DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

Biz teşşekkür ederiz Anılcım.Renk katıyorsunuz sahnemize ve sahne önüne.Özellikle müzisyenler olarak birbirimize destek verdiğimizi,egolarımıza yenik düşmememiz de süper gerçekten.Saolun.Bu arada mesajın da alınmıştır :)
 
ya ben dün pek eğlenemedim..Nedenide önde kitleşen çiftler!!!
elimiz kolumuz çarpıyo bigün kavga çıkıcak valla gidin arkalara abicim önceki aktif seyirciyide frenliyosunuz coşamıyoruz!!!!gidin arkalarda pipişin :p

Anıl ABES'in başlığına inan buraya bakmadan onceden bişiler yazmıştım oku bi abi orayı..En kısa zamanda Gölge yolu görünür tekrar Minik Kuşu'a
Haftaya son gaz devam Eskişehir'ede bi gideh oo yeaaaa
 
Dem bu hafta Eskişehir'e gidebilir Sayko Cepkinle...
Arkadaşlar Eskişehir'e tren 7.5 Ytl ye gidiyor ve muthis bir konser olacak bu
Gelmek isteyen herkesi bekleriz ama tabiki parmaktan sonra...
Kesinleşince ailemizin vokali göktuğ buraya yazıcaktır..
-----------------------------------------------------------------------------------
Bu arada kaynayan dem videoları için ;
4 Mart 2006 Cumartesi
#Barış
dem200013ii.jpg

:arrow: İndirmek İçin Tıklayın

4 Mart Cumartesi
Dem - Wall Cover
#Ertuğrul-Barış

erto4ya.jpg

:arrow: İndirmek İçin Tıklayın

4 Mart Cumartesi
Dem - Sarı Çizmeli Cover
dem00016wl.jpg

:arrow: İndirmek İçin Tıklayın
 
sizi şu ana kadar 3 veya 4 kere izleme fırsatım oldu gerçekten izlediğimide değmişti ama yaptığınız coverlarınız ve besteleriniz çok güzel çok kaliteli bir grubsunuz (barışı ayrıca beğenip, izliyoruz tabi) konser ve çalışmalarızda başarılar. Bu arada kısa videolarda çok güzel olmuş can yapmış herhalde ellerine sağlık diyelim.
 
Çok teşekkürlerrrrr ederizzzzzzz...

- İmzada demoların adresleri var zaten...

- 17 Mart (Yarın) İstanbul'dayız...Afişi üstte...

- Ordan 18 Mart Cumartesi Ankara'ya geçip akşama Garage Rock Bar'dayız...

- Ordan da 19 Mart Pazar günü sevgili davulcumuzu ikna edebilirsek(inşallah edebiliriz :) ) Eskişehir Park 222'de Hayko Cepkin ile birlikte konserimiz var...

- Sonraaaa daaaa 31 Mart Cuma akşamı Saklıkent'te konserimiz var...

Şimdilik kesin olanlar bunlar...

...Sevgiler&Saygılar...
 
konser konser konser :D


ulen ben böyle bakterilerin hastane süreci içinde bütün konserler sıkışmış :cry: özellikle saklıkente üzüldüm ama yarın yani cumertesi cıstak cıstak ;)
..........................................................................................................
konserleri bile takip edemiom allahım neden ben hep böle çöm üm yaaa :LOL:
 
2 yıla yakın süredir turkrocka yazmadım... Mutluyum ilk (we muhtemelen son kez) DeM'e yazdığım için...
Beyler teşekkürler...
Göktuğya her ne kadar sahnede "birinin doğumgünüymüş ben tanımıorum" (Ewet! sana kişisel kin besliyorum büyüsün salacam üstüne :)...) desede vokali, özellikle sahne performansı wede "serzeniş" için.
Volkana her ne kadar suratsız bi adam olsada gitarı we eninde sonunda her guruba lazım olan "abi karizmatiğim budur olay..." duruşu we yine "serzeniş" için.
Barışa her ne kadar adamın dawul çalışını kıskansamda tuşelerinin kulağımda yankılanmasına rağmen hala yeterince we hatta daha fazla hızlı olabilmeyi becerebildiği için... özellikle Ankaradan çıkan gruplar arasında (Manga, Çilekeş, 84, Deja-Vu...) dawul çalmayı hakkaten hakkıyla tek becerebilip bana way bea! dedirtebilen bi insan olduğu için. (Ki bitanesinden ders aldım geri kalanı bol bol canlı dinledim yoq ama öle adam naapcan!)
Ertuğrula ne desemki adam 15 yıllık arkadaşım... Hatta kardeşim... adamın sahnesi iyi bas çalışı iyi wede ben adamın suratına bi kere dem iyi grup süpersiniz demedim, ama şu an diorum abi DeM çatır çatır iyi gurup!
 
Beyler yukarda söylediklerimin hepsi size albüm ertesinde lazım olucak naçizane tahminimce. (gerçi siz bunu zaten biliyosunuzdur...) Çizginizi bozmayın, cidden başarılısınız.
Umarım albüm yakın zamanda çıkar...
Kendi adıma cidden teşekkürler garage'ı zevkli bi yer haline getirdiğiniz için.
Ööle işte... Bi yaziim dedim bende bu kadar yağcı olabileceğimi tahmin etmezdim. :LOL:

Dip Not: Allaaşkına punkçıları anlayıp cewap yetiştirmeye çalıştırmayın... ben üç senedir kasıorum adamları weya müziklerini çöziim diye ama bi yere warabilmiş diilim, uğraşmayın hiç gerek yok... ama illa bi cewap wermeniz gerekiosa "hee canım..." diyin bitsin kapansın olay orda.
 
Çok teşekkür ediyoruz :)= Büyüsün hele de o zaman salarsın ama daha çok var :p= ehehe :)

Arkadaşlar İstanbul'daki konser son derece eğlenceliydi ve sanırım iyi de bir performans sergiledik ki... :p= Bizi yalnız bırakmayan seyircimize de ayrıca çok teşekkürler.

19 Mart Pazar(yani yarın) büyük ihtimal sevgili davulcumuz Barış bizi kırmayacak ve Eskişehir'de Park 222'de yine Hayko Cepkin ile birlikte sahne alacağız.

Bu akşam da Garage Rock Bar'da yine hep beraber eğlenmeye bekliyoruz efenim...Ha bir de biz bir sürü yeni şarkı ekledik repertuara esince kafaya... 8O :LOL: :p :idea: :arrow: :arrow: :arrow:

...Sevgiler&Saygılar...
 
Burak'ım sana ne desem vallaha teşekkür ederiz naçizane yorumların, eleştirilerin ve bir çok konuda özellikle bana desteğin için...uzun uzun yazmışsın şaşırdım doğrusu :) garibimide gitmedi değil hani ;)
bu arada punkçılardan kastınıda anlayamadım ben şahsen ama neyse anlamlı bişey olduğu kesinde benim mallığıma geldi herhalde...
neyse İstanbul yorucu ve eğlenceli geçti ilk kez yadırgamadım İstanbul seyircisini... o kadarda korkunç değillermiş aslında :)
DeM olarak eylemlerimizi sürdürücez daha iyi işler yapıcaz umud ediyoruz...

Sevgi,Saygı...vb.vb.
 
İstanbul'da Seyrettiğim bütün Dem konserlerinden farklıydı nie bilmiiyrum ama Dem'in mükemmel performansı seyirciyide ve özellikle beni resmen büyüledi diebilirim. Böyle bi sahne duruşu olamaz abi..!! Umarım döktüğünüz terin karşılığını alırsınız.
ki bence alcaksınız...
 
Çok teşekkür ederizzz...

Bu arada Barış bizi kırdığı için Eskişehir'e gelemiyoruz...Özür dileriz...İnşallah en kısa zamanda telafisi...

...Sevgiler&Saygılar...
 
Geri
Üst