Dorian

ilahi cover ı olduğu için ilginç olacağı kesin ama ben ikinci klibi dorian'ın kendine ait bir şarkıya çekmesini isterdim. çünkü albümdeki şarkıların hepsi gerçekten çok derin ve güzel. gel gör beni'ye klip daha sonrada çekilebilirdi. ama madem çekilmiş, bieze de izlemek düşer..
 
Dorian 6 mayıs cumartesi 14:30 da TRT 1 "Ritim" programına konuk olacak.


Ayrıca

14 mayıs pazar
Kanal B
30 desibel
15:30

dorian röportajını izleyebilirsiniz.
 
Canlı performansları süpperdi çok coşturuyorlar valla bittim en kısa zamanda yine gideceğim konserine....Tavsiye ediyorum gitmeyen varsa gitsin hiç pişman olmayacaksınız.Başarılarının devamını diliyorum..
 
9 Mayıs 2006 - Salı gecesi Roxy finallerinin 2. gününde bizi izlemeye gelen Afşar Yağcıoğlu & Murat Ötünç & Mehmet İncili & İlkin Kitapçı (Dorian)'a bizi orada yalnız bırakmadıkları için teşekkürler..
İlkin, yardımların için sana ayrıca teşekkürler..
 
sıkı gruplardan biri bence... gel gör beni o kadar çok konuşuldu ki ön yargıyla dinlemeye başlamıştım aslında...ama dinledikçe sevdim... şaka maka çok iyi bir cover olmuş bence... ama keşke klip ona gelmeseydi....bizim halkımız çabuk tüketmeyi ve eskitmeyi çok seviyor nedense... bence uzun soluklu bir cover bu ama dediğim gibi çabuk eskitiliyor....keşke sırf bu covarı dinlemek için sadece albüm almak ya da konserlerde bulunmak gerekseydi keşke klip çekilmeseydi... özellikle ş fermanla beraber söyledikleri points of authority i dinledikten sonra daha bir sevdim kendilerini...çok iyi yorumlamışlar.... kısa zamanda canlı canlı dinleme imkanını bulurum inşallah....
 
GEL GÖR BENİ cok güsel olmus klip falan yalnız elemanlar ilk klipteki gizemini kaybetmiş artık :D dorian üçünçü klibi de cekcekmiş ama karar verememişler bence deniz yılmaz la falan YAŞAM'a ceksinler
 
Gel gör beni çok süper harika ama bu şarkı benim edebiyattan 1 almamı sağlayan etmenlerden biri oldu :D
 
bakma yuzume klıbını gorunce oha lan asmıs yırtmıs dedıgım sonasında ıse bı turu sewemedıgım gel gor benı nın cowerı dısında dıger sarkılarının bıseye yaramadıgını dusundugum vans ın sponsor olup elemanlarına ayakkabı dagıttıgı gereksız grup.
 
simdi adamların hakkını vermek lazım sıkı elemenler yanlız reklam ve sponsor arayacaz diyerek gereksiz bisürü sarkıyı albüme koymuslar iyi sarkıları yokmmu var bakma yüzüme süper sarkı klipte mükemmel ekol olusturdu ardından buna benzer kliper gördüm ümitliyim ilerisi için daha iyi olurlar inanıyorum
 
Dorian'ın merakla beklenen 2. klibi ''Gel Gör Beni'' ekranlarda yerini aldı.


Yunus Emre'nin “ Gel Gör Beni “ adlı parçasına çekilen klipte Yunus Emre ve ilahinin içeriğine göndermeler yapılmakta ve kişilerin partikülleri / parçaları vücutlarından ayrılmakta. Klip, çekilmis performans görüntüleri ile bu görüntülerin sadece bu klip icin 0'dan yazılmış bir program tarafından hazırlanan (generate edilen) dijital çıktılarıyla birleştirildi. Çekimler ve klibin hazırlanması 5 hafta sürdü. Dorian, bu klip için ilk kliplerinde olduğu gibi yine B11 ekibiyle çalıştı.


www.dorianweb.com
www.emikent.com.tr
www.b-11.org
 
dorian'ın ikinci klibi hayırlı olsun. ilk klip gerçekten çok hoştu. eminim ikinci klipte bir o kadar güzel olmuştur. ne diyelim sabırsızlıkla bekliyoruz.
 
Bence dorian ilk klipteki kalitesiyle muhteşemdi. Ne bileyim sanki baştan savma olmuş ''gel gör beni'' (klibi kastediyorum). Kötü demiyorum ama bi kıyaslama oluyor hep. İlk klip bende bambaşka etkiler bırakmıştı. Yani gerçekten değişikti ve kalite kokusu alıyordum.
Keşke aynı tadı alabilseydim...
Ama genel olarak altyapı gayet iyi, vokal şahane ,parçaya zaten laf yok ;)

Çok iyisin DORİAN!!! ;)
 
Dorian iyi bi gurup yanliz vokal konusunda benim itirazim var vasat bi vokal yapiyor eleman zevk vermiyor doyurmuyor arkadaki super alt yapiyla cok zıt bence vokal ıyı soyledı şarkılarda var ama grubun ustunde o vokal oraya aıt degil gıbı duruyo (yanılıyo olabılırım ben boyle hıssettım)
 
Geri
Üst