Süleyman Bağcıoğlu

Selamlar arkadaşlar,İN ROCK,Tunalı,da yeni açılmış olan Gölge,de ÇALMAMAKTADIR..afişler,üzerindeki çalma saatleri,her zamanki klasik gölge zihniyetiyle gruba SORULMADAN hazırlanmış ve her yere asılmıştır,halen durmaktadır..
İN ROCK:cumartesi if performance hall 12:30
salı:gölge sakarya:10:40
 
Re: mutlaka dinleyin

fat-strat demiş ki:
şu anki set up ı :yamaha dist+marshall-jack hammer+MXR ZW1+boss chorus+boss flanger+vox wah pedal+boss dd6( 2 tane var, arka arkaya )

Foto bulanık olduğu için böyle kocaman olsun dedim :D

p10100076hd.jpg
 
işte herşey bu mutluluk için :)

fat-strat demiş ki:
kocaman bi marshall amfi getirir ve tek tek kendi taşırdı.
Kendisi arka da görülüyo ...

"Sayfa geç açılıyo ,oha daha büyük foto bulamadın mı" demeyinn,,,ben bu foto yu çok seviyorumm..Bu yüzden bunu da kocamaaaannn boyutta koydummm.... :oops:


p10100061nd.jpg
 
süleyman abiyi en son 2 sene önce gölge'de dinlemiş/görmüştüm. şimdi resmi gördüm, valla hiç değişmemiş : ) bi de sakal bırakmış. saygılar.
özledim in-rock dinlemeyi :.(
edit: bir de siteleri açılsa çok iyi olacak.
 
tunali golgede sali gunleri saat kacta cikiyor? is cikisi gitmeyi dusunuyoruz bu sali arkadaslarla... cumartesi IF'teymis gerci ama orasi da mekan olarak bizi cok acacak bir yer degil tarz olarak...

selamlar
 
bulutsuzluk özleminin 20.yıl etkinliğine niye çağrılmadı diye düşünmeme sebep oldu.çok iyi biri.bi keresinde clapton is god
'a gönderme yaparak bağcıoğlu is god demiştikte gülmüştü bize.yüz mimikleri gitar çalarken çok ilginç.
 
electricsky demiş ki:
Bizim ne zaman Mojo'ya geleceğimiz hiç belli olmuyor,gelineceği zaman mutlaka haber ederim buradan...
Fatih Korkmaz (İn Rock solisti)
hocam o değilde 5-6 ay evvel if'e geldiğimiz akşam seninle konuşma şansı yakaladık.sanırım bizi ayak üstü yedin.albüm çıkacak kuş çıkacak lafları ettin.isim değişecek dedin.bişeyler anlattın ama yüksek ihtimal bizi yedin ve kınanmayı hak ettin.başarılarınızın devamını dilerim.
 
"Ayak üstü yedin" demek,sizi aldattım filan demekki,buna hiç gerek yok..sadece sohbet etmiştik ve ben olası şeylerden bahsetmiştim..şu an o olasılıklar çok düşük bir hale geldi..görüşmek üzere
 
ya "ayak üstü yedin" derken espri amacıyla söyledim.böyle birşeye tabiki gerek duymazsınız çünkü albümünüz eminim çıkacaktır.sadece hani bekliyoruz bayadır neden çıkarmadınız gibi müziksever duyarlılığı göstereyim dedim.başarılar diliyorum.sevgiler saygılar.en yakın zamanda gelip "beste,beste" diye bağırırız umarım.
bir sorum daha var ; bağcıoğlu'nu neden yavuz çetin anma gecelerine çağırmıyorlar.in rock'ın yavuz çetin'e atfedilmiş bir bestesi olduğunu biliyoruz ama anma gecelerinde alakasız gruplar çıkarılıyor.dinleyici olarak birşey yapmamız gerekmezmi.BLUES ve ROCK köklerine bağlı az sayıda müzisyenden biri olan bağcıoğlu'na sahip çıkmalıyız.birçoğu elimizden uçup gitti ve feyz alamadık.neyse başarılar
 
Doğru haklısın..Yavuzla ilgili öyle bir gece olduğunda,orda mutlaka olması gereken insanlardan süleyman...gitar çalma stili olarak rahmetki Yavuz'a en yakın Süleyman kaldı...
Beste olayları zor artık..belki ayrı ayrı bişeyler olursa olur...
 
hey joe'yu hendrix'ten çok çalmıştır bu adam. yıllardır hey joe çala çala sıkılmaz mı diye merak etmişimdir hep. ha severiz orası ayrı tabi :)
 
bird-y demiş ki:
Melek Bar'ın kapandığını duydum..bundan sonraki programınız nasıl olacak?

bird-y demiş ki:
Arkadaşlar,ECHOES cuma günü Yolcu programı saatlerinde değişiklik oldu.Bundan böyle her CUMA saat 20:00-23:00 arasında YOLCU'da olacağız.Bizden sonra saat 23:30 gibi IN ROCK sahne alacaktır.Görüşmek dileğiyle..

Echoes gitaristi Serkan kendi sorusunu bizleri mutlu eden haberi ile cevaplamış ...

Eski Gölge ,Gölge Pub ve uzun bir aradan sonra IN ROCK tekrardan SSK dehlizlerinde sahne alacak...
 
Geri
Üst