Rockout

cumartesi gecesi tek kelimeyle harikaydı, cüneyt ve özgeyi tekrar tebrik ederim, onlara mutluluklar dilerim..
urazla uzun zaman sonra beraber çalmak çok keyifli oldu walla, bu adama bi an evvel grup ayarlamak lazım :D
 
Öncelikle Cüneyt ve Özge'yi tekrar kutluyorum ve hayat boyu mutluluklar diliyorum.

Nefis bir geceydi. Uraz'ın bizle tekrar çalması. Smoke on the water'da Çağrı'nın davuldaki harika performansı ve Türker'in pop kültürünü grubumuza taşımasıyla oldukça renkli bir gece oldu.
 
aklıma şöyle bir fikir geldi. o akşam orada bulunup fotoğraf, video bilimum kayıt yapan arkadaşlar!

elimizdeki tüm malzemeleri bir araya toplayalım. minik de bir site yapalım. bu da bizim özge'yle cücüye düğün hediyemiz olsun. siteyi yapmak için gönüllü arkadaş yoksa ben gönüllü olurum. burayı okuyanlar okumayanlara haber etsinler. malzemeleri [email protected] olan msn adresimden ya da elden bana ulaştırırsanız hemen gerekenleri hallederiz. herkesi sevgiyle selamlar, anamı da alır giderim..
 
Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler. Unutulmayacak bir gece oldu hakikaten, o günün bütün stresini attık ve üstüne de çok feci eğlendik. Özellikle Rockout (eski yeni tüm elemanlar ve takipçiler) sonsuz teşekkürleri haketti. O gece Replik' te çok değerli müzisyenler vardı, hepsi de çok beğendi performansımızı. Tabanca gibiydiniz valla... Kendi düğünümde sahnede olmak gerçekten çok güzeldi, gerçek bir rock düğünü oldu galiba. (Araya giren Popout ise o günün en yüksek kahkahalarını atmama sebep oldu. Ne diyeyim ağzına sağlık Türkerim)

Uraz hazırlayınca haber et bakalım şu siteyi, valla merak içinde bekleyeceğim...
 
Uzun zamandır yazamadığım için bağışlayın.. Öncelikle Cüneyt ve Özge'yi tebrik ederek başlayayım, gerçekten çok yakışıyorsunuz, beraberliğinizin bir ömür sürmesi dileklerimle... Gerçekten hem kulağa, hem de göze hitap eden; bugüne kadar beni en çok eğlendiren grup olan Rockout'un sevgili vokalisti Cüneyt'i düğününde biraz olsun eğlendirebildiysek ne mutlu.. :) Umarım "artık evli barklı adamım ben" diye olaydan kopmazsınız Cüneyt Bey.. :) Hakan ve Erdem'e de yorumları için teşekkür ederim, Popout kısa ömürlü oldu, ama yankıları sürüyor!! :p
 
Şahane olmuş Uraz videolar. Ellerine sağlık. Cüneyt'lerde izledim ben düğün görüntülerini. Harika hepsi. Kayıt falanda çok güzel olmuş. Bir el atalım onlarada. Yeni görüntülerde alalım onlarıda koyalım tez zamanda nete...
 
Rockout nerde çalacak bundan sonra? Piyasa çok kötü yaw valla pop alemlerine akacaz bu gidişle... ;) Biz Rockout'u görmek istiyoruzzz!!! Biz Rockout'la dans eden kızları görmek istiyoruuuzzz... (Rockout Hayran Kitlesi)
 
Odtü sahnesinde güzel konser, güzel müzik, güzel insanlar...

Akşam konser sonrası sahnenin arkasında yarattıkları ortamda ayrı bir eğlenceliydiler.
 
Geri
Üst