Dorian

Black label society, Bülent ortacgil, Çilekeş, Demirhan Baylan, Direc-t, DORIAN, Garbage, Gürol Ağırbaş, İhtiyaç Molası, Kraftwerk, Kurban, Megadeth, Mor ve Ötesi, Suitcase, Telvin...

rockistanbul 2005 ana sahne performansı...
 
sorunlu organizasyona(girişte problem yaşanması,kulis problemi,6 şişe su için 1 saat beklemek,kötü bi ses tesisatı,etrafta organizasyonla ilgilenen bir adam bulabilmek için okulu 5 kez turlamak vs...)rağmen bizimle olan herkese teşekkür ederiz.
 
110 ve Dorian Rockistanbul Festival Partisinde!..
8 Haziran Gecesi Balans Performans ve Music Hall'de gerçekleşecek Rockistanbul 2005 Festival Partisinde son dönemlerin en başarılı grupları 110 ve Dorian sahne alacaktır.

Giriş ücretinin alınmayacağı ve sizi sürprizlerin beklediği bu gecede bizimle olmak için en kısa zamanda davetiye@rockistanbul.com adlı e-posta adresine adınız soyadınız ve telefon numarınızla birlikte davetiye talebinde bulununuz.

Davetiyelerin kısıtlı sayıda olduğunu ve hızlı bir şekilde tükendiğini hatırlatırız.

Rockistanbul Org Ekibi.
 
album çıksın artık yaa nerde kaldınız biraz müzik dinliyelim be abi en son balansta izledim sizi baya iyidi bi şarkınız unutamıyorum ama adını sölemediniz ki
 
ağustos ayında konser yok arkadaşlar...
kesinleşmiş konser haberlerini ve albümle ilgiili detayları burdan aktarıyoruz zaten size


ayrıca web sitemizden de gelişmeleri takip edebilirsiniz

www.dorianweb.com


eh uzun azmandır bi haber veremiyoruz size albüm kaydı dolayısıyla.şöyle bir ipucu vereyim size albümle ilgili.bir tane konuk vokallimiz var albümde ve bu insan Türkiye nin en iyi müzik adamlarında biri.bi de deli:)
 
Geri
Üst