Siyah 8

Senden Uzak: İlginç...(ki böyle bir yorumu benden müzik anlamında çok az şey alabilir) Gayet depresif havalı, çok hızlı olmayan, gayet de güzel bir şarkıyken sonunda bir coştu..! Bir türlü kabullenememenin ardından kabulleniş geldiğinde yerini öfkeye bıraktı resmen. Muhteşem.

Gitme: Gayet güzel bir çalışma olmuş. Ben nispeten daha iyimser bir şey bekliyordum başlangıça baktığımda ama, bir kez daha, tam tersi bir şeye döndü. Üstelik de solodan sonra tekrar nakarat girmemesi de hoş olmuş. Bazen ne kadar çaresiziz...

Son Veda: Şöyle söyleyeyim, çoğu türkçe rock şarkıda sözler beni çok açmazdı, "boğazdaki martılar" gibi mesela. Ama şu var ki, bu benimle alakalı bir şey. Öte yandan, soloları çok güzel kullanmış, ağır giden bir şarkıya sözleri de gayet güzel yedirerek göze batmamasını sağlamışsınız. Kafam bu kadar dağınık olmasa ağlayacağım bir şarkıydı diyebilirim. (Çeviri: Biraz daha duygusal olsaydı salya sümük ağlıyordum şimdiye... malum, kafa hep dağınık)

Ekstradan ekleyeceğim bir şey, ayrılık ile ilgili iki şarkı da da, bir yerde bana olması gerekeni anlatır gibi bir müzik var; sonunda tekrar yükselmeden (nakarat) akıyor ve kayıp gidiyor parmaklarımın arasından.

Eh, uzun lafın kısası, demonuzu ve daha da önemlisi albümünüzü beklemekteyim.
 
yorumların için çok teşekkür ederim arkadaşım. böyle yorumlara gerçekten ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz. bizimde isteğimiz en kısa zamanda daha da oturmuş bir şekilde daha düzgün bir kayıt yapabilmek. sanırım bunun için biraz zamana ihtiyacımız var, ama ikinci bir demo çok geçmeden kaydederiz gibi geliyor...
 
kayıt sorununu bir an evvel aşmanız lazım.. sizin için söylüyorum.. ama kendi bestelerinizi yapmanız güzel.. destekleriz yani her ne kadar tarzımız olmasada..
 
kayıt sorununu aşmamız gerektiğinin bizde baya farkındayız, bir dahaki kayıt için şimdiden konuşmaya başladık zaten aramızda. grubu kurduğumuzdan beri kendi bestelerimizi yapıyoruz. bundan sonra da bu şekilde devam etmeyi planlıyoruz. yorum ve destek için teşekkürler...
 
2.jpg

1.jpg

3.jpg

;)
 
Öncelikle uzun zamandan beri foruma yazamadığım için af buyrun beyler. Ama 'hep destek tam destek' olduğumu kalben söyleyebilirim ne kadar belli etmesemde ;)

Sizlerle ilk tanıştığımda ve şimdiye baktığımda şunu söylemem gerekirki her zaman ilerlediniz ( ne kadar sorunla karşı karşıya gelsenizde...) İnandığım tek şey var ki bu grup bir gün hakkettiği yerlere gelecek. Sadece biraz sabır diyorum umut. ;)
 
Selamlar :)

Demonuzu ancak dinleyebildim.
Mixle ilgili önemli sorunlar var, zaten daha önce de konuşulmuş.
Şarkılarda bas gitar var mı? Ben duyamadım açıkçası.
Gitar soloları üzerine birşey söylemek gereksiz sanırım, gitarcı arkadaş durumun farkında olduğu için eminim gelecekte daha güzel şeyler çıkaracaktır ortaya.

Eksiklerin farkına varıp yağmur yağdı, su kesildi vs. gibi anlamsız bahanelerin arkasına sığınmaya çalışmamışsınız, bu nokta takdire şayan.
O nedenle sizi kutluyor, yeni çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Kolay gelsin :)
 
jokermg, yorum için teşekkürler...

parçalarımızın bulunduğu hosting ile sorun var arkadaşlar. o sebepten yeni bir hosting arayışındayız. umarım kısa zamanda aşarız bunu da...
 
siteye düzen parcasını neden koymadınız umut.. o da cok güzel..
gitme ve senden uzak gercekten süper sarkılar ya..bıkmadan dinliorm..sözler umuta ait galiba..

bu arada sitede foto bölümüne bi el atın artık ya..yeni parcalar istiorz bi de =)

hadi kolay gelsin..basarılar..
 
merhaba...
öncelikle tatilden döndüm :)

pudding, düzen eski bir parça ve bazen çaldığın parça ilk çaldığında verdiği tadı vermeyebilir. eksiklikler vardı onda. toparlayamadık. şu anda çalmadığımız parçalarımız arasında. ilerde belki yeniden düzenlersek sitede de yer veririz :)
şarkı sözlerinin bana ait olduğu doğru. foto bölümüne de inşallah yakında el atarız :) stüdyoya girmek için bile bir araya gelemiyoruz, kaldı ki foto çektirmek için ek bir zaman gerek. yakında çalışmalar başlayacak, sırada onu da aradan çıkartırız.
ilgi alaka için teşekkürler...
 
Geri
Üst