Korku Filmleri

şimdilerde komedi filmi izlemek istiyorsam,korku filimlerine bakıyorum.bırak korkmayı,sadece beni güldürüyorlar ;)
 
nabız diye bir film izledim,şimdi vcizyonda olması gerek!tek kelimeyle berbat hatta berbat ötesi bir film.valla dracula istanbul'da filmi bunlardan bin kat daha güzel diyebilirim.bulursanız mutlaka izleyin.aslında kült olması gereken bir film o.vampirin dişleri ilk olarak o filmde sivri olarak gösterildi ki ondan sönra çekilenlerin hepsinde bu vardı ayrıca ilk olarak bir korku filminde erotizmi kullandı ki yine ondan sonra ki çoğu korku da bu vardı.
 
redneck demiş ki:
ne kadar korku filmi kategoresine koyarsınız bilemem ama stanley kubrick'in "the shining" filmi beni çok etkilemişti.80 yılında çekilmesine rağmen,o günkü şartlar göz önüne alındığında gerçekten muhteşem bir gerilim.jack nicholsandan muhteşem bir oyunculuk.izlemediyseniz tavsiye ederim.
sana katılıyorum ben bikaç yıl önce izledim hakikaten muhteşem bi gerilim biliyorsundur kitaptan uyarlama bi film bu stephen king babanın eseridir..jack nicholsonun çıldırıp baltayı karısının bulundugu banyoya saplaması ve parçalanan aralıktan bakması,çocuklarının tommy adlı hayali dostu ve gördügü korkunç hayaller,ikiz kızkardeslerin çocugu oyun oynamak için çağırması ve ondan önce merdivenlerden inen top..jack nickholsonun yavaş yavaş çıldırışı...film gerçekten izlemeye deger ve o yıllara göre çok başarılı sonradan bu filmin tv versiyonu çekildi izlemedim ilk versiyonu kadar iyi olacagını da sanmıyorum.. :roll:
 
ruhastasi demiş ki:
belki konuyla alakasız ama ben küçükken gul yabani filminden çok tırsardım..gul yabani sahnesinde koltuğun arkasına geçerdim..sahne geçince aynı hızla gülmeye devam...:D
küçüklügümden ben de hatırlıorum hakikaten ürkütürdü özellikle gülyabaninin geldigi sahne ve fondaki müzik..şimdilerde aylin aslımdan zevkle dinliorum ;) onun dışında ben o yaratıgın adının guryabani oldugunu sanırdım :LOL: :LOL:
 
pel_34 demiş ki:
japon korku filmleri gerçeği yansıtıyor. yani televizyondan çıkan kızdan bahsetmiyorum, insanların yüzüne baktığınızda normal hayatta nasıl korkulursa aynı ifadeyi alabiliyosunuz. Amerika korkularında bu yok. Suratta korku korku ifadesinden çok aldığı paranın mutluluğuyla rol kesme ifadesi var amerikalılarda :)
doru söylüosun bence katılıorum..zaten japonlara normaldede bakarsak adamlar çok saygılı ne bilim dogal,samimi tipler...filmlerdede çok dogallar bence en azından bi abartı yok korkmalarında,şaşırmalarında kısaca mimiklerinde..hakikaten amerikan filmleriyle kıyaslayınca daha bi abartı var sanki çok mu kaptırırlar role ne :roll:
 
chrismartin demiş ki:
enable demiş ki:
chrismartin demiş ki:
shutterı izleyen var mı?????varsa lütfen yazın..
ya abi çok meth ettiler de sen nasıl buldun tavsiye edermisin ben izlemedim de...
dvx ten izledim ben ve eskişehirde bulmuştum istanbulda taksimden araştırmak lasım çok var diolar orda film falan ben fasla bilmem taksimi 8)
ya ben filmi kastettim arkadaşlar aman izle falan çok korkunç dediler burdada bulamadım soriyim dedim nasıl sence diye ;)
 
enable demiş ki:
chrismartin demiş ki:
shutterı izleyen var mı?????varsa lütfen yazın..
ya abi çok meth ettiler de sen nasıl buldun tavsiye edermisin ben izlemedim de...
bu arada kesinlikle tavsiye ediorum film şu ana kadar izledigim en iyi korku filmi diebilirim filmi bilinmeyen duyulmayan filmler kısmında anlattım dikkatini çekiosa oku gerçekten muhteşem bi film..izlerken defalarca koltuktan sıcradım müthiş heyecanlandırıo film ve sürpriz korku sahneleri var ve yavas yavas artıo adrenalin:)finalde şok oluo insan!!!
 
endoplazmikretikulum demiş ki:
ben korku filmlerinde korkmam ama başka şeyler ararım artık...o yönden japon korku filmlerini seviyorum,bütün korku filmleri birbirine benziyo ama japonlarınki daha farklı o yüzden...en son "hayalet dünya" diye bi japon korku filmi izledim yine korkmadım ama çok beğendim yani tavsiye edebilirim...
ben bu filmi merak ediodum vizyona girdigi sıralar gerçekten güsel mi??konusu nasıl mesela?japon filmlerini bende severim güsel oluo korku filmleride..
 
enable demiş ki:
chrismartin demiş ki:
enable tamammıdır okudunmu yanıtı:)
eyvallah abi bulayım ben onu netten falan başka yorumlarda okudum da
abi foğrafları bile tırstırıyo adamı....
dorudur bak fotolar böle tırsatıosa bi de filmi düşün sen...bak sen baya merak etmişsin sanırım filmi "duyulmadıl bilinmedik filmler"konusunda filmi fazlasıyla anlattım oku bak uzun çünkü biraz e kolay diil bi film anlatıo insan :LOL:ama istersen okuma baba tadı kaçar izlemeden finalide yazdım çünkü:)mutlaka temin et sonra yorumunu yaz iyi seyirler sana!!!
 
lars von trier'in "krallık" adlı dizisini korku janrı içinde değerlendirebilir miyiz? yoksa sadece gerçeküstü olayların kol gezdiği bir gerilim yapımı olarak mı bakmalıyız? bunun ayrımı nedir sizce?
 
Geri
Üst