Pamela Spence

  • Konuyu açan Konuyu açan camelfilters
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sözkonusu hanımla world card reklamında tanıştık. şeker, pozitif, enerjik.
müziği sucuk'un da koyduğu teşhisle "eh idare eder" bence.
piyasada o da olmasaydı daha mı iyi olurdu?
edit: ben klibi beğendim. her ne kadar 200 yabancı klipten ve 15-20 yabancı filmden apartma da olsa sıcak ve sevimli olmuş. konuk sanatçı geyiği ne katmış bilemem tabii - herhalde bütçeye katkısı olmuştur, çünkü kişisel olarak ben bir klibin "aa şu klipte şu ve bu da çıkıyor" diye izleneceğini düşünmüyorum, düşünemiyorum, içimden gelmiyor, işime gelmiyor, bunaldım bağırtmayın beni.
 
Klipte oynayanların hepsi müzikalden.. Rica etmiştir onalrda oynamıştır işte... BEn ısınamıyorum bu kadına.. Şarkılarını da pek sevmiyorum.. Ama ilk albümünden "eğer dinlersen" diye bi şarkısı var, o çok çok güzel..
 
bungula demiş ki:
Klipte oynayanların hepsi müzikalden.. Rica etmiştir onalrda oynamıştır işte... BEn ısınamıyorum bu kadına.. Şarkılarını da pek sevmiyorum.. Ama ilk albümünden "eğer dinlersen" diye bi şarkısı var, o çok çok güzel..

Klipte oynayanlar sadece müzikalden değil, aynı zamanda yakın arkadaşları ve Oli de tabii ki kardeşi(bilmeyenler için:taksinin arka koltuğunda kızla tartışan uzun saçlı beyefendi) 🙂
 
Subxture demiş ki:
gülben ergen edasıyla rock müziği yapıyor kanımca.bir türlü ısınamadım kendisine.özgür kadın gibi takılıyor ama pazar keyfinide sunuyor.samimi yada bir misyonunun olduğunu düşünmüyorum. trend nereye ben oraya mantığında bir bayan şarkıcımız.

Pamela Spence'in trendle bir alakası olsaydı böyle sözleri olan şarkılar söyler miydi bir; Hande Yener, Gülşen ya da aklıma gelmeyen daha pek çok isimden ne farkı olurdu iki. Malumunuz bunlar tutuyor müzik zevkinden yoksun ülkemizde.
 
freddie_mercury demiş ki:
yaw bildiim kadariyla sewgululer gunuyle alakali.. yoksa o kadar pahali degil.. 8)

Doğrudur, özel konserler normalden elbet pahalıdır. Sevgililer gününde, yılbaşında vs. nerelere ne kadara girildiğini, normalde kaça girilir bilirsiniz.
9 Nisan Saklıkent konseri 13(in advance),15(kapıda),17,5(biletix) gibi (öğrenci)fiyatlarıyla bunun kanıtıdır.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği kişilere yönelik hakaret ve/veya küfür içerdiğinden silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
son klibinin sonunda solo atma sahnesini abartmışlar.solo sahnesi yapacağına ritm sahnesi olsun bari da inandırıcılığı olsun bşraz klibin.sanki leadçide lead çalıyomuş gibi yapıyo.
 
denoktabenokta demiş ki:
bi ara tusunami zedeler için ib yardım konseri oldu ya orda sahneye çıktıydı ya resmen düz bi şekilde bağırıo konserlerin de!

o konserde pam'in-aynı 14 şubatta olduğu gibi- bir süredir rahatsız olduğunu ve oranın ne kadar soğuk olduğunu hatırlatmak isterim. bilmem farkına varmış mıydınız?🙂
 
süper bi album.. punk turk halkına başka türlü sevdirilemezdi. gerçi ne annarızki geyiği netice itabiryle ortada. laf kalabalığını bırakalımda konsere gidip orda görelim pamelayı.. hayran kalacaksınız hayran...
 

Geri
Üst