Soul Sacrifice

Albüm ne zaman çıktı ?
Ben maxim askere gitti iptal oldu bir süreliğine diye biliyordum. Gördüğüm zaman alıcam mutlaka. Canlı davullu nadir albümlerden piyasada. Mixleri bitmeden hatta stüdyo aşamasında biraz dinleme imkanı bulmuştum parçalarını. Gayet güzeldi. Umarım bitmiş hali de güzel olmuştur.
 
SiLeNoZ demiş ki:
Albüm ne zaman çıktı ?
Ben maxim askere gitti iptal oldu bir süreliğine diye biliyordum. Gördüğüm zaman alıcam mutlaka. Canlı davullu nadir albümlerden piyasada. Mixleri bitmeden hatta stüdyo aşamasında biraz dinleme imkanı bulmuştum parçalarını. Gayet güzeldi. Umarım bitmiş hali de güzel olmuştur.

albümü aldığım gün onur'u gördüm sanırım pazartesi günüydü.nerden aldınız filan dedi o da şaşırdı :D pek fazla dağıtmadık filan dedi işte neyse isteyen albümü halep pasajındaki köstebekte bulabilir sölemiş olayım yinede...
 
İlk defa Blind Guardian konserinin alt grubu olmasıyla adını duyduğum grubun kayıtlarını da o zamanlar dinlemiş ve çok beğenmiştim. Uzun zamandır beklediğim albümleri Stranded Hate'i Rock Republic'te görmeme karşın yeni dinleyebiliyorum ama okuduğum yorumları fazlasıyla hak ettikleri gerçek. Dinlemem ile beraber kendimi kaptırmam bir oldu.

2-3 sene önceki ilk dinleyişimde favorim olan parçalar Blind, Once More ve So Wild And Insane yine hit parçalarım gibi. Başındaki melodisiyle hastası olduğum Blind'a bir de giriş yapılmış, çok da güzel olmuş. 7.10'luk August, My Sea ve albümün açılış parçası Hollow Cold da sonraki dinleyişlerimde dikkatimi çeken parçalar oldu. Demir Demirkan'ın solosuyla renk kattığı Türkçe sözlü Çocuk Bahçesi de değişik lezzette bir parça. Daha da dinledikçe diğer parçalara da kendimi kaptıracağımdan eminim.

Murder King'de çok yakından izlediğim Özgür vokallerde de baslarda da yeterince iyi. Sağlam brutal vokalinin yanı sıra pek çok parçanın nakaratında yaptığı clean vokaller çok iyi olmuş. Feyzi de sololar da harikalar yaratmış bence. Tam benim sevdiğim tarzda yazmışlar. Ehehehe... Davulda Onur Akça da fikrimce son dönemde Can Beşli ile beraber Türkiye'de adından en sık söz ettiren davulcu. Zengin ekipmanı ile herkes bu adamı canlı da izlemeli.
Albümde bunların dışında klavye, ney, bağlama gibi değişik enstrümanlar da kullanılmış.

Sonuç olarak sunumuyla, kayıdıyla ve her şeyden önemlisi müziğiyle bomba bir albüm yapmış Soul Sacrifice. Her insan evladı edinmeli, dinlemeli ve destek vermeli.
 
Sound ne kadar orjinal ve özgün bunu seviyorum ve bu albümde gitar tonları da nefis death metalin çok güzel melodilerle süslendiği ve içimizden gelen bir ses ile olması da ayrıca güzel. Albümü defalarca dinliyorum sıkılmadan :) Ayrıca lyricler de çok vurucu hele çocuk bahçesi eminim birçok kişinin kendi iç sesi, oldukça başarılı..Albümün hazırlanması kayıtlarda hepsi çok uğraştı sabahlara kadar kapandılar stüdyoya çok emek verildiği belli zaten. Umarım diğer gruplarımız için de iyi bir referans olur kendilerini geliştirme yönünde.
 
30aralikkucuk.jpg

30 ARALIK 2005 CUMA,

gecesi 2005'i hep beraber müziğimizle geride bırakacağız,
Soul Sacrifice olarak ilk albümümüz "STRANDED HATE"'i yayınladık,
bu mutluluğu son kez sizinle paylaşacağız ve albümümüzün tamamını bu konserde çalmayı planlıyoruz...
2006 ise ikinci albümü getirecek ,

Bizi yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen UCK GRIND ve DEFINITIVE'de bize eşlik edecek,
iki grubumuzda 2006 yılında ilk albümlerine kavuşacaklar... sahneyi onlarla paylaşacağımız için
çok mutluyuz!!!

Ayrıca birkaç sürpriz konukta konser sonunda sahneye gelecek, soul sacrifice ile birlikte sürpriz şarkılar'a
eşlik edecekler...

Ve hepsinden önemlisi BU KONSER CANLI OLARAK KAYDEDILECEK!!!
bu bakımdan size her zamankinden çok ihtiyacımız olacak, bizi yanlız bırakmamanızı istiyoruz ...
Sizin sesinize herzamankinden çok ihtiyacımız olacak...

Konser mekanı gerçekten güzel, bilmeyenler görünce hak verecekler ve sahne için o gün gerçekten uğraş vereceğiz,
belki çok masraf yapacağız, bu yüzden konserin 10 ytl. gibi bir bedeli var...
Bize destek olmak istiyorsanız bu ücreti çok görmeyin, gerçekten bunu ödeyemeyecek ama orada olmak isteyen arkadaşlarımız için ise davetiyelerimiz hazır... yeterki bize ulaşın...

Bu konserle umarım 100 kişileri bulmayan katılımı 300-400 lere çekeceğiz, mekan gerçekten büyük 1000+ alır rahatlıkla ve konserler bir daha boşalmayacak umarım...
 
Sizlerede bu sayfalarda bizleri desteklediğiniz,
yalnız bırakmadığınız, olumlu, olumsuz hertürlü
eleştirinizle yön verdiğiniz için teşekkürler,

Bu konser umarım bu sayfalardan sıyrılıp kaynaşmamıza vesile olacak, bunun gerçekleşmesi
için biz elimizden geleni yaptık, bize destek olmak isteyenlerin 10 ytl.ye gireceği konseri, bunu veremeyecek kadar zor durumda olup orada bizle birlikte olmak isteyenler için bedava yaptık, sadece davetiye edinmeniz yeterli,
canlı kayıt yapılacağı için orada bizimle olmanız ayrı bir önem taşıyor...
tek sorunumuz 18 yaş sınırımızın olması,
hepinizle orada görüşmek üzere...

tekrar teşekkürler!
 
CATAFALQUE & SOUL SACRIFICE & FALSE IN TRUTH - KEMAN

22 NİSAN CUMARTESİ (21:00) HEAVY METAL GECESİ - KEMANCI

CATAFALQUE & SOUL SACRIFICE & FALSE IN TRUTH

Giriş: 10 YTL


1142449607.jpg
 
Ankara'ya daha sık gelmenizi dilemek istiyorum ama olayın size bakmadığını da biliyorum.
Dün bizi coşturduğunuz için binlerce kez teşekkür ediyorum. İyi ki vasınız...
 
Hacettepe'de gecenin o saatinde,acaip rüzgar etkisi altında,(mikrofonlar filan uçuyordu)toplam 30 40 kişiyle ben bu adamları seyrettim...meğer türkiye'de böyle kıç tekmeleyici grupta varmış..ama en önemlisi "kaliteli" olması..o nasıl bir davulcudur ben hayret ettim,daha iyi şartlarda seyretmek isterim..soul sacrifice!ı tebrik ederim....let the metal flow..
 
Helal olsun gerçekten çok kişi olmamasına rağmen grubun performansından hiç bir şey eksik değildi.Tekrar görüşmek üzere Ankara'dan sevgiler :twisted:
 
Albümlerini henüz alamadım bugün yarın alırım ama elimde Çocuk Bahçesi şarkısı var.
"Türkçe Brutal vokal nasıl olur?" sorusuna çok güzel bir cevap vermiş arkadaşlar bence.Ve ayrıca 35 yaşındaki (metal müzikle ilgilenmeyen) bir dış ihracat müdürlüğü gibi ciddi bir işi olan eniştemde bu şarkıya bayıldı.(adam 35 yaşından sonra metalci yapacam :D)Soul Sacrifice a başarılar dilerim.Konserlerinde canlı izlemeyi isterim.Galiba W.A.S.P. tan önce çalacaklardı.
 
türkiye sınırları içinde şuan belki de en kaliteli müziği icra eden gruptur bence...stranded hate albümü dolu dolu bir albüm kesinlikle...3kere canlı izleme fırsatını yakaladım her birinde de gayet ateşli, coşturucu, "hadi pogoo" dedirtcek performansları vardı...14ünde bir daha izliycez aksilik çıkmazsa...her ne kadar bazı kesimlerce haksızlıklara uğrasa da orda da kolumuzu bacağımızı kırdırtcaktır eminim:)umarım herşey yolunda gider onlar için...almanya turneleri vardı yurtdışında da umarım duyulur isimleri..
 
Geri
Üst