DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

Dem grubuna Bursa'lı grup Zıwana'dan selamlar..Cumartesi akşamı beraber sahne alıcaz arkadaşlar,şimdiden kolay gelsin,kalıcı olursunuz umarım,tanışmak konuşmak dileğiyle..
 
Çok teşekkürler herkese...

to kill Göktuğ project vol.1 (Cuma sabahından itibaren)

1)Cidesphere ile vokal kaydına girilir.
2)DeM ile stüdyo yapılır
3)Saat 24'de Biziz Bar'da DeM ile bar programına başlanır gece 3-4'e kadar.Herkes beklenir :)
4)Sabah kalkılır.Akşama kadar Rock Alive #29 ile ilgilenilir.Hatta Lipstick'e yardım için vokal yapılır.Buna da herkes beklenir :)
5)Akşam 21:30'da DeM, Garage Bar'da sahne almaya başlar bar programı içiin.24'e kadar sürer.
6)Konserden sonra Göktuğ, İstanbul'a doğru yola çıkar In Flames 'e bari yetişebilmek için :)

İşin özü...
DeM, bugün(yani Cuma) saat 24:00-4:00 arası Biziz Rock Bar'da ve yarın(yani Cumartesi) Garage Rock Bar'da sahne alacaktır bar programı için...Bekliyoruz efenim...

...Sevgiler&Saygılar...
 
işte sonunda beklenen proje . . .
cumaları bizizde :arrow: " fondue & dem " nights starts . . . ve ankara cumaları bizize akarrrss. . cumaları biziz yıkılacak yazık olacak. .
has..tr geçen garageda göktuğu rezil etmiştim sahneden şimdi adama gün doğdu. olm yeltenmeyesin valla çok pis karşılık veririm .
 
izledik demlendik eğlendik , güzel bi cuma oldu. ellerinize dillerinize sağlık arkadaşlar. bazı şarkıları baya beğendim coverları iyi uğraşmışsınız renklendirmişsiniz. teknik yorumlarıda orda söyledim zaten ama genel olarak çok güzeldi. hadi bakalım tekrar hayırlı olsun cuma programı, haftaya görüşmek üzere. yarın akşam garagedayım ben zaten, yine dinliycem , orda da dağıtırız bi güzel. sonra istanbula gitcez zaten göktuğla yorulalımda iyice yolda uyuruz zaman geçer.
 
dun gece super bir performans vardı dem'de başlarda goktug yorgun gorunuyordu ama sonra acaip acıldı.ben bi ara Volkan'a(elektro) iki elimi havaya açıp tapınma :tap: hakereketleri yaptığımı hatırlıyorum ki o kadar geçmişim kendimden terk-i diyar calmayarak hayal kırıklığına uğrattınız bağıra çağıra söyliycektim ne güzel ;) umarım bu performans düşmez aynen boyle devam edersiniz başarılar artık her cuma biziz de 24:00 de her cumartesi garaj'da 21:30 dayız..hepimiz deliyiiiiizzzz!!!
 
harikasınız dem.... çok beğeniyorum bu grubu her cumartesi garage dayım göktuğ olsun barış olsun volkan ve ertuğrul olsun hepiniz çok profesyoneldiniz bana güzel bir cumartesi yaşattığınız için çok teşekkür ederim... :D
 
Milyonlarca kere teşekkürler...Siz olmasanız o kadar eğlenemezdik o kadar yorgunluğun üstüne :)Ölmedim ayaktayım :) 3 gün süper geçti benim açımdan,ama herşeyiyle.Seviyorum bu işi ya :)

Not: In Flames!In Flames!In Flames!!!
 
Biziz Rock Bar'ın Plan B'ye yaptıkları yüzünden barlardan tiksinen, bar müziğine ara veren ve en güzel zamanında Plan B'yi dağıtan insanlar şimdi tekrar biziz rock bar da çalmaktan mutluluk duyuyor.

HELAL OLSUN SİZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Konunun Bizizle bir alakası yoktu sanırım çünkü o zamandan bu yana sürekli Bizizde konserler verdik birkaçına sen de geldin. O dönem öyle olması gerekiyordu okullar vs. Ben eski bir dostumuz olarak senden böyle bir yazıyı hiç beklemiyordum..Sonuçta Göktuğ da ben de Plan B'ye çok büyük bi katkı yaptık ki hiç tanışmazken Göktuğ'un yadımı olmasaydı çooook daha önceden Plan B biterdi sanırım neyse kolay gelsin...
 
Geri
Üst