Rockout

türker'e çok teşekkürler.. sadece bizi konsere çıkardığı için değil, aynı zamanda birşeylerin iyi olabilmesi için bukadar uğraşı gösterdiği için.. en kısa zamanda yeni organizasyonlarda görüşmek üzere..
 
Rockout fanlarına da duyuralım istedim:

13 yıllık beste grubum The Rain ile son kayıtlarımızı 2006 Aralık 28 itibarı ile tamamladık. 4 parça yepyeni kayıdımız aşağıdaki linkten indirilebiliyor:

http://music.download.com/therain

Yorumlarınızı TurkRock üzerindeki The Rain forumuna yazarsanız sevinirim:

http://www.turkrock.com/ftopic17227.html

Bu arada Rockout ile performanslarımızın You Tube' a koyulmuş olması beni epey şaşırttı, entersan olmuş. Tavsiye ederim... (Türker ve Alp' e teşekkürler)

Sevgiler...
 
Cüneyt yeni parcalarınızı dinledim, hepsi de çok iyi gercekten, ama yetmez daha çok beste istiyorum :)
Nil eline sağlık video için,Gölge'den sanırım bu video, ama ben yine hayaletim, ya bi tane fotoda yada video da da gozukeyim yaw bıktım sadece arkada gömlegimin gözükmesinden :D
 
Bende izledim. Pek bir güzel. Zaten o konserde çok keyifliydi. Teşekkür ederiz Nil!!! Hakanım davulcuların kaderi bu heralde. Sana özel bir klip çekelim biz :D

Bende şu anda dinliyorum Rain parçalarını. Çok güzel gidiyor hepsi. Bitince dördüde yazıcam yorumlarımı...
 
gerçi Rain'in forumuna da yazdım ama bi de buraya yazayım, hepsi birbirinden guzel parcalar valla...
bi gün canlı canlı dinlemek de isterim bi mekanda..
 
hakancım kusura bakma valla zaten erdeme zumlamışım alp de güneş de gözükmüyo, cüneyt de şans eseri orada zaten:D

yaw raini ben de geçen gün dinledim ne kadar profesyonelmiş çok ama çok başarılı bravo size, helal olsun... başarılarınızın devamını dilerim.
 
erdem ve arkadaşları geçenlerde geldiler, nil bize bi hatıra fotosu çek dediler, soyunuverdiler! bir de üzerine gidip birbirlerini yağladılar dedim yapmayın, ama dinleyen kim... çektik biz de böyle.

 
Geri
Üst