Hangi amfiyi alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

ben yorumlara fazla kapılma derim. ha! aklında bulunsun sonuçta kullananlar, tecrübe edenler var. ama denemeden de alma derim. 2-3 model belirleyip 2.el sitelerinden sana en yakın olan yerdeki satıcıya gidip deneyebilirsin. ben gitar alırken böyle yapmıştım. yanlış tercih yapmamı da önledi diyebilirim :)
bütçen 400-500 olsa al bi roland cube derdim ama 850ye kadar seçenekler artıyor.

Kesinlikle katiliyorum. Verecegin yol parasina ve harcayacagin zamana degecektir. Amfi alacaksan hoparlorun titresimini hissederek alacaksin arkadas
 
Eğer pedal veya efekt alacaksanız uygun bi fiyata marshall vs30r bakabilirsiniz. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Ama pedalınız vs. varsa ben olsam tech21 tm30 alırdım. Satıcılar biraz pahalıya satıyor şuan o ayrı bir konu.
 
Arkadaşlar arkadaşım fender stratına marshall amfi alacak. 3000 tl bütçesi var. Son 3500. Ne tavsiye edersiniz. Metal çalmıyor. En fazla hard rock. Genelde blues funk rock and roll vs.
 
baslangıc sevıyesındeyım vs dıye dusunmeyıp gıtarı sevıyormusun gercekten muzıkle ılgılenmek ıstıyormusnu vs gıbı soruları sorup hareket etmek en mantıklısı. suan 1500-2000 arası yuksek kalıtede aletler bulunabılıyor ben olsam oyle yapardım ( ki zaten yaptım :D)
 
Blackstarlar fena değildir. Diğer 10 wattları salla. Sıfır almak niyetinde ve imkanında isen ID Core serisi iyi seçim.

İkinci el kovalayabiliyorsan; Roland Cube serisi de bakabilirsin. +150 liraya lambalı Blackstar HT1 kombo da bulunabilir.
 
Marshallın 2. Ellerine bakmasını tavsiye ederim eski İngiliz üretimlerini bulabilirse marshallın doruklarını yaşar.
Özellikle jcm 600 ü tavsiye ederim 2. Elide vardı en son malum sitede.
 
Hocam merhabalar , düşünürseniz sadece 3 aylık olan yeni gibi bir Blackstar HT- Metal 5 watt kafa amfi var elimde. Sıfırı 2000 lira ama sizinle uygun fiyata anlaşabiliriz. Gain kanalı metal versiyon olduğu için çok güçlü ve 1 wattlar gibi evde düşük volumelerde çok rahat çaldırıyor.
 
Geri
Üst