evet classic mh 20. sarı tweed renkli kafaClassic 20 MH modeli mi sizdeki?
Ben tam anlamadım, bir açma sesi dışında hiçbir şey duymadım? Bir de kabine bağlı değil derken, loadbox vb. ye bağlı mı? Amfi standby'da mı?Blackstar HT-5 aldım, eve gelip amfiyi açınca videodaki gibi bir ses gelmeye başladı. Herhangi bir kabine bağlı değil, gitar da bağlı değil sadece amfi. Farklı prizlerde de denedim fakat sonuç aynı. Bu ses normal midir yorum yapabilecek olan var mı? Özellikle amfinin arka kısmından gelmekte ses. Videoda görüntü çıkmamış olabilir ama sesten belki anlaşılır:
154567 eklentisini görüntüle
Var bende 🙂Vox MV50 amfiyi tavsiye edebilirim. Ancak amfi tek kanalli. Eger pedal kullaniyorsaniz sorun olmaz. Boyutu inanilmaz derece kucuk ve gercekten o boyuttan cikan ses inanilmaz.
Video cep telefonundan çıktı düzelmiş galiba. Ground loop olmasında şüpheleniyorum.Ben tam anlamadım, bir açma sesi dışında hiçbir şey duymadım? Bir de kabine bağlı değil derken, loadbox vb. ye bağlı mı? Amfi standby'da mı?
Cok afedersiniz, buyuk ihtimalle ben yanlis anliyorum ama bu bir kafa amfi ve bir kabine yada loadboxa bagli olmasi gerekmez mi calisir durumdayken ?Nedense bir türlü videyou yükleyemedim bilgisayardan. Amfi sadece prize takılı başka bir şeye bağlı değil, static noise benzeri bir ses geliyor 11. saniyeden itibaren ama bu şekilde tam yansıtamadım. Bu arada standby yok yeni Ht-5'lerde direkt Power on-off şeklinde. Amfi açıkken alıyorum sesi.
Hayır gerekmez, bunun USB Audio çıkışı da var mesela, kabin veya loadbox'a bağlamadan direkt bilgisayara da bağlayabilirsiniz.Cok afedersiniz, buyuk ihtimalle ben yanlis anliyorum ama bu bir kafa amfi ve bir kabine yada loadboxa bagli olmasi gerekmez mi calisir durumdayken ?
tamamdir, tesekkurlerHayır gerekmez, bunun USB Audio çıkışı da var mesela, kabin veya loadbox'a bağlamadan direkt bilgisayara da bağlayabilirsiniz.
Bu arada aslında dediğiniz genel olarak doğru ama bu tarz amfilerde özellikle DI Out ya da USB üzerinden direkt bağlanabilen tiptekilerde gerek yok onu da ekleyeyim.tamamdir, tesekkurler
Hort;
Bakın aynı firma şimdi de soldano mini SLO ile dadanıyor piyasaya ve tanıtım için seçtikleri dayılar tabi ki yine aynı.
Fluff reyiz;
Bea gardaş;
Yakındır Ola da eklenir bunlara, gerçekten artık iğrendim işin şu yönünden.
O kadar katılıyorum ki şu son cümleye. Hep aynı isimler hep aynı beylik cümleler hep bir altta satış ve para kazanma çabası. Ola, Rabea, Pete Thorn hepsi muazzam yetenekli insanlar kesinlikle ama artık bir hevesle ekipman tanıtımı yerine dört high gain butik marka tarafından aynı üreticiye aynı konseptte yaptırılmış ticari kaygılı amfiler gerçekten itici.
Bunların arasında ama en sevmediğim Fluff, niye var nasıl izleniyor anlamıyorum. Boş beleş laf ve aynı teraneler üzerine güzellemeler paso, olsun diye içerik üretip basayımcılık. Neyse, sövmekle bitmez.