"yeni başlayan" soru ve talepleri neden tepki görüyor

Koca'ya benim de bir gitar yaptırmışlığım var.
Ne yazık ki çalamıyorum. Gitar biraz talihsiz bir döneme denk geldi, bir süre çalınmadan bekledi, şimdi de klavyede sıkıntı var. Matt Guitars biraz tesviye filan yaptı halletti sağolsun, ama anladığım kadarıyla ya tekrardan perde çaktırmam veya yeni klavye yaptırmam lazım. Görüntüsü rüya gibi gitarın, ama işte bazen de olmadı mı olmuyor. ABD'ye gidince de adamın gitarları sahipsiz kaldı.

Ozellikle o yuzden yeni-orta donem diye ozellikle belirttim cunku ahsap isciligi bilginin yaninda tecrube ve sans istiyor, fakat tabi agacin cilvesi, bir sure sonra supriz yapabiliyor. bu gibi durumlarda sahsen ben ureticinin sorunu yapici sekilde cozmesini beklerim. Umarim iletisiminiz o yonde ilerlemistir.

Dedigim gibi benim de beklentimin cok uzerinde bir iscilik vardi. Ve gitari en son gordugumde hala hali vakti yerindeydi ki uretiminden beri herhalde 6 sene belki daha fazla oldu herhalde.

Neyse ya bakicaz artik, ben akustigini, fizigini, etkilesimini, matematigini ogrendim bubsayede, projeyi yaptim. Artik ben mi amerikaya giderim, yoksa es kaza cidden biz mi buraya tasiriz gorucez :D
 
Guzel guzel nerdeyse ayni frekansa girdik.. bi tik ilerisi jam show ardindan birde okan bayulgen canli patlattik mi rock muzigi tekrar ayaklandiririz.

Bi tik ilerisi zaten gibson ve fenderin uretimi inegole kaydirmasi, guzel olur ama hayal gibi duruyor sanki...
Ama olursa o konuda da fikirlerim var... İsmet mobleyi falan katarsak isin icine bir iki ufak dokunus, rock muzigi ulke burokrasidinde soz sahibi ederiz...
Ben bu ayaklandırmanın içine her türlü göreve hazırım.
Yıllardır Gibson' a Nashville, Memphis gibi yerlerin çok bozulduğunu, daha verimli topraklara gelmeleri gerektiğini anlatmaya çalışıyorum. hamburgerden vazgeçip İnegöl köftenin önemini fark ettiklerinde işler daha kolay olacak ama işte Amerikanlar...
 
Ben bu ayaklandırmanın içine her türlü göreve hazırım.
Sevgili kardesim oncelikle bu bir ayaklandirma degil, piyasadan buyuk pastayi elde etme, kultur transferi, yaratici-caliskan genclerin onunu acma projesi.
Stratejimizi bir isyan degil, manipule edilmis duygularimizin esiri olmadan, dogru yolda ilerleyerek hayallerimizi gerceklestirmek, bu topraklarda unutulmaya yuz tutmus, degerini kaybetmis, ask sarkilarinin esiri olmus pop muzik kirmasi rock turevlerinden kurtulmak uzerine kuracagiz.

Durum cok ciddi arkadaslar, piyasaya cam agacindan uretilmis taiwan gitarlari yayilmaya basladi...

Agac tel manyetik tona etki eder mi adi altinda yaptigimiz o degerli tartismalar bile tehdit altinda...

Sizlerden ricam, youtube algoritmasini alt ust edecek sekilde cok sayida shred gitariste ihtiyacimiz var. Elinizde repertuvar ne varsa asilin kasin videolar cekin. Yeni basliyorum diye cekinmeyin. Repertuvarinizi gelistirin.
 
Geri
Üst