Degika

Degika kısa zamanda çok çabuk yol almış bir gruptur.. Belki şuan bunun bir karşılığını alıyor ama yinede tanıdığım kişilere güvenmekte de kendimi haksız görmek istemiyorum... Umarım ilk degika hırsı ve ruhu hep sizinle olur.. Ammmaaaa gel gelelim bu sefer abdest almış bir degika olsun ki sizle beraberken yaşadığımız cünüblük mevzuatı hep mazide kalsın... :twisted: Başarılarınızı bekliyorum 4 gözünen!... 8)
 
Çağatay Cumartesi geliyor. Ve şu sıralar Göksel "ile" değil, manga "için" çalış(?)maktadır. Döndüğünde gelişmesi muhtemel haberleri buraya yazmak için -istemesemde- sabırsızlanıyorum :!:

ChEErZ
 
entity5 demiş ki:
Arkadaşlar ..?.. Hepinize kucak dolusu selamlar :p

Şu anki kadrosu...

Çağatay Şen - Vocals & Guitars
Selo Bolat - Guitars & Backing Vocs
Can Güler - Drums & Backing Vocs
Gürhan Eren - Strings
...olan ~ Degika ~ adlı grubumuzun da artık Turkrock.com'da kendine ait bi forumu var olmakta... Hurraaaay! :elsallaa İyi bir Müslüman olarak bu yüce görevi üstlenmiş bulundum... :mrgreen: İyi/Kötü tüm yorumlarınızın bizler için değerli olduğunu bilmenizi isteriz! ;)

Hadi takılalım bakalım... :deli - Peace Out There :D

ps: (Şimdilik bir parantez olarak bununda forumda bulunması gerektiğini düşündüm ki..) Emre, biliyorsundur ki herbirimiz aslında hep seninleyiz. Sadece sorun yanlış zamanlama... Herşeye aldanma, Arkanı kolla :elsalla

Bir varmış bir yokmuş misali bir girişle, Degika'da neler olduğunu şöyle bir anlatmak isterim...

Bundan 1 sene önce, yukarıda yazılı kadrosuyla çalışmalara başlayan Degika, ilerleyen 6-7 ay boyunca Hacettepe Şenlikleriyle başlayan konser serüvenine, kısa vadede - uzun süreli Dummy programı, sayısız Biziz konserleri, If, Baraka gibi bilimum lüzumsuz tüm yerleri de eklemiştir.

Sonrasında çeşitli anlaşmazlıklardan dolayı, kadrosunda değişikliğe gitmiştir. Ve en son aşağıdaki halini almıştır:

Çağatay Şen (IkoRn) - Vocals & Guitars
Demir Hasdemir (KIRMIZI) - Guitars
Fırat Tüysüz (donnie) - Strings & Backing Vocals
Can Güler (entity5) - Drums & Backing Vocals

Degika'ya, vermiş olduğu ara süresince katkıda bulunan Ertuğrul, Doğukan, Emin ve Emir'e de ayrıca teşekkürlerimi sunmak isterim...

Grubun hala çalışma dönemine tam olarak geçemediği, hatrı sayılacak bir süre de hazır olamayacağı ve sahneyi özleyeceği bir gerçek. Ancak amacımızın, biraz olsun aklımızdaki "hazır"a yaklaşabildiğimizi hissetmek olduğunu da eklemek isterim! Güzel günler diliyorum, çabuk gelmesini beklediğim...

:deli ...Hoşgeleceğiz... :deli
 
can kralım evren ve benim minik (duble)m sizi cok ösledim. arada bir bana uğrayın yada arayın özellikle can...... sizden güsel şeler diil ciddi konserler bekliyorum.

P.S.: minik fare doğum gününü en içten dilekkerimle kutlarım.
 
Wicked :!:

B00y@kH@# B0000y@k#@H :LOL: ~ Re5pecT ~

Bu arada merak edenler için: Basçıyla önce en yakın indigo ranch'e gittik, sırt sırta verdik, 10 adım atıp silahları ateşledik. Demir korkudan düştü. Ve işte o an dost olmaya karar verdik. Böylece bu konu muamma olmaktan çıktı :LOL:

!!! Booyakhah !!!

PS: Nefret ediyorum senden... Sözüm tabii ki sana Çağatay :!:
 
Geri
Üst