Neverland(dreamtone)

KLAVYECİ ARANIYOR

Grup olarak bir süredir geçici / stüdyo klavyeciler ile çalışıyoruz ancak, Dreamtone'un yerli ve yabancı müzik piyasasında gerçekleştirmeye başladığı projeler ve gelecek dönem yoğunluğu nedeniyle, aramıza kalıcı bir klavyeci katmayı istiyoruz. Eğer Dreamtone ile çalışmak isterseniz ve şartlarınızın, aşağıdaki koşullar ile örtüştüğünü düşünüyorsanız, bizimle çekinmeden dreamtone@dreamtone.net adresinden irtibata geçin!

Aradığımız klavyecide olmasını kesin beklediğimiz şartlar;

- Ankara'da ikamet edilmesi
- Askerlik sorunu olmaması (yapılmış, muaf veya tecilli)
- Şehirlerarası ve uluslararası yolculuklara engeli olmaması
- Ego, kendini beğenmişlik, bilmişlik vb. acayip karakter sıkıntılarının kesinlikle olmaması
- Temel ekipman sıkıntısı olmaması

Zorunlu olmayan ama karar vermemizde etkili olabilecek yan şartlar;

- Kayıt ve sahne tecrübesi
- İleri müzik bilgisi ve ilgisi
- Diğer enstrümanlar üzerinde genel bilgi
- Orta, iyi ya da çok iyi derecede İngilizce bilgisi
- Bilgisayar ve ses kayıt / mühendisliği üzerine genel bilgi
 
Shadow Gallery grubunun başarılı gitaristi/klavyecisi ve dostumuz Gary Wehrkamp, Neverland projesinde bizlerle olacak. Hatırlayabileceğiniz üzere, 2006 çıkışlı "Sojourn" albümünde Gary, bizlere anlatımlarıyla katılmıştı. Şimdi, sıra müzisyenliğini bizler ile paylaşmakta! Neverland ile ilgili gelişmeler ve güncellemeler için sitemizi takip etmeyi unutmayın.
 
SOJOURN albümüne hasta oldum desem yeridir.. açıkcası bu kadar ii olacağını tahmin etmiyordum (:) dergide görmüştüm kapak tasarımı fln mükemmeldi .. iyi işler yapacağınıza inanıyorum.. basarılar .. yolunuz açık olsun... ;)

edit__ vokaliniz cok içli mi söylüyor desem nasıl denir bilmiyorum derin etki bırakıyor .. :) yalnız inişler çıkışlar daha keskin olsa (:) daha mı güzel olur ne :roll: :)
 
Merhaba;

Neverland projemizin kayıtları hala devam ediyor. Neverland'in yanı sıra single'ımız Snowfall şubat ayı içerisinde yayınlanacak. Plak Şirketi birleşmesinden ötürü yaşadığımız bu gecikme için sizlerden özür diliyoruz. Snowfall'un 1.000 adet ile sınırlı olacağını, her kopyanın numaralı olacağını ve 24x24 bir Snowfall posteri içermesinin yanında, Neverland çalışmasından bir demo parça, Promised Land klibi ve belki birkaç ekstra sürpriz ile sunulacağını da bildiririz. Sabrınız için teşekkürler.
 
hakikaten çok güzel grup en yakın zamanda wacken da görmek umuduyla :) normalde bu tarz pek dinlemem ama dreamtone sevdirdi az çok bu müziği.albüm ne zaman çıkar yanii bir tarih koyarsak.(tahminen).şimdi albümün adı neverland değilmi.??ben anlamadım yaa :)
 
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler :) Sanırım şu konuda bir karışıklık var. Neverland projenin adı ve bu projemizi Iris Mavraki isimli Yunan bir ses sanatçısı ile ortaklaşa gerçekleştiriyoruz. Albümün adı Reversing Time. Bu projenin şu ana kadar açıklanan konukları Tom Englund, Mike Baker ve Gary Wehrkamp. Projede canlı bir orkestra çalacak. Kayıtlar halen devam ettiği için albümün ne zaman çıkacağı hakkında kesin bir bilgi veremiyoruz. Zaten kesinleşen herşeyi web sayfamız ve forumlar aracılığıyla duyuruyoruz :)

Tekrar ilginiz için çok teşekkürler :)
 
Türkiye'nin en güçlü müzik-kültür dergilerinden Zor Müzik, Şubat sayısında Dreamtone'u, grup ile yapılmış özel bir röportaj ile ağırlıyor. Yeni single Snowfall ve Neverland projesi ile ilgili detayların da konuşulduğu röportajı, Zor #9 dahilinde okuyabilirsiniz.
 
Geri
Üst