Pokerhead

Yunusçum yolun akustiği aslında yavaş yavaş yolun 2inci bi versionu haline geliyor elektronik sesler falanda ekledik hoş bişeyler oldu vokaller değişik daha yumuşak ve sakin... Kısacası yol un bu versionu tam anamıyla bir yol şarkısı oldu... Tabi pek iyi anatamadım ama umarım dinleyince anarsın neden bahsetiğimi :)

Onun dışında Can grup girdiği kötü dönemden çıkmak üzere yakın zamanda tekrar karşınızda olucaz senide konserlerde görmeği umuyorum tabiki ;)
 
Konserde en önde sallanan bir saç yumağa görücen, o ben olacağım :)
Sizin demo içinde herşeyin iyi olacağından eminim, alt yapı ve besteler bence çok başarılı, eski demonun sadece kalitesi kötüydü ki oda bu yeni kayıtlarda hem sound hem kalite olarak kat kat daha iyi olacağa benziyor. Yeni besteleri de çok merak ediyorum, iyi olacağından şüphem yok. Siz tam gaz çalışmaya devam edin, sonuçların hem sizleri hem bizleri sevindirip tatmin edeceğinden eminim. Kendinize iyi bakın!
 
Evet sonunda kadro oluştu bundan böyle Pokerhead şu kişilerden oluşmaktadır:

Vokal:Oytun
Klavye: Ömer
Elektro Gitar: Bülent
Bass Gitar: Can
Davul: Tuna

Sonunda adam gibi çalışmalara başliyabiliceğiz :)
 
Oytun cum besten mükkemmel ötesi olmuş, sana tapıyorum.
bu arada, konserinizi ertelediğiniz için üzüldüm ama eminimki değecek ve herkesi kendinize bir kere daha hayran bırakacaksınız.
 
19 MART'TA BİZİZ ROCK BARDA KONSER :

The Aliminium Company
Staff
Endorphine
Roulette

Kapılar 14:00 te açılıyor, giriş 5 YTL, bira 2.5 YTL

Kardeş grup POKERHEAD i orada görmek isteriz...
Kendinize iyi bakın..
 
comma demiş ki:
Onun dışında Can grup girdiği kötü dönemden çıkmak üzere yakın zamanda tekrar karşınızda olucaz senide konserlerde görmeği umuyorum tabiki ;)
Hadi hayırlısı Bülentcim, inşallah bu sefer daha kalıcı olur kadro :LOL: iyi çalışmalar! Bu arada yeni demoyu da acayip merak ettim!!! Bol şans!
 
Herkeze teşekkürler detek için...

Yunusçum Roulette konserinde ordayız umarım eylenceli vakit geçiririz çok iyi olucak eminim...

Onun dışında bizim konser nisan 9 a ertelendi sonunda grup un kadrosu oturdu gibi... Alican ben kalıcı olmasını umuyorum umarım dediğin gibi olur :)
 
Utku kardesimiz bir konserlik için bizle sahne alacaktir. Black tooth elemanlarına burdan sonsuz tessekurlerimizi iletmek istiyoruz:) Pokerhead BOMBA gibi gelcek insallah. Calismalara son hiz baslıyoruz artik.


POKERHEAD VOKAL
OYTUN
 
Konser 9 nisanda. Oldukça ilginç bi playlistle çıkıjaz umarım beyenirsiniz... Buarada şaka bi yana Roulette Burağın dediği gibi başladı elemanlar "Pokerhead bomba gibi geliyo" mesajlarına :)

9 NİSAN POKERhEAD BİZİZ ROCK BAR DA.
Herkezi Bekliyoruz....
 
Pokerhead hasret kaldık ya sizeee.....
Sonundaaa beahhh...
Oh şükür şimdi işin yoksa 9 nisanı bekle bakın 9 nisanda teoman a gitmeyi planlıyordum ama size geliyorum değerimi bilinnn yoksa küserim bak...
Eniştecim bak sırf senin için bide tabiki TATAAAAAAA :)
 
Geri
Üst