın?evimi takibe aldını bilmiyodum hayırlısı daha dikkatli olmak lazım malum tekin değil her insan.
 
engin görüldüğü üzere bir sürpriz yapılmış ve Tarkan çıkmıştır sahneye ayrıca farkettin mi bilmem ama izleyenler de Tarkan adını duyunca gayet mutlu oldular, bu Ogünün basçısı Kadirin kötü olduğunu göstermez,sadece Tarkanın Ogüne ve dinleyenlere izleyenlere yaptığı güzel bir jesti gösterir. ayrıca Kadirin bu duruma alınacağını sanmıyorum Tarkan sahneden giderken birbirlerine gayet mutlu sarıldılar..
 
dostum mutlu olanlar olabilir doğrudur ama memnun kalmayanlar da oldu.kadirin alınıp alınmaması da umrumda değil umrumda olan ekip olarak ogünün imajıdır.bu BENİM ŞAHSİ FİKRİMDİR bence imaj zedelendi gerek yoktu.fısıltılar oldu.
 
engin sen sadece dikkat çekmeye çalışan bir tipsin bu belli. lafları anlamıyorsun,anlasan da belki de anlamamış gibi davranıyorsun.saçma şeyler yazacağına bir üstteki ne yazmış doğru düzgün oku öyle cevap ver.
 
ogunkolik arkadaşıma katılıyorum sonuçta güzel bir sürpriz oldu seyirciler çok sevindi ve aynı sahnede biri her ne kadar eski üye olsa da 3 pentagram üyesinin yer alması çok güzeldi ve heyecan getirdi beğenmeyen olabilir tabi ama büyük çoğunluk sevindi seyircilere baktığımızda
 
artık cevap vermeye başladım;ogünkolik sen de uçuk boyutlara ulaşmış ogün fanatikliğinin esiri olmuşsun ve bu nedenle de ogüne hiçbir katkın olamaz.ogünün pentagram yaşamı bitti ve yeni bir grup kurdu artık bunun ilerisi için çalışmalı.anons ederken bile pentagramın ismini kullandı bence yanlıştı katılıp katılmamak senin elinde hür bir ortamda hür olarak düşüncelerimi sunuyorum katılma kardeşim bana ne ama yorumlarımı cevap üstüne cevap tarzında bir dialoğa çevirme dostum.senin fikrin ana benim ki bana.
 
Geri
Üst