Neverland(dreamtone)

Yakında sahibine gelecek. :)

Bu arada Reversing Time mükemmel bir albüm olmuş.Türkiye'den böyle işlerin çıkması mutluluk verici bir olaydır.Albüm ülkemize dağıtımı olmayan bir firmadan çıkarılacağı için yabancı CD olarak fiyatlandırılacak ama bu albümü almalı,dinlemeli ve grubu desteklemelisiniz.Ben gruba yakın olduğum için erkenden dinleyebildim ama orijinal olarak çıktığında hemen edineceğim.Progressive/Power Metal severler kesinlikle ıskalamamalı bu albümü,çünkü herşeyiyle profesyonel bir albüm olmuş.
 
Herkese merhaba;

Günler, haftalar, aylar, yıllar süren bekleyişin ardından Dreamtone kadrosunda artık bir klavyecimiz var. Dreamtone ve Dreamtone & Iris Mavraki's Neverland'in yeni klavyecisi olarak Güney Özsan'a hoşgeldin diyoruz! Güney, Emrecan ve Can'ın eski bir grup arkadaşı ve biyografi sayfalarını www.dreamtone.net in Grup kısmından görebilirsiniz. Aramıza hoşgeldin Güney!!! :)
 
*Dreamtone & Iris Mavraki's Neverland'in uzun süredir beklenen, konukları arasında Hansi Kürsch, Tom Englund, Mike Baker, Gary Wehrkamp, Philarmonia Istanbul Orchestra gibi isimleri de barındıran Reversing Time albümü piyasada! Albüm şu an için yabancı e-dükkanlar ve Avrupa, Amerika, Japonya merkezli müzik dükkanlarında mevcuttur. Türkiye lisansı çıktığında Türkiye dağıtımı ayrıca yapılacaktır.

*Blue Jean dergisi Mart sayısında davulcu Emrecan Sevdin ile bir röportaj gerçekleştirdi. Blue Jean ile ilgili detayları www.bluejean.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

*Ayrıca, sitemiz www.dreamtone.net tamamen yenilendi.
 
Reversing Time albümümüzün yerli ve yabancı basında çıkan kritiklerde aldığı sonuçlar:

DPRP: 9/10
Metal Zone: 9/10
Zor: 9/10
Ondalternativa.it: 4,5/5
Nightfall.fr: 4,5/5
Bizarre radio: 13/15
Blue Jean: 8.5/10
Rockit!: 8/10
Rock Hard GR: 8/10
Nocturnal Hall: 8/10
Sleaze Metal: 8/10
Gothronic: 8/10
Heavy Metal.it: 4/5
Metal Hammer: 5/7


İnternet aracılığıyla yayınlanan kritiklerin bağlantılarına http://dreamtone.net/tr/reviews.htm adresinden ulaşabilirsiniz.
 
Herkese merhaba,

Dreamtone 22 Mart 2008 Cumartesi günü Manhattan - Ankara'da sahne alacak. Kapı açılış 18.00, konuk grup Qi. Bilet satış noktaları çok yakında duyurulacaktır.

Manhattan Adres : Çevre Sok. No: 7, Çankaya. Tel: 0312 427 62 63
 
Neverland'i uzun uğraşlar sonunda edindim TR ye gelmesini bekleyemeden :) . müzikal olarak kendilerine düşeni fazlasıyla verdiklerini düşünmekle beraber bana huzur veren album oldugunu gördüm uğraşlarıma değmiş :)

BASARILAR DREAMTONE...
 
i3gd54.jpg
 
Söylemeden edemiyeceğim :) Dreamtone'la aynı sahnede olmak bizler için büyük bir onur ve mutluluktur. 22sini iple çekiyoruz...
 
Herkese merhaba;

Reversing Time albümümüz yurtdışında piyasaya çıkmış olduğu için Neverland'in myspace sayfasına albümden 4 parçanın tam versiyonunu koyduk. Albümün açılış parcası olan Shooting Star, Hansi Kürsch'ün konuk olarak yer aldığı To Lose the Sun, Iris Mavraki'nin seslendirdiği Everlasting Tranquility ve enstrumantal Transcending Miracle isimli parçaların tamamını myspace'imiz www.myspace.com/NeverlandOfficial adresinden dinleyebilirsiniz.

Ayrıca, albümün yerli ve yabancı basından almış olduğu sonuçların güncellenmiş listesi şu şekilde:

ZOR magazine (Turkey): 9/10
BLUE JEAN magazine (Turkey): 8.5/10
ROCK HARD magazine (Greece): 8/10
ROCK IT! magazine (Germany): 8/10
METAL HAMMER magazine (Greece): 7.5/10
METAL HAMMER magazine (Germany): 5/7
DPRP webzine (Holland): 9/10
LORDS OF METAL webzine (Holland): 84/100
METAL STORM webzine (International): 8/10
METAL ZONE webzine (Greece): 9/10
BIZZARE RADIO webzine (Germany): 13/15
ZWAREMETALEN webzine (Belgium): 84/100
GOTHTRONIC webzine (Holland): 8/10
POWER METAL webzine (Denmark): 79/100
HEAVY METAL webzine (Italy): 4/5
METAL NIGHTFALL wenzine (France): 4/5
METAL 4 ALL webzine (Spain): 8/10
SLEAZE METAL webzine (Germany): 8/10
PAVILLION 666 webzine (France): 8/10
NOCTURNAL HALL webzine (Germany): 8/10
METAL FAN webzine (Romania): 9/10
ROCK AREA (Poland): 9/10

Son olarak bir hatırlatma yapalım. Dreamtone, Qi ile beraber 22 Mart Cumartesi günü Ankara Manhattan Music Club'da sahne alacak. Kapıların 18:00'de açılacağı konsere herkesi bekliyoruz.
 
Geri
Üst