Metaroth

bi kere dinledim o da canakkalede bir studyoda :D adamları tanımadan "aaaa adamlara bak süper calıolar...neden bi yerde calmıolar acaba?" derkene grubun metaroth oldugunu ogrenmistim :D :D cidden cok iyi bir grup..baya begenmiştim ama albumunu yeni duydum..Taximde bulurum umarım..
 
http://www.myspace.com/metaroth

bu adrese giriyorsun. sonra karşına bir sayfa çıkıyor. bekliyorsun biraz. sağ üstte bir adet mp3 çalar çıkıyor. bazı makinelerde çıkması zaman alırken bazılarında çıkmıyor hatta :) neyse bekliyorsun yine de.. çıkınca en üstteki şarkıya (Never Ending Hatred) tıklıyorsun. o sana "buffering" falan dese de bekliyorsun. sonra çalmaya başlıyor.

afiyet olsun...
 
back to roots

Valla Ahmet Can abin haldur güldür calısıyor, bir o sehirdir bu sehir dolasıyor, son donem de de pek nette gorunmuyor o nedenle olsa gerek, kopmussuzdur.

Metaroth u soruyorsan? biz de onun için calısıyoruz zaten :D yeni album umarım en kısa zamanda gelicek... Myspace'den de dinleyemediysen; ne diyelim, Gory abin acık acık tarifte etmiş ama, sorun varsa ilgilenelim ama dinleyen de dinlemiş hani ;)
 
en kısa zamanda heee :) o zaman o msn space olayına girmeyeyim biraz çatlayayım albümü alınca nede olsa dinlicez dimi... :) iiii bakalım ulan bi fear factory gibi birşey yapsanız var yaaa ortalığın ****-***** ama fear factory abi bu borumu !!!
 
Metaroth...
Ülkemizde bana yurt dışına açılmasını hakeden gruplarımızdan birisi.Birkaç yıl içinde Avrupa'da Metaroth ismini duyabiliriz :)
 
Metaroth yapılmaya imza atan bir grup.
türkiyede kim yapılmayanı yani olması gerektiği gibi yapanı kınıyorlar beğenmiyorlar
ama bu kadar eleştiriye karşı Metaroth işinin ehli olmuş ve dört dörtlük bir albüme imza atmış.
 
yeni parçayı dinledim diğer parçalarda NeverEndingHatred gibi olur umarım ama sound kesinlikle değişmiş ve bence bu grubun vokal eksikliği var...yanlışsam söyleyin yani....
 
Selam

Yeni album icin neredeyse hazırlıklar tamamlandı.

Nisan icinde kayıtlara baslanıyor. Bir iki belirsiz noktamız kalmıstı; bunları da hallettik sayılır. Onumuzde ki hafta yeni albumun adını ve bazı detayları yayınlamaya baslıyoruz.

''Meta non Grata''dan bambaska bir calisma oldu, cok cok daha teknik ve daha sert ve daha comple bir calısma. NeverEndingHatred'i begendiniz yada begenemediniz bilemem ama ; Metal ve Core muzik seven ve bunların tum tarzlarını ayrım yapmadan severek dinleyen arkadasların, bir sekilde albumde kendine yakın noktalar yakalayacagına eminiz. Tek kalıp, tek tarz kesinlikle degil :LOL:

En kısa zamanda piyasada olması icin elimizden geleni yapıyoruz.

Bu arada her sehirden , nereden olacagı onemli degil, bizimle beraber calmak isteyen, kardes gruplar aramaya basladıgımızı da son olarak ekliyim.

Sert kalın arkadaslar biz cok feci geliyoruz :deli
 
Geri
Üst