Rockout

Sizleri tebrik ederim baraka konseriniz gerçekten iyidi. özellikle erdem seni tebrik ediyorum ilk günden beri konserlerini izleyen biri olarak yolun açık olsun süpersin!!
(Bu arada bizim konserlere beklerim. Dispel Silence Lead Barış)
 
Arkadaşlar bize yorum yazan herkeze ayrı ayrı teşekkürler.
Biliyorum şimidiye kadar biraz sessiz kaldım ama kısmet bu acı (en azından benim için) habereymiş!
ROCKOUT yoluna yeni (süper) bass gitaristiyle devam ediyor. (ne yazık ki
bir süreliğine yurtdışına çıkmak zorundayım)
Biz yani ROCKOUT için en iyisi olur umarım!

Fırat UZER ROCKOUT Bass (eski) 8)
 
Olm yaza yaza bu mesajı yazdın ya Fırat ne diim... içim yanıyo zaten bu yüzden. Gün gelecek yine çalacaz birlikte sen hiç merak etme. Bu grupla yaşattığın güzel şeyler için sonsuz teşekkürler. İlerde yaşayacağımız güzel şeyler için daha sonra teşekkür ederim dostum...
 
Üzüldüm basçınızın ayrılmasına açıkçası! Baraka konserinde grup olarak uyumunuz çok iyiydi! Ama tabii bu arkadaşlık olayı daha bir önemli bence!
Umarım kısa zamnda yeni başçınızla eski uyumu ve eski performansınızı yakalarsınız. Sizin tarzınızda pek grup yok artık çünki. Piayasada nadir rastlanır türdensiniz... Başarılar diliyorum, umarım yakında bir konserde daha izleyebiliriz sizi ;)
 
ah be abi o senin kendi güzelliğin.hani derler ya basçılar birbirlerini sevmezler diye onu diyen halt etmiş.ben seni acayip sevdim.çabuk dön de görüşelim bol bol

Uraz ROCKOUT Fender Bass (Yeni) 8)
 
Yeni bir konser haberi!!! Rockout, Kaotik ile birlikte 19 Temmuz pazartesi günü Biziz rock barda!!! konser 8'de başlıycak. Herkesi bekleriz.
 
erdemim nediyim yine süperdiniz.. hele fıratın veda parçası (adı neydi unuttum kimin şarkısı onuda bilmiyorum ama çok severim o parçayı :)) süperdi.. çok güzel bir şovdu. bütün elemanlara tekrar teşekkürler..
çok başım ağrıyodu.. yoksa kalırdım daha.. zaten begümleri de bırakıp eve döndüm onlarla takılacaktım onu da yapamadım baş ağrısından... olm tatile git gel bir akşam sefası yapalım şöyle en afillisinden.. hdn grsrz.
 
Gelen, dinleyen, destekleyen, dans edip bağıran herkese sonsuz teşekkürler. Seyirci süperdi çok eğlendik.

Çağrı, izlemeni çok isterdim. Bir dahaki sefere ve nice konserlerde görüşmek üzere :)
 
Walla zannetmiyorum bu kadar guzel konser olsun Biziz'de bi daha.. Atmosfer cok iyiydi. Erdem'in gitar tonunu dusuk tutan tonmaysteri kınıyorum.
 
Okuduğum kadarıyla bayağı çok şey kaçırmışım :) Elinize sağlık diyorum..
Ama yine okuyaraktan anladığım kadarıyla amfilerle ilgili bir sıkıntınız olmuş. Ben bu konuda özür diliyorum sizden! Elimden geleni yaptım ama yine de benim suçum galiba...
Umarım bu kadar iyi çaldığınız başka bir konserinizi izleyebilirim :D
 
Erdem kardeş umarım başka bir konserinize tam zamanında yetişebilirim. Kolay gelsin

___________________________________
Alive- vokal, gitar
 
Erdem selamlar abi, yahu eleştiriler süper sizin için; bir türlü izleyemedim neyse artık bidahaki sefere inşallah yetişiriz.Bu arada en çok koyan bana; Fıratı dinlemeden Fıratın ayrılıyor olması . Fırat abi kendine çok iyi bak oralarda.
-merih-(Entrophy)
 
Geri
Üst