Sonisphere 2010 Turkey

Manga ne ya anlamadım onu :D megadeth 1 saat mi kalacak öyle görünüyor :D yeni albümden çalsalar 10 şarkı etmez bile, manga ölsün megadeth çalsın.... Bilet fiyatları tam tahmin ettiğim gibi.Tahmin ettiğim 2. konu da gidemeyeceğim.Sayısal tutarsa belki...
 
Slayer ın resmi sitesinde birşey yazmıyor. Kaldırılmış. Onun haricinde Heaven and hell,anthrax,Slayer,Manowar ı izlesem bana yeter diyecemde kombineyi abim alacak zaten. iyi olacağını umuyorum:)
 
Serdar213 demiş ki:
2008 Metallica kapalı alt'tan seyreden var mı tavsiye eder mi ?

Soruna tribüncü Joseph daha iyi cevap verecektir,eğer okursa bunu ama ben de bir şeyler söyleyeyim.O konser Sami Yen'de gerçekleşmişti,bu festival ise İnönü'de.2008'i kapalı üstten izlemiştim gayet iyiydi,alttan izleyen arkadaşlarım da memnundu.İnönü'de de o açıdan iyi olacağına eminim bir şeyden daha eminim 2008 deki harika playlistleri olmayacak bence bu festivalde.
 
http://www.biletix.com/static.htm?page=sp47

valla gerçek ya.inanmamıştım ama biletixten biletler satışa çıkmış.vay arkadaş metallica megadeth antrax slayer heaven and hell alice in chains rammstein manowar.bu grupların hepsi ciddi ciddi geliyor.sonunda hatırladılar türkiyeyi de.bu konsere gitmek kesinlikle lazım bi şekilde para bulup gitmeliyim.saha içi komsine 175 lira.bulmak lazım o kadar para.
gruplar ve bilet fiyatları aşağıdaki gibi

Metallica Rammstein
Manowar Heaven & Hell
Slayer Megadeth
Anthrax Alice in Chains
Stone Sour Mastodon
Hayko Cepkin Manga
Foma Blacktooth


Tek Günlük Kombine
Sahne Önü 270 TL Sahne Önü 420 TL
Saha İçi 115,5 TL Saha İçi 175 TL
VIP 220 TL VIP 320 TL
1.Kategori 170 TL 1.Kategori 220 TL
2.Kategori 132 TL 2.Kategori 165 TL
3.Kategori 104,5 TL 3.Kategori 154 TL
4.Kategori 73 TL 4.Kategori 121 TL
 
şu kategori olayına ayar oluyorum. lan yapın açık alanda çayır çimen millet sevdiği grup gelince öne yığılsın ilgilenmeyen geride kalsın. şurda izleyeceğim 4 grup var zaten. mtv kültürü konserleride etkileyemeye başladı.sevdiğin gruba paran kadar yaklaş. vıp sahne önü nedemek. eskiden önceden gelir kapı önüne yatardık gece bira şarap muhabbet canavar olurdu.heryerden walkman sesleri hey gidi hey.,stanbul dışından gelecekler için işkence. beşiktaşa yakın kalacak yer bulma sorunu var. en son tuzlada kalmıştım her gün 13 -14 lira yol parası veriyordum.yol parası desen cabası. saha içi bile alsan 500 liradan aşağı çıkamazsın. sahne önü zaten 1000 lirayı geçer. sahne önünde kırk yılda bir manowar dinleyip özenen adam olacak (hepsi için geçerli değil tabi) saha içinde ta anasının nikahında ölümüne manowar fanları olacak aradaki fark tamamen duygusal.

bu arada bende beşiktaşa yakın kalacak ev arıyorum :D 3 gün misafir edecek metalci dostu , dynamo tozu yutmuş , rockmarket seyrederken gözleri bozmuş arkadaşlar sözüm size :D
 
Biletimi almış bulunmaktayım , bununla birlikte şapşak bi mutluluk ifadesi gelmiş durumda :)) Manga katılmayacaklmış duyumlarıma göre onun dışında katılan ya da çıkan bir grup yok...
 
Herkes istanbul dışından gelen 1 metalciyi evlat edinsin , korusunun , kollasın böylece istanbul dışından gelenlere bir nebze yardım etmiş oluruz. :)

(bknz : isteyenin bir yüzü )
 
Geri
Üst