Degika

Bu seneki fanta birincisi kesin degika.Şimdiden açıklayayım ben sonucu.Harbi Çağtay besten sağlam olmuş
Başarılar!!!
Yeni elemanlarada(Tanımıyorum ama)
köksal
 
jokermg demiş ki:
Grubunuza başarılar. :)
Teubeaa... :evil: Basçılarının hatrına kızmamam gerekir ama bu reklamcılık işi coştu ya... Bu arada grubuma dilediği başarıyı eksik etmediği için jokermg'ye sonsuz teşekkürlerimi sunmaktayım :!:

skal&depp&lepistes demiş ki:
Yarışmalara maalesef katılamayacağımızı bildirmek isterim. :? Bu grubun 1 seneye yakın zamana ihtiyacı var. :roll: Ancak o zamana kadar bir hücum kaydı yapılır elbet ve spor olsun diye sağa sola yollanır.. :mrgreen: "Olur da" oltaya gelir ise, sonrasında gelebilecek albüm tekliflerine evet diyemeyecek kadar kıt durumdayız bu aşamada. :( Yine de nadas misali bir bekleme durumu söz konusu değildir, kanıtı bir kaç ay sonraki halimiz olacaktır. 8)

KIRMIZI demiş ki:
grup elemanlarının ayrı ayrı meşguliyetleri ve grubun yapılanan yeni kadrosu nedeniyle bir süre sakin kalacağız.
Daha detaylı bir açıklama yapacağım ben bu konuda. Da, "mazlumiyet"ine n'oldu senin? :LOL:

Ayrıca bir kaç özsüz mesaj:
-TNK forumu yeniden patlamış sanırım, geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. :) Az önce gördüğüm isimlerden Rock'n Coke işinin pek umulduğu gibi gelişeceğini sanmıyorum ancak ufukta öyle bir ışık varsa jakçıbaşı arıyorsanız liste başıyım :LOL:
-Sadece düşündüğü için var olduğunu kanıtladığını sanan Dünya'da kaç tane dallama vardır allah aşkına? :D
-Vardı bir kaç bir şey daha ama başka bir nesle yazarım artık. Çağatay halen firarda, bende Silveria signature series'lerimleyim. Demir'de en son saçını tarıyordu, farklı bir şey yaptığını sanmıyorum şu sıralar :LOL:
-Resmi açıklamaya biraz daha var, sonra forumu rafa kaldıracağız gibi görünüyor gibi, gibi...

Takılmaya devam.. 8)
 
IkoRn demiş ki:
Gitar tamam proses olayları için az kaldı...
Allah tek yastıkta koca(t)sın... :p

DPRM_PES_ARTIK demiş ki:
Ortak kaderler..beklemek iyidir.....
Kesinlike :!: Önce adam olmak gerek, içinin rahat olması gerek. Sonrası şans... Ki asıl korkulası kısım burası sanırım :? Zaman... 8)

Bossanova demiş ki:
grubun basçısı değişmiş haberimiz yok yahu....Can senden bir resmi açıklama bekliyoruz...
Bende bekliyorum... Da, New Orleans diye bir şehir var uzaklarda. İmzan için derde deva diyorum... :D

tcnnkr demiş ki:
Hiç birşey kesin değildir...
Ya da keskin... :p

silveria_84 demiş ki:
başka söze gerek yok...
Var vallahi yaa. Head için yas tutuyorum, Hristiyanlığı protesto ediyorum, Jesus'a onu oradan ayırdığı için haykırıyorum. "Naaaptın Ali AAabi?" :? Bagetin üstündeki KoRn logosu bile hüzün dolu bakıyor artık. Keşke dağılsalar da saygınlık korunsa.. Da insanın delirmesi lazım ya, milyonların hayalinden vazgeçmek gibi bir durum söz konusu. İnancımı mı kaybetsem acaba? :p (Ayrıca o baget kolu bacak, bacağı gövde olanlar için tasarlanmış. Şiddetle tavsiye ettiğim söylenemez. Belki alışmak gerek...) :p

:arrow: Neyse, herkese ilgileri için teşekkür ediyorum. Cümleten assolistimizi bekliyoruz. Demir'e de (iyileşmiştir belki) ama bir de buradan geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Esenlikle kalın :p
 
Biri gider biri gelir Can niye üzüyon tatlı canını.KoRn bence son yaptıklarıyla -özellikle untouchables- bu ayrılığın sinyallerini vermişti.Ayrıca bu Jesus muhabbeti bana bahane gibi göründü.Çok duyduk bunları.Gruptan ayrılan bahane bulamayınca,bu bahaneyi atıyor ortaya :D Ama bir konuda haklısın KoRn dağılmalı bu saatten sonra.
 
Geri
Üst