Kemal Sunal

Şimdiki tv filmlerinde küfürlerini kesiyolar gıcık oluyorum kesmeyin kardeşim asıl küfürlü daha zevkli.Ben bütün kemal sunal filmlerinin her birini 1500 kere izlemişimdir nerdeyse...
 
barcatala demiş ki:
tam bir sanatçı diye ben kemal sunal 'a derim.acaba dünyanın başka bir yerinde var mıdır?filmleri bu kadar çok izlenip te hala bıkılmayan?
ama biz adama değeri ancak öldüğünde veririz.yaşadığı dönemde bazı "KENDİNİ ENTEL OLMAYA ADAMIŞ AMA 1 BOK OLAMAMIŞ"EMBESİLLER adam öldüğünde müptelası olduklarını söylemişlerdi...
arkadaşlar umarım siz o ÖKÜZlerden değilsinidir ki kesinlikle zannetmiyorum.yalnızca harbi sanatçılara öldüklerinde değil yaşadıkları zamanda değerlerini bilelim...

okuyunca aklıma geldi..

yaşamında show tvden filmlerini istemiş, vermemişler satın almak istemiş, "senin gücün yetmez" diye geri yollamışlar..

şimdiyse show tvde gördüğünüz gibi her boşlukta bir kemal sunal filmi..

böyle işte..
 
türk sinema tarihinde tartışılmaz en iyi aktör ve benim şu ana kadar en sevdiğim aktördür...belki filmlerinin en az 10 ar kere izlemiş olamam rağmen hiç bıkmadan 10 kere daha izleyeceğimi söyleyebilirim.
 
Kemal Sunal filmlerinde Türk insanını en iyi anlatan aktörlerden biridir. Türk Sineması'na katkıları ve doğallığı bence kendisini unutulmaz kılan.

Nur içinde yatsın.
 
üniversiteden akademisyenler yıllarca Türk milletinin kemal sunal filmlerine gülme nedenini araştırdılar Allah rahmet eylesin filmlerini izlerken tebessüm bile edebiliyorsak ne mutlu ona ki arkasında böyle eserler bırakabilmiş
 
suratındaki o aptal sırıtışı ile insanları güldürebilen önemli bir türk oyuncuydu.Sadece komedi olarak değil,bazı hüzünlü flimlerinde oynadığı aktörlük de gayet etkileyciydi.
Bizim için ne kadar b.ktan,ne kadar saçma gözüksede,o aramızda yaşayan büyük bir insandır.Hangi milleti bu kadar çok etkileyebilecek adam cıkar,özellikle sanat alanında...
 
Kemal Sunal gibi bir oyuncu degil turkiye'de dunyada zor yetisir. yuzlerce kez izlemisimdir filmlerini bikmadan.Sadece guldurmuyor , toplumsal mesajlariyla onemli sorunlari , uzucu olaylari bile komik durumuna getiren buyuk insan! kibar feyzo muthis ! hepsi oyle!
 
kemal sunal bence harika bir sanatçı...o adam olmasaydı bugün türk gençliği hala o laflar bayır aşağı....gibisinden espriler yapıyodu...hepimiz onun filmleriyle büyüdük...hala da izliyoruz...başarı bu olsa gerek
 
Kemal Sunal-Allah rahmet eylesin-bence Dünyanin en iyi oyunculari,sanatcilari, komedyenleri arasina girebilecek kapasitede bir insandi, her oyuncunun bu adamin samimiyetini ve ictenligini örnek almasi sarttir.O bi baltaya sap olamamis, ama gereginden fazla lakirdi yapanlara b.k yemek düser..!
 
Gerçekten Türkiye'nin en başarılı aktörüydü bence de.En sevdiğim filmi Tosun Paşa'dır.Ama Kemal Sunal+Şener Şen'in Kibar Feyzo filmine de hastayım.Bazen gülmekten geberecek gibi oluyorum bu filmde.

-O ne la?
-Umumi hela ağam, buyur sana beleştir.
-Ula ağanın pokunun üstüne pok olur mu la? :D

Böyle bir replik her zaman yaratılamaz :)
 
benim en sevdigim bolum ( kibar feyzo ) sudur:
Bilo :- bakmak yasak!
Feyzo: -si.mak ta yasak mi kurban ?
Bilo: -yooo
Feyzo:-yat ta suratina si.am.
saymakla bitmez!!!! :D :LOL: :LOL: :LOL:
Allah rahmet eylesin
 
kesinlikle çok başarılıydı
komik ve eğitici olmadığını iddia edenler sadece kendilerini kandırıyorlar
küfürleri kesmesinlerrr
 
hababam sınıfı serisi,süt kardeşler,şabanoğlu şaban,tosun paşa,köyden indim şehire ve onun eküri filmi...aslında kemel sunal ın bu çok sevdiğim ve rol paylaştığı iddialı filmleri dışında ucuza mal olmuş filmleri bile çok güzel..

ama şener şen,halit akçatepe,münir özkul,adile naşit...bu isimlerin bir arada olduğu filmler en değerlileri benim için..
 
Geri
Üst