Neverland(dreamtone)

dreamtone benim için o konserde ön gruptan cok daha iyi bi yerdeydi fakat cıkmamasına üzüldüm neden böyle bişi olduysa eminimki sısa süre içinde buradan belirteceklerdir cünkü dreamtone un canlı performansı ve yaptıkları görülmeye deger

saygılar...
 
Ben de zamanla ilgili olduğunu düşünüyorum. Solist konserde sanırım, maalesef konseri biraz kısa tutmak zorunda kalacağız gibi bir şey söylemişti.
 
sava demiş ki:
Grup acaba neden Ankara'da Blind Guardian'dan önce sahne almadı? Çok izlemek istiyordum.

Blind Guardian'ın soundcheck'i çok uzamış ve sorunlu olmuş.Ki kapı açılışı da bir buçuk saat sarktı.Dreamtone bu yüzden çıkamamış.Blind Guardian bile ses düzeninden dolayı konsere çıkmama noktasına gelmiş.Tamamen organizasyonun ihmallerinden kaynaklı bir sorun dolayısıyla çıkamadılar.Bende çok izlemek istiyordum,çünkü yeni kadrolarıyla ilk defa Ankara'da seyirci karşısına çıkacaklardı.Umarım İstanbul'da sorun yaşamazlar,şu an İstanbul'a varmışlar.
 
BLIND GUARDIAN ANKARA KONSERİ AÇIKLAMASI

5.5.2007 tarihinde ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik tesislerinde gerçekleşen Blind Guardian konseri, açılış grubu Dreamtone'un, ana ses sisteminde meydana gelen ciddi teknik arızalardan ötürü yaşanan gecikmeyi kapatmak adına, Blind Guardian ile beraber alınan karar sonucunda sahne süresini bırakması ile sonuçlanmıştır.

Tamamen teknik aksaklıktan ötürü olan bu iptal Dreamtone ve Blind Guardian ile alakalı değildir. Tamamiyle elde olmayan sebeplerden ötürü ortaya çıkan bu gelişme için hepinizden özür dileriz.

Ayrıca tüm Blind Guardian ekibine (Hansi, Andre, Marcus, Frederik, Oliver, Michael, Uli, Danny, Peter, Henry, Oli ve unuttuğumuz herkes) desteklerinden ve arkadaşlıklarından ötürü sonsuz teşekkür ederiz. Tekrar görüşmek üzere :)

Ve İzmir ve İstanbul'daki dinleyicilerimiz... MÜKEMMELDİNİZ! Ve "We Love Dreamtone" pankartına gelince... Hayır, işin aslı "BİZ SİZİ ÇOK SEVİYORUZ!!!" :)

Görüşmek üzere;

Dreamtone
 
Kesinlikle çok güzel bir albüm. Şarkılarında Orta Dünya'yı başarılı bir şekilde hatırlatıyor :) İkinci albüm çıkmak üzereymiş sanırım şu aralar.. Başarılarınızın devamını diliyorum..
 
Herkese merhaba. Grupla ilgili son gelişmeler şu şekilde;

21.05.2007 | YURTDIŞI GRUP MENAJERİ
Dreamtone ailesi olarak, Türkiye sınırları dışında bizi temsil edecek olan Orpheus Spiliotopoulos'u aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Türkiye sınırları dışındaki her türlü menajerlik diyaloğunu yürütecek olan Orpheus'un iletişim adresini iletişim sayfalarımızdan bulabilirsiniz.

Dreamtone Türkiye menajerinin ise Eren Şenalp olduğunu hatırlatır ve Eren'in de iletişim bilgilerine aynı sayfalardan ulaşabileceğinizi yineleriz.

17.05.2007 | ONUR ÖZKOÇ XEBANİ E-ZİN RÖPORTAJI
Xebani E-Zin, gitarist Onur Özkoç ile bir röportaj yaptı. Röportajı okumak için http://www.turkrockkulubu.com/toplist/print.php?type=N&item_id=16 adresini takip edebilirsiniz. Röportajın dili Türkçe'dir.

11.05.2007 | ONUR ÖZKOÇ MAYONES GUITARS'DA
Onur Özkoç'un Mayones Guitars Sayfaları açılmıştır. Sayfalara http://www.mayones.com/eng/news.html?nid=133 adresinden ulaşabilirsiniz.
 
Myspace sayfasında Promised Land'ı dinledim çok beğendim. Destek verildiği anda grup yüksek yerlere gideceğinden de eminim.

Bence bu grubu MSN listemizde ki yabancı arkadaşlara tanıtmamız gerek =)
 
Geri
Üst