Headrush Prosesör Bilgi Paylaşımı

Merhaba hocam satmayı düşünüyor musunuz ?
İlan açtım, evet satmayı düşünüyorum
 
Merhaba, dün Zuhal Müzik'ten Headrush Core satın aldım. Firmware update'i usb ile yaptım. Cloud için hesap da oluşturdum fakat böyle bir hata alıyorum sürekli. Daha önce karşılaşıp çözüm bulabilen var mı?
 

Dosyalar

  • WhatsApp Görsel 2024-06-06 saat 09.12.16_13ce688b.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-06-06 saat 09.12.16_13ce688b.jpg
    299.9 KB · Gösterim: 25
İnternet bağlantısı kaynaklı, yada headrush sunucularında bakım vs varsa ondan da kaynaklanabilir (düşük bir ihtimal). Bağlanıyor sonra arada böyle bir hata mı alıyorsunuz, yani bağlantı mı kopuyor. Yoksa sürekli bağlantı problemi mi yaşıyorsunuz. Arayıp Zuhal'dan destek isteyin bu durumla ilgili yada birebir değişim isteyin en kötü ihtimal wifi entegresi ile ilgili bir hata da olabilir.
 
Daha önce yazıldı.... ilk akla gelen BT ve Wifi aynı anda kullanmayın. BT kapalı olsun hatta tercihen aslında Update, Register gibi işleri direkt USB ile yapın. Patch indirme filan Wifi da olur. Özellikle BT kapatınca Wifi sorunsuz çalışıyor. Test ettim onayladım.
 
Cihazın Bluetooth ve WiFi aynı anda tüm bağlantılarında sorun var,telefona bağlıyorsunuz cızırtı,backing track için youtube bağlıyorsunuz yine aralıklı ciddi cızırtı sorunu var,güncelleme ile de gidermediler.
 
Bugün mobil veri ile bağlandım cihaza ve sorunsuz çalıştı. Garip bir şekilde sadece modeme bağlanınca bu hatayı alıyorum. Kablosuz internette 65 mbps alıyorum, çalışmaması çok ilginç. Bu hatayı aldığım esnada bluetooth kapalıydı.
 
Headrush dostları, prime için çanta arıyorum. Önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim. Şehir dışına gideceğim, kutuyla da çok taşımak istemiyorum. Bulabilirsem bir iki gün içinde alacağım.
 
 
Geri
Üst