DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

gerceklerisoylerim demiş ki:
garezım yok sadece ıyıyı kotuden ayırmasın kımse yalnıs etkılenmesın olay bu sadece burda yazmadım bıldıklerımı gır gor deja vu kurban mor ve berisi ve mango da da yazdım kımseye garezım yok gerceklerım var o kadar
ya bi s... git yaaa... ne adamlar var burada bu yazıyı yazdı kendi hazlarını yüceltti hemen ehueheuehe dalga geçilecek adamsın olum sen.... :)
 
ben sana guluyorum sen bas caldıgını mı sanıyosun bunu soruyorum ayrıca ne yazıkkı ferıdun duzagacı 3 veya 4 kere ızledım daha dogrusu ızlemek zorunda kaldım kendı gorusumu soyluyorum gerceklerı soyluyorum herkeste bunu bılıo bana dusman oluo ama aklınızdada kalıcak tum soledıklerım yakında banlanırım zaten dejavu morveotesı manga ve hayko cepkun e de cok sey soledım tum ozentı fanları saldırıcak hehah
 
BEn gülüyorum artık böyle insanlara. Cevap yazıp sinirlenirseniz amacına ulaşır bence kopnuyu değiştirin kendi kendine konuşsun..

DeM in yeni kayıtları geliyormuş :p
Merakla bekliyorum abilerim....
 
ya sevgili gerçekleri bilen dostum sen rahmetli melih kibar mısın sanki çok iyi biliosun herşeyi bi de gerçekleri söylerim demişsin......hayatında kaç kere feridun düzağaç izledin de böle yorum yapıosun bi kere f.d sahnelerin en pasif vokali..yani sahne duruşu olsun perfonmans olsun.......göktuğ da gayet sağlam bir vokal perfonmans ve duruş olarak adam sahneyi yıkar yani öle....kaşı gözü feriduna benziyor diyede adamı herşeyiyle benzettin özenti yaptın......dikket mi çekmeye çalşıosun forumda anlamadım valla...neyse sen forumları daha fazla kirletme büyümüşte küçülmüş dostum........kendi abuk subuk gerçeklerinide kendine sakla...aslında sana bişe yazmaya da değmez vakit kaybısın ama napalım...
 
gerceklerisoylerim demiş ki:
kendı gorusumu soyluyorum gerceklerı soyluyorum herkeste bunu bılıo bana dusman oluo

:D:D:D....

lafa bak,sanki bana halk kahramanı... :p

bir kere senin görüşün nasıl gerçek olabiliyor...bu nasıl gerçek ki kimse kabul etmiyor,bi tek sen kabul ediyorsun...ayrıca neyi biliyor herkes...ayrıca ne düşmanı...nerden çıktı bu saçmalık...kim düşman olmuş...ne diyon sen...bu böyle uzar gider...:)

ulan sen sadece konuşuyorsun...yüz numaralı adam misali... :LOL:
 
gercekleri soyledigini zanneden arkadas demiş ki:
o zmn nıye mıllet bana ozel mesaj atıp tebrık edıolar ve arkamda oluyolar

zaten millet senin gibilerin arkasından gittiği için memleket bu hale geldi... :p

sen önce cümleyi biraz dikkatli oku istersen....bir yanlışlık yok mu sencede...:D..

'mıllet bana ozel mesaj atıp tebrık edıolar'......:D

neyse hadi sana güle güle...bana da... ;)
 
Bir grubu beğenmemek, eleştirmek doğaldır. İnsanlar da bunu forum ortamında belirtmekte özgürdür. Ancak işin dozunu kaçırmamak gerek. Bu polemiğin devamı, ilgili mesajların silinmesine yol açacaktır
 
neyse şu gereksizliğe bi son vereyim , dün yine süperdiniz beyler tebriklerimi esirgemiyim. volkancım fenderiyle konuşuyodu yine gitgide takdirimi topluyor, göktuğ herzamanki gibi hakknı verdi sahnenin... ert görev adamı modunda , barışa zaten laf yok.. bayadır dinlemiyodum sizi iyi oldu.. çalıştıkça daha da iyi olucaksınız , kolay gelsin..
 
Hahahahahahahahaha :) Bu arkadaş büyük ihtimal bana takan arkadaşın arkadaşı bütün yönetici ve moderatörlere gidip de hakkımda saçma sapan uydurup öten Ametal nickli arkadaşın !!!(Düşük cümle böyle kurulur :) ) (Ametal nickli arkadaşta Rock in Download'da moderatör müş müş de ordan...)
Ya çok ciddiyim beni çileden çıkartmayın ...sizin gibiler hep bizi mi bulur ya!Bir sorunu olan gelsin yüzüme konuşsun,burda internet arkasına saklanacağına!!!Dellendirmeyin lan adamı!!!
Grup ortada,müzik ortada...Bunları konuşun gerisi kimseyi alakadar etmiyor...Ki bunlara da diyebilecek pek sözünüz olamaz zaten...Ancak garezi olanlar öter durur.
Susayım diyorum da bir yere kadar artık.Akıllı adamın saçmalamasını her zaman sizin gibilerin saçmalamasına da tercih ediyorum...En azından saçmalarken mantık oluyor...

NOT: Laf sokmak,kişisel şeyleri gruba maletmek,kaşınmak vs. gibi şeyler için de lütfen yazıp yazıp sonra da işte kötü eleştiri kaldıramıyorsunuz triplerine de hiç girmeyin!!!Gerek forum olsun gerek internet olsun gerek bu piyasa olsun sanırım yeteri kadar biliyoruz,anlıyoruz neyin ne amaçlı olduğunu!!!

...Sevgiler&Saygılar...
 
Geri
Üst