Elektrogitar ve ekipmanımızı örnekleriyle dinleyelim.

Eline sağlık, gitarının rengini çok sevdim.

Zoom Q3 HD yeni çıktı ondan getirttim, şimdi onunla kayıt yapacağım ben de...
 
Gitarın punchları iyi geliyor. Ancak kamerayı tutan arkadaşa ekstradan helal diyorum, yorulmadan yardım ediyor. Bir tripod alsan küçüğünden, rahat etseniz... :p
 
:) Normalde amfim ve kameram Adana'da, orda tripod da var, elemana ihtiyaç olmuyor ama Ankara'dayım şu an amfi yok, kamera yok :) Cep telefonunu tutturduk bir arkadaşa...
 
Diğer başlıkta buna benzer olduğundan kararsız kaldım nereye yazsam diye ama ilk videoyu bu başlığa attığımdan burdan devam etmeye karar verdim. Modlar yada ilgilenmek isteyen biri iki başlığı tek olarak birleştirirse hem derli toplu, hemde daha iyi olur diye düşünüyorum.

Neyse gelelim bu videoda kullandığım ekipmana. Diğer videodakinden farklı bir clean modelleme kullandım. Bunda ton biraz daha parlak. Yine boss mt-2 den distortionu aldım. Kullandığım gitar ise Washburn Dime 333. Kızılağaç gövde(flamed maple top), maun/gül ağacı klavye. Manyetikler EMG 81-85 ( 18 Volt ).

http://www.youtube.com/watch?v=S1QWuTThjMo
 
Bu güzel başlık ve yorumlar bu kadar geriye gitmemeli :)
En kısa sürede bende bir kaç video paylaşmak istiyorum. Özellikle Atalay Bey'den yeni ekipmanları ile videolarını beklemekteyim :)
Forum ruhu bu tarz başlıklarla hayat buluyor bence...
Saygılar.
 
Geri
Üst